Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

ZjOWUO2.png

👋 Salut, bine ai revenit la un nou interviu în cadrul proiectului LEAGUECS !

jLTHRTL.png

iDrCByg.png PoSeDaTuL iDrCByg.png

🔥 DESPRE TINE

✦ Cine este PoSeDaTuL dincolo de nickname?

Dr0xsq8.png  PoSeDaTuL dincolo de nume... hmm. Un tânăr cu multă energie, fost sportiv de performanță mai precis jucător de baschet la ”U”. Un om de viața, care face orice doar să nu se plictisească

✦ Ce poveste și ce simbolism are numele tău?

Dr0xsq8.png  Având în vedere că activitatea mea a început cam pe la 12 ani, pe comunitatea ”Freakz” întodeauna mi-am dorit să las ceva ”urme” pe suflet sau pentru unii noaptea înainte de somn, în bine sau rău! Numele de ”PoSeDaTuL” Îl aveam înainte să l cunosc pe dragul meu prieten X-tream. Dar se pare că l-am ales foarte bine, pentru că oriunde merg toți mă știu.. cum spuneam de bine sau rău :))
De câțiva ani Porecla mea este DICTATORUL.. de ce? Pentru că în orice server pe care-l aveam eram foarte implicat, iar cei ce îmi greșeau îi ardeam

✦ Cum te-ar caracteriza apropiații în trei cuvinte?

Dr0xsq8.png Cu siguranță dictator/ al dracu/ sufletist sau.. cum îmi spune X-Tream (Auschwitz)
Aici, fiecare cu părerea lui, dar  mi-ar plăcea să mă descrie  în 3 cuvinte colegii ce mă știu de multă vreme:
@Dexter. @ GOV.RO - Băiat cu mult bun simț, amuzant și cu care am format multe amintiri. Îmi pare rău că te-ai lăsat, făceai o treabă bună!
@X-Tream - Îl descriu eu într-un cuvânt  Nebun
@lyfeRespectuos, responsabil, amabil.
@jEko- Muncitor , de încredere , sufletist și ca bonus ” a little dog ” 
Rusu Radu - Dacă  primesc un răspuns de la ceilalți va apărea aici !

✦ Ce calitate te-a ajutat cel mai mult aici?

Dr0xsq8.png Implicarea și perseverența... și nu în ultimul rând să-i ard pe alții :)) 

✦ Ce defect ți-a generat cele mai multe conflicte?

Dr0xsq8.png  Bună întrebare, dacă mă întrebi eu zic că nu am nici un defect. Când intră ”PoSeDaTuL” în acțiune.. intră dracu 

✦ Ce faci în afara comunității?

Dr0xsq8.png În viața reală, ies din pielea acestui ”personaj virtual” Și lucrez ca și Profesor la o școală privată din Cluj-Napoca și mai merg la școli speciale, pentru copiii cu Dizabilități, unde predau meditații sau facem mișcare. O zi fără sport e o zi pierdută!

✦ Ce te motivează în viață?

Dr0xsq8.png Nu am ceva aparte ce mă poate motiva. SĂ fim sănătoși că boala vine

🎯 ÎNCEPUTURI & ISTORIE

✦ Cum ai ajuns prima dată în comunitate?

Dr0xsq8.png Pe la 12 ani mi-am început carierea pe Freakz.. o comunitate tare veche, dar cu oameni de calitate.. acolo nu primeai admin doar dacă aveai peste 14 ani, așa că am răbdat 2 ani și am ajuns pe ”Evils” Acolo mi-am pus in evidență calitățile sau chiar defectele, dar orice foloseam eram respectat sau am putea spune că le era frică de mine, Am ajuns să fiu Deținător de furien nr1 global împreună cu DarKneSS, iar mai târziu cu Dexter. Hoinărind am ajuns pe play-arena cu X-tream în frunte și am început să colaborez împreună cu el pe un server de cs1.6

✦ Ce te-a determinat să rămâi?

Dr0xsq8.png  La momentul acela am rămas pentru oamenii vechi de pe această comunitate, ne înțelegeam ca frații. Desigur având server aici, colegii mei au hotărât să și mute server ul și am plecat și eu, Odată cu mutarea a murit și server ul, a murit și implicarea mea în lumea gaming ului

✦ Cum compari comunitatea de atunci cu cea de acum?

Dr0xsq8.png Oamenii erau mai deschiși, mai înțelegători, puteai âde cu oricine, nu exista între noi chestia de nesimțire, aveam cei 7 ani de acasă. Toți eram EGALI. Acum din păcate cine are grad mare are și ”autoritate” sau prostie

✦ Care a fost primul tău rol?

Dr0xsq8.png  Am fost în asistență, am avut server vreo câțiva ani și am început prin 2019 și cu rolul de REPORTER

✦ Există un moment definitoriu pentru tine aici?

Dr0xsq8.png Nu, nu există

🧠 IMPLICARE & RESPONSABILITATE

✦ Ce înseamnă implicare reală pentru tine?

Dr0xsq8.png Înseamnă asumarea responsabilității, dedicarea timpului și a energiei pentru a obține rezultate cât mai bune

✦ Diferența dintre funcție și influență?

Dr0xsq8.png X-tream are o funcție, PoSeDaTuL are influență

✦ Ce greșeli fac cei care vor să se implice?

Dr0xsq8.png Nu pot spune că fac neapărat o greșeală, dar de la început vor să ofere totul. Dar Din păcate nu în orice comunitate ești și apreciat

✦ Cum arată un lider autentic online?

Dr0xsq8.png  Trebuie să se implice, peste tot și să fie disponibil pentru toată lumea. RESPECTĂ ȘI VEI FI RESPECTAT

✦ Respectul se câștigă sau se impune?

Dr0xsq8.png Respectul se câștigă. Trebuie să fi om, cu toată lumea.

👥 ÎNTREBĂRI DIRECTE

✦ Cea mai mare dezamăgire a ta aici?

Dr0xsq8.png  Probabil că am plecat de pe comunitate, dar așa a fost să fie pe atunci

✦ Ai simțit lipsă de apreciere?

Dr0xsq8.png Probabil da, dar nu știu să ți spun un moment anume, pentru că, cumva nu le țineam in mine, e doar ceva virtual

✦ Dacă ai avea control 24h, ce ai schimba?

Dr0xsq8.png I-aș da ban la x-tream :x

✦ Există persoane care te-au dezamăgit?

Dr0xsq8.png Cum spuneam, e ceva virtual. Nu stau să mi bat capul cu chestii de genul

⚡ COMUNITATE & OAMENI

✦ Ce tip de membri duc comunitatea înainte?

Dr0xsq8.png Orice membru poate duce comunitatea înainte, atâta timp cât are respect față de alții și nu este superior altora

✦ Ce mentalitate o trage în jos?

Dr0xsq8.png Mentalitatea acelor ce au creier de găină

✦ Ce rol ar trebui să aibă veteranii?

Dr0xsq8.png Nu știu dacă ar trebuii să avem un rol, însă, mi-a plăcut din totdeauna să am un grad special.. sau să avem un grad special, cei ce eram de la începuturi aici și am făcut ceva pe această comunitate

✦ Ce le lipsește noilor veniți?

Dr0xsq8.png Bună întrebare… Nu știu 😂

✦ Comunitatea e mai unită sau mai divizată?

Dr0xsq8.png Nu vă cunosc deci nu știu.. Nu mai activez de câțiva ani ”mai serios”

✦ Cum vezi relația staff – membri?

Dr0xsq8.png Trebuie să fie RESPECT din ambele părți.

🎧 COMUNICARE & TS3

✦ De ce este importantă susținerea vocală pe TS3?

Dr0xsq8.png Dacă ne referim la interviuri, mi se pare mai benefică, de ce? Pentru că întrebările trebuie să fie mai spontane, mai poți face o glumă, mai poți întreba lucruri mai profunde… Însă dacă le faceți pe FORUM, întrebările sunt reformulate/schimbate și după părerea mea nu există o schimbare în interviuri

✦ Comunicarea vocală vs scris — ce e mai eficient?

Dr0xsq8.png Pentru interviuri scrisul este mai efficient, dar dacă există ”membrii” precum  b t n (unii știu despre ce vorbesc) poți face și vocal ))

✦ Ce se pierde când totul rămâne doar pe forum?

Dr0xsq8.png Comunicarea/Relațiile

✦ Ce trebuie îmbunătățit la comunicare?

Dr0xsq8.pngSă fie interes, și probabil pe forum un chat, să ne aducem aminte de vremurile bune

✦ Cum vezi viitorul TS3/Discord?

Dr0xsq8.png Nu știu dacă l văd tare bine, având în Vedere că pe TS3 sau c am rărit oamenii… Iar pe Discord se știu copiii ăștia mai tineri… Noi ”Bătrânii” ne știm doar pe TS3

💭 FILOZOFIC & PROFUND

✦ Ce te-a învățat comunitatea despre oameni?

Dr0xsq8.png Că nu toată lumea îți vrea binele.

✦ Ce înseamnă loialitatea pentru tine?

Dr0xsq8.png Atunci când ai nevoie de cineva, e acolo pentru tine

✦ Când devine ambiția o problemă?

Dr0xsq8.png Când ești prost

✦ Ce rămâne când hype-ul dispare?

Dr0xsq8.png Amintirile

✦ Reputație sau caracter?

Dr0xsq8.png Caracterul desigur, dar și o reputație bună te poate ajuta, oricând. Desigur eu nu peste tot am o reputație bună, însă mă bucur că se știe de frică

🚀 VIITOR & VIZIUNE

✦ Unde vezi comunitatea peste 2 ani?

Dr0xsq8.png Cam greu să spun, pentru că s-au c-am rărit comunitățile

✦ Ce trebuie păstrat cu sfințenie?

Dr0xsq8.png Respectul

✦ Ce trebuie lăsat definitiv în urmă?

Dr0xsq8.png  Ura și ambiția

✦ Ce lipsește pentru următorul nivel?

Dr0xsq8.png Lipsește activitatea mea cu activitatea lui Dexter cu Furienu

✦ Cum atragi calitate, nu doar cantitate?

Dr0xsq8.png Trebuie să fi OM

✦ Mesaj pentru cei care doar consumă comunitatea?

Dr0xsq8.png Fiți oameni, chitre avem destule. Și nu o luați în cap, dacă aveți grade ”mari” până la urmă cu toți suntem oameni.

⚡ RAPID FIRE

✦ Respect sau eficiență?

Dr0xsq8.png Respect

✦ Tradiție sau schimbare?

Dr0xsq8.png Fiind tânăr, aleg schimbare

✦ Calitate sau popularitate?

Dr0xsq8.png Calitate acum, popularitate când aveam 15 ani

✦ Lider sau executant?

Dr0xsq8.png LIDER

✦ Forum sau TS3?

Dr0xsq8.png TS3

✦ Vorbe sau fapte?

Dr0xsq8.png  Vorbe

✦ Comunitate mică dar unită sau mare dar superficială?

Dr0xsq8.png Comunitate mică cu oameni de calitate

💬 FINAL PUTERNIC

✦ Un singur mesaj pentru comunitate?

Dr0xsq8.png NU țineți ură, până la urmă e  doar ceva virtual 

✦ Ce ai vrea să se spună despre tine peste ani?

Dr0xsq8.png Nu-mi doresc să se spună absolut nimic. Cei ce mă știu îmi cunosc ”puterea” și implicarea, pentru restul rămân o legendă

✦ „Această comunitate va reuși dacă…”

Dr0xsq8.png Dacă… mă voi reîntoarce și mai aduc din vechea gardă

✦ Ce te-ar face mândru peste un an?

Dr0xsq8.png Să l cunosc pe fanul meu nr1 X-tream

✦ Dacă ar fi să o iei de la capăt, ai face-o?

Dr0xsq8.png  Dacă ar fi și oamenii vechi, n-aș ezita să o iau de la capăt, însă dacă ar fi alții probabil nu aș face-o

@PoSeDaTuL

🎤 Concluzii Finale de interviu🎙️

Acesta a fost interviul nostru  o conversație autentică, structurată clar și coerent, menită să scoată la lumină atât traseul profesional al invitatului, cât și omul din spatele realizărilor.

De aceea, vă invităm să lăsați o părere în comentarii:

▸ Cum vi s-a părut interviul?
▸ Ce impresie v-a lăsat invitatul?
▸ Cum apreciați structura și organizarea întrebărilor?
▸ Ce ați dori să vedeți diferit în următoarele ediții?

Feedback-ul vostru ajută la creșterea calității și la dezvoltarea proiectului.

Mulțumim pentru timpul acordat și pentru implicare. Urmează noi interviuri, noi povești și noi perspective.

• Like 2
  • Ador 2
  • Administrator
Postat

▸ Cum vi s-a părut interviul? - Interviul primește nota 10 pentru originalitate și detaliere.
▸ Ce impresie v-a lăsat invitatul? Felicitări, o impresie bună.
▸ Cum apreciați structura și organizarea întrebărilor? Structura este de excepție, felicitări pentru implicare și devotament!
▸ Ce ați dori să vedeți diferit în următoarele ediții? Alte arii de acoperire pe întrebări.

• Like 1
  • Mersi 1
Postat

Cum vi s-a părut interviul? Un interviu de nota 10.

▸ Ce impresie v-a lăsat invitatul? O impresie foarte bună. 

▸ Cum apreciați structura și organizarea întrebărilor? Structura și organizarea întrebărilor este una de excepție.  Felicitări.

▸ Ce ați dori să vedeți diferit în următoarele ediții? Mai multă întrebări despre "Gaming" 

• Mersi 1
Postat

▸ Cum vi s-a părut interviul? - Interviul primește nota 10 pentru originalitate și detaliere.
▸ Ce impresie v-a lăsat invitatul? Felicitări, o impresie foarte bună.
▸ Cum apreciați structura și organizarea întrebărilor? Structura foarte bine pusa la punct, felicitări pentru implicare și devotament!
▸ Ce ați dori să vedeți diferit în următoarele ediții? Alte arii de acoperire pe întrebări , mai ... "generalizate" 

Succes tuturor in continuare

• Mersi 1
  • uau 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate