Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

Nume: canceru

Care este sugestia/propunerea dumneavoastră?
Propun înființarea unui subforum dedicat exclusiv secțiunii „FIFA / EA Sports FC: Noutăți și Informații”. Acest spațiu ar urma să centralizeze toate actualizările de gameplay, detaliile despre noile evenimente (promos), soluții pentru SBC-uri și schimbările de pe piața de transferuri.

Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea?
În prezent, secțiunea de FIFA este inactivă deoarece informațiile sunt dispersate sau inexistente. Implementarea acestui subforum va aduce următoarele beneficii:

Creșterea Traficului: FIFA (EA FC) este un joc cu actualizări zilnice. Un flux constant de știri va determina utilizatorii să viziteze forumul în fiecare zi pentru a vedea ce carduri noi au apărut.

Interacțiune Sporită: Jucătorii vor avea un loc unde să dezbată „meta-ul” actual, să ceară sfaturi pentru echipa lor și să discute despre recompensele de la Weekend League.

Revitalizarea Categoriei: În loc să „bată vântul”, categoria va deveni un punct de referință pentru comunitatea de gaming din România, transformând o secțiune statică într-una dinamică și atractivă pentru noi membri.

• Ador 1
Postat

:contra:
Nu cred că ar putea îmbunătăți forumul, iar din câte văd, forumul nostru este acum concentrat pe jocuri.

• Like 1
  • Administrator
Postat

contra.

Haideți să ne axăm pe ce avem noi și după vedem o altă latură.

• Ador 1
Postat

:contra:De la jocuri FPS să trecem și la fotbal. Aveți categoriile de jocuri pe telefon. 

Postat

PRO.

Consider că secțiunea existentă necesită doar mici ajustări pentru îmbunătățire, iar faptul că apar constant subiecte noi despre FIFA este un lucru pozitiv.

• Like 1
  • Ador 2
Postat
Acum 19 minute, FHISKER a spus:

PRO.

Consider că secțiunea existentă necesită doar mici ajustări pentru îmbunătățire, iar faptul că apar constant subiecte noi despre FIFA este un lucru pozitiv.

Corect acea categorie e de competitii Click de aceea am propus subforumul pentru a ajusta

• Like 1
  • LCS PREMIUM
Postat

Contra, mulți vin cu propuneri să se adauge categorii / sub-categorii și nici nu se ocup de ele după aceea. Am întâmpinat chestiile astea în trecut, în fine, răspunsul meu rămâne același.

• Like 1
  • Administrator
Postat

Pe baza părerilor oferite de colegi, momentan o să fie respinsă propunerea.

Apreciez implicarea și faptul că îți menții inițiativa de a identifica soluții pentru dezvoltarea comunității, însă, în această perioadă, prioritatea noastră este să ne concentrăm asupra proiectelor și zonelor deja deschise.

Pe viitor, voi avea în vedere și posibilitatea organizării unui turneu dedicat zonei FIFA, cu premii distincte.

• Like 2
  • UP 1
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate