Sari la conținut

[STEAM] Apex Legends: Actualizare privind stabilitatea jocului

Postări Recomandate

Postat

Apex Legends: Actualizare Stabilitate - 26.02.2026

Odată cu lansarea sezonului 28, echipa noastră a făcut modificări care au dus la o experiență Apex Legends semnificativ mai stabilă și mai performantă pentru comunitatea noastră - în special în cazurile în care jucătorii se confruntau cu scăderi ale FPS-ului sau meciul lor părea că se desfășoară cu încetinitorul.

După o investigație amănunțită, am descoperit cauza principală a blocajului serverelor. Infrastructura noastră cloud funcționează prin rularea mai multor servere de jocuri pe fiecare mașină AWS. În unele cazuri, procesoarele acestor mașini atingeau o utilizare de 100%, ceea ce ducea la scăderi de performanță și la încetinirea serverelor.

Echipa noastră a implementat numeroase optimizări ale performanței serverului și, prin urmare, am observat o scădere substanțială a numărului de meciuri cu aceste probleme. Suntem încântați să vă anunțăm: jucătorii se bucură de meciuri mai stabile!

Grafic CPU Apex Legends

Graficul de mai sus afișează utilizarea CPU pentru serverele ranked (modul în care am văzut cele mai multe cazuri de slomo) - puteți vedea clar o scădere odată cu lansarea versiunii 28.0 pe 10 februarie, ora 10:00 PT. Fluctuația minoră după ora 16:00 PT a fost cauzată de o mică actualizare a serverului.

Ca întotdeauna, vom continua să monitorizăm îndeaproape și să căutăm mai multe oportunități de a îmbunătăți stabilitatea jocului.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate