Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

ZjOWUO2.png

👋  Salut , bine v-am regăsit la un nou interviu în cadrul proiectului LEAGUECS !

jLTHRTL.png

🎤 INTERVIU EXCLUSIV – BABY GANG

Astăzi vorbim despre omul din spatele nickname-ului 🎭.
Despre mentalitate 🧠⚡.
Despre disciplină 📈.
Despre alegeri 🎯.
Despre ambiția care arde constant 🔥.

Pentru că skill-ul se antrenează 🎯
dar caracterul se construiește 🧱👑.

Astăzi descoperim povestea lui @Baby Gang💎 

🧠 IDENTITATE & EVOLUȚIE 🧠

Cum a luat naștere identitatea „Baby Gang” și în ce măsură consideri că acest nickname reflectă cine ești tu cu adevărat, atât în mediul online cât și în viața reală?

Numele meu provine de la o persoană, italiană care este în cântăreț, cântărețul meu preferat . El cântă despre realitatea din ziua de azi, și despre el. Consider că această persoană mă reflectă în totalitate, de acolo vine și acest nume. 

Privind în urmă la parcursul tău de până acum, care au fost momentele sau experiențele care ți-au modelat caracterul și te-au transformat în persoana care ești astăzi?

Privind în urmă, cred că parcursul meu a fost modelat în special de momentele în care am fost pus în situații care m-au scos din zona de confort. Fie că a fost vorba despre asumarea unor responsabilități noi, gestionarea unor situații dificile sau depășirea unor eșecuri, fiecare experiență m-a învățat ceva esențial despre disciplină, adaptabilitate și perseverență.

Există o diferență clară între Răzvan din viața de zi cu zi și imaginea ta online, sau consideri că ai reușit să păstrezi aceeași autenticitate în ambele lumi?

Consider că există mici diferențe de context, dar nu de autenticitate. Răzvan din viața de zi cu zi și imaginea mea online au aceleași valori la bază. Online-ul este, într-un fel, o versiune mai filtrată și mai atent construită a mea, pentru că aleg ce expun și cum comunic, însă nu este o mască.

Ce spune nickname-ul tău despre tine?

"Viața mea" 

Cum s-a transformat Răzvan în ultimii ani și care au fost experiențele care ți-au schimbat fundamental perspectiva asupra vieții?

Au existat câteva experiențe care mi-au schimbat fundamental perspectiva. Momentele de presiune, în care a trebuit să iau decizii importante sau să gestionez situații dificile, m-au învățat că maturitatea nu vine din succes, ci din felul în care reacționezi la eșec și incertitudine. Am învățat să privesc obstacolele ca pe lecții, nu ca pe blocaje.

Există o parte din tine pe care publicul nu o vede și pe care alegi să o păstrezi doar pentru cercul tău restrâns?

Există, sunt mai multe părți pe care publicul nu o vede, dar nu le pot comunica aici din păcate. Doresc să rămână private. 

Dacă ar fi să te descrii printr-un principiu de viață care te reprezintă total, care ar fi acela?

Principiul acela ar fi loialitatea. 

⚡DISCIPLINĂ ⚡

Cum reacționezi atunci când lucrurile nu ies conform planului și simți că pierzi controlul?

În momentele în care simt că pierd controlul, îmi reamintesc că, de fapt, controlul absolut este o iluzie. Ceea ce pot controla este atitudinea mea, disciplina și modul în care aleg să răspund. De multe ori, situațiile neprevăzute au devenit cele mai bune lecții pentru mine – m-au făcut mai flexibil, mai rezilient și mai orientat spre soluții.

Cum definești succesul la 23 de ani și crezi că această definiție se va schimba?

La 23 de ani, definesc succesul ca progres constant și independență — să evoluez, să învăț și să construiesc ceva stabil prin propriile forțe.

Ce te motivează în zilele în care nu ai chef de nimic?

Eu, mă motivez singur de fiecare dată. 

Ai prefera stabilitate sigură sau risc mare cu potențial uriaș?

Risc mare cu potențial uriaș. 

Ce înseamnă disciplina în viața ta de zi cu zi?

Disciplina, pentru mine, înseamnă să fac ceea ce trebuie făcut chiar și atunci când nu am chef sau motivație

Care este frica pe care încă nu ai învins-o?

Frica de "lucruri imense" 

Ai avut momente în care ai fost propriul tău cel mai mare adversar?

Da.

❤️ RELAȚII & VALORI ❤️

Cum reacționezi atunci când cineva îți pierde respectul?

Dacă situația permite, prefer să clarific lucrurile direct și matur, printr-o discuție sinceră.

Ai învățat mai mult din iubire sau din dezamăgire?

Din dezamăgire. 

Cât de important este cercul tău apropiat în deciziile majore?

Este inutil pentru mine. Prefer să i au decizii singur. 

Ce înseamnă pentru tine loialitatea și cum reacționezi când aceasta este pusă la îndoială?

Loialitatea pentru mine înseamnă să fii consecvent și prezent, atât în momentele bune, cât și în cele dificile.

Care este valoarea pe care nu ai negocia-o niciodată?

Valoarea pe care nu aș negocia-o niciodată este respectul

🎮 GAMING & COMPETIȚIE 🎮

Ce înseamnă pentru tine competiția și cât de mult îți influențează mentalitatea din viața reală?

Pentru mine, competiția înseamnă mai mult decât a câștiga sau a fi mai bun decât alții — este un mod de a mă provoca pe mine însumi să cresc și să evoluez constant

Care a fost momentul în care ai simțit că ai trecut la un alt nivel ca jucător?

Un moment definitoriu pentru mine a fost atunci când am reușit să fac față unei situații de presiune ridicată fără să pierd concentrarea sau calmul

Cum reacționezi după o înfrângere dureroasă?

Încerc să rămân calm, și să mă motivez pentru următoarea lupta. 

Ce diferențiază un jucător talentat de unul cu mentalitate de campion?

Diferența esențială este modul în care gestionează presiunea și provocările.

Cât de mult contează psihicul într-un meci decisiv?

Este cel mai important.

Te afectează criticile sau le transformi în combustibil?

Nu mă afectează criticile primite într-un joc online. 

Care a fost momentul în care ai realizat că ai trecut la un nivel superior ca jucător?

Nu pot spune că sunt la un nivel superior neapărat. 

Într-un meci decisiv, pe ce te bazezi mai mult: experiență, instinct sau strategie calculată?

Experiența. 

🌐 LEAGUECS 🌐

Ce îți place să faci în timpul liber?

Îmi plac petrecerile. 

Ce abilitate ai vrea să stăpânești?

"A fi invizibil pentru poliție" 

Care este cel mai bun mod de a începe ziua?

Acela când îl încep făcând unpic de mișcare. 

Unde este cel mai interesant loc în care ai fost?

Sicilia - Palermo. 

Enumeră-mi te rog câteva dintre calitățile și defectele tale.

Una dintre calitățile mele ar fi loialitatea pe care o am față de un om care mă respectă.

Și unul dintre defectele mele ar fi, că sunt foarte orgolios. 

Dacă un duh ți-ar împlini trei dorințe, care ar fi acestea?

Bani, bani, bani.

Care este cea mai mare frică a ta?

Acela de "lucruri imense" 

Aranjează următoarele în ordinea importanței lor în viață ta: fericirea, banii, dragostea, sănătatea, faima.

Banii, fericirea, sănătatea, faima, dragostea. 

🏆 FINAL – AMPRENTĂ PERSONALĂ 🏆

Unde te vezi peste cinci ani dacă totul merge conform planului?

În Monaco.

Dacă ar trebui să lași o amprentă clară în comunitate, care ar fi aceasta?

Aș vrea ca amprenta mea în comunitate să fie legată de susținere și colaborare

Ce nu ești dispus să sacrifici pentru succes?

Sănătatea mea nu sunt dispus să o sacrific pentru succes.

Care este cea mai mare ambiție a ta în acest moment?

Cea mai mare ambiție a mea în acest moment este să cresc constant, atât personal, cât și profesional.

Dacă ar fi ca acest interviu să rămână peste ani ca o declarație autentică despre cine ești, ce ai vrea să simtă oamenii când îl citesc?

Aș vrea ca oamenii să simtă autenticitate, consecvență și pasiune.

Care este mesajul tău sincer pentru cei care te susțin, dar și pentru cei care încă te privesc cu scepticism?

Mesajul meu sincer pentru cei care mă susțin este recunoștința.

Pentru cei care încă mă privesc cu scepticism, le transmit răbdare și respect.

@Baby Gang

🎤 Concluzii Finale de interviu🎙️

Acesta a fost interviul nostru o discuție autentică, directă și bine structurată, construită pentru a evidenția atât parcursul invitatului, cât și latura sa personală.

De aceea, vă invităm să lăsați o părere în comentarii:

▸ Cum vi s-a părut interviul?
▸ Ce impresie v-a lăsat invitatul?
▸ Cum apreciați structura și organizarea întrebărilor?
▸ Ce ați dori să vedeți diferit în următoarele ediții?

Feedback-ul vostru ajută la creșterea calității și la dezvoltarea proiectului.

Mulțumim pentru timpul acordat și pentru implicare. Urmează noi interviuri, noi povești și noi perspective.

• Mersi 1
Postat

Frumos interviu felicitari pentru intrebari și raspunsuri 10/10

• Mersi 1
Postat

Vă mulțumesc pentru toate răspunsurile voastre

și mai ales pentru reacții.

Sper că v-a plăcut acest interviu.

Interviurile următoare au primit modificări,
iar sfaturile dumneavoastră mă ajută constant la îmbunătățirea calității interviurilor.

Nu uita, feedback-ul tău mă ajută!

:topic_inchis:

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate