Rusu Radu Postat Februarie 26 Postat Februarie 26 Apex Legends: Actualizare Stabilitate - 26.02.2026 Odată cu lansarea sezonului 28, echipa noastră a făcut modificări care au dus la o experiență Apex Legends semnificativ mai stabilă și mai performantă pentru comunitatea noastră - în special în cazurile în care jucătorii se confruntau cu scăderi ale FPS-ului sau meciul lor părea că se desfășoară cu încetinitorul. După o investigație amănunțită, am descoperit cauza principală a blocajului serverelor. Infrastructura noastră cloud funcționează prin rularea mai multor servere de jocuri pe fiecare mașină AWS. În unele cazuri, procesoarele acestor mașini atingeau o utilizare de 100%, ceea ce ducea la scăderi de performanță și la încetinirea serverelor. Echipa noastră a implementat numeroase optimizări ale performanței serverului și, prin urmare, am observat o scădere substanțială a numărului de meciuri cu aceste probleme. Suntem încântați să vă anunțăm: jucătorii se bucură de meciuri mai stabile! Graficul de mai sus afișează utilizarea CPU pentru serverele ranked (modul în care am văzut cele mai multe cazuri de slomo) - puteți vedea clar o scădere odată cu lansarea versiunii 28.0 pe 10 februarie, ora 10:00 PT. Fluctuația minoră după ora 16:00 PT a fost cauzată de o mică actualizare a serverului. Ca întotdeauna, vom continua să monitorizăm îndeaproape și să căutăm mai multe oportunități de a îmbunătăți stabilitatea jocului.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum