canceru Postat Februarie 19 Postat Februarie 19 Un nou sistem de evaluare a comportamentului jucătorilor, noi funcționalități de randare și un nou arsenal Vara se apropie inevitabil de sfârșit, iar mirosul de dovleac începe să se simtă deja în aer, așa că am decis să încheiem aceasta vară cu o actualizare care aduce o mulțime de îmbunătățiri generale. „Vom vedea”, îți spui probabil, în timp ce pari puțin sceptic. Ei bine, ce ai zice să nu mai judeci postările de pe blog, ci să judeci comportamentul oamenilor reali? Precum un judecător adevărat. Îți spunem acest lucru, deoarece am dezvoltat de la zero un nou sistem de evaluare și raportare a jucătorilor pentru a asigura o mai bună evaluare a jucătorilor și a face meciurile mult mai plăcute. În plus, asemenea mitului peșterii lui Platon, acum vei putea vedea umbrele norilor în timp ce acestea trec pe deasupra ta. Cum este posibil acest lucru? Drepturile de autor asupra operelor lui Platon nu mai sunt valabile. De asemenea, am inclus câteva funcționalități noi și interesante de randare care au fost inspirate, dar nu preluate direct, de alți filosofi premoderni. În cele din urmă, am dat vechiul arsenal uitării și am reconceput unul nou pentru a te ajuta să interacționezi mai ușor cu obiectele tale de tip accesoriu. Ca postfață, lansăm și o nouă comoară Collector's Cache pentru a-ți prezenta toate aceste noi modificări aduse arsenalului. Sincer să fim, postările de pe blog pur și simplu nu au fost concepute pentru a transmite atât de multe informații interesante, așa că am pus cap la cap o pagină dedicată actualizării care conține toate detaliile. Actualizarea completa si sursa
Postări Recomandate