Sari la conținut

Postări Recomandate

• Administrator
Postat

🎤 Interviu LeagueCS — Moderator lyfe 🎮

Astăzi îl cunoaștem mai bine pe lyfe, unul dintre moderatorii comunității, într-o discuție relaxată despre viață, gaming și experiența sa în LeagueCS. 💬

👤 PARTEA PERSONALĂ

🎤 Reporter – PinkyQueen: Pentru început, spune-ne câteva lucruri despre tine. Cum te numești, de unde ești și câți ani ai?

🎮 Moderator – lyfe: Mă numesc Ion, sunt din Chișinău și am 20 de ani.

🎤 Reporter – PinkyQueen: Cum te-ar descrie prietenii tăi în câteva cuvinte?

🎮 Moderator – lyfe: Filozof, amuzant și muncitor.

🎤 Reporter – PinkyQueen: Ești genul de persoană care ia decizii rapid sau analizezi mult înainte?

🎮 Moderator – lyfe: Sunt Balanță :D, mă gândesc mult, depinde de caz totuși.

🎤 Reporter – PinkyQueen: Ce te motivează cel mai mult în viața de zi cu zi?

🎮 Moderator – lyfe: Banii

🎤 Reporter – PinkyQueen: Există un principiu după care încerci să te ghidezi mereu?

🎮 Moderator – lyfe: Experimentează, evoluează și nu pune la suflet nimic rău.

🎮 POVESTEA TA ÎN LEAGUECS

🎤 Reporter – PinkyQueen: Ești un nume vechi în comunitate. Îți mai amintești cum ai ajuns prima dată pe LeagueCS?

🎮 Moderator – lyfe: Sincer nu îmi amintesc cum am ajuns pe LeagueCS. Mi se pare că am început să joc ori pe serverul de GO sau CS:GO și de acolo s-a început povestea :).

🎤 Reporter – PinkyQueen: Ce te-a făcut să rămâi aici în perioada în care erai activ constant?

🎮 Moderator – lyfe: Probabil relaxarea pe care o aveam socializând cu toți, dar la sigur și staff-ul.

🎤 Reporter – PinkyQueen: A existat un moment în care te-ai îndepărtat de comunitate. Ce a dus la acea pauză?

🎮 Moderator – lyfe: M-am îndepărtat odată ce am început munca la 16 ani și liceul. În acea perioadă deja aveam și un anturaj mai mare și petreceam cam tot timpul fie la muncă, fie cu prietenii. Am decis să iau o pauză de la jocuri și să mă axez pe gândurile și scopurile mele.

🎤 Reporter – PinkyQueen: Ce te-a determinat să revii acum?

🎮 Moderator – lyfe: Mi s-a făcut dor să fiu sincer. Mereu am rămas legat de comunitatea asta, iar acum având mai mult timp liber am decis și să revin.

🎤 Reporter – PinkyQueen: Cum ai simțit revenirea? Ți s-a părut schimbată comunitatea?

🎮 Moderator – lyfe: Comunitatea nu s-a schimbat, s-au schimbat oamenii din ea, totuși e plăcut să auzi voci vechi care încă activează, înseamnă că nu doar eu am rămas atașat de LeagueCS.

🎤 Reporter – PinkyQueen: Ce diferență ai observat între LeagueCS din trecut și LeagueCS din prezent?

🎮 Moderator – lyfe: Cum am zis și mai sus, oamenii și faptul că e mai chill cumva Teamspeak-ul :). Nu mai sunt vremurile când eram 20 pe un canal, cântam și ne înjuram doar la caterincă.

🎤 Reporter – PinkyQueen: Există oameni care încă sunt aici din perioada ta veche și care ți-au dat sentimentul de „acasă”?

🎮 Moderator – lyfe: Puțini dar sunt.
@xxhevvoxx♔  mi-a fost mereu ca un frate de la care poți învăța ceva (eu am învățat tot ce ține de design de la el). @X-Tream și @Ares  au fost ca un tată la toți cei care eram tineri, un tată care vine pe acasă o dată la săptămână dar ăla te susține :). @PlayZeeK. # GFX până nu îmi cântă o lăutărească nu-l consider prieten.

🛡️ DESPRE STAFF ȘI ROLUL DE MODERATOR

🎤 Reporter – PinkyQueen: Cum ai ajuns în staff și cum a fost începutul pentru tine?

🎮 Moderator – lyfe: La fel ca și în trecut, am lăsat o cerere și am fost acceptat. Acuma îmi e ușor fiindcă știu cum funcționează forumul.

🎤 Reporter – PinkyQueen: Ce înseamnă pentru tine responsabilitatea de moderator?

🎮 Moderator – lyfe: Nu mi se pare o responsabilitate mare. E o funcție în care trebuie nu doar să postezi dar și să te implici cu idei noi sau proiecte, dar totuși e un rol prin care deja faci parte la creșterea comunității.

🎤 Reporter – PinkyQueen: Care crezi că este cea mai importantă calitate pe care trebuie să o aibă un moderator?

🎮 Moderator – lyfe: Implicare și respect pentru ceilalți din staff.

🎤 Reporter – PinkyQueen: Ce este mai greu: să fii corect sau să fii înțeles de oameni?

🎮 Moderator – lyfe: Să fii înțeles, degeaba ești corect dacă nimeni nu îți înțelege părerea.

🎤 Reporter – PinkyQueen: Cum gestionezi situațiile în care două persoane au dreptate din puncte diferite de vedere?

🎮 Moderator – lyfe: Combini ideile astfel încât să se ajungă la un numitor comun. Mereu am fost de acord cu decizia unei părți terțe într-un conflict de 2 interese.

🎤 Reporter – PinkyQueen: Crezi că experiența veche în comunitate te ajută în rolul actual? În ce mod?

🎮 Moderator – lyfe: Sigur că mă ajută, cunosc cum funcționează forumul și Teamspeak-ul dincolo de accesele pe care le am la moment, cunosc o parte din staff-ul superior și nu îmi e rușine să vin cu idei direct la aceștia.

🧠 ÎNTREBĂRI DE LOGICĂ / MENTALITATE

🎤 Reporter – PinkyQueen: Dacă ai avea de ales între a avea dreptate și a păstra liniștea într-un conflict, ce ai alege?

🎮 Moderator – lyfe: Depinde cum evoluează conflictul, sigur că o să-mi expun o părere dar dacă partea adversă nu acceptă atunci păstrez liniștea.

🎤 Reporter – PinkyQueen: Crezi că respectul se impune sau se câștigă?

🎮 Moderator – lyfe: Consider că se câștigă.

🎤 Reporter – PinkyQueen: Cum îți dai seama că un om merită încredere online?

🎮 Moderator – lyfe: Am încredere în toți cei care își expun părerea constructiv și nu au un comportament rău intenționat.

🎤 Reporter – PinkyQueen: Este mai importantă experiența sau caracterul într-o echipă?

🎮 Moderator – lyfe: În mod normal cred că experiența îți creează caracterul în orice domeniu.

🎲 GAMING ȘI COMUNITATE

🎤 Reporter – PinkyQueen: Ce jocuri joci cel mai des în prezent?

🎮 Moderator – lyfe: LoL, CS 1.6 și Brawlhalla.

🎤 Reporter – PinkyQueen: Gamingul pentru tine este competiție sau relaxare?

🎮 Moderator – lyfe: În prezent este o relaxare, acum 4 ani cred că spargeam o tastatură la 1 lună :).

🎤 Reporter – PinkyQueen: Ai legat prietenii reale datorită LeagueCS?

🎮 Moderator – lyfe: Reale, nu cred. Nu am avut ocazia să mă întâlnesc cu nimeni în afara monitorului, dar viața merge înainte am început să călătoresc mai des așa că cine știe.

🎤 Reporter – PinkyQueen: Ce face o comunitate de gaming să reziste în timp, din punctul tău de vedere?

🎮 Moderator – lyfe: Odată ce o comunitate nu ascunde falsurile sub preș și își păstrează integritatea mereu va rezista. Faptul că gradele și respectul se câștigă dar nu se plătesc la fel reprezintă o temelie bine pusă la punct.

🎤 Reporter – PinkyQueen: Prin ce crezi că se diferențiază LeagueCS de alte comunități?

🎮 Moderator – lyfe: Să fiu sincer, când am revenit, prima mea întrebare a fost "Ce comunități mai există la moment" și am ajuns la concluzia că LeagueCS a rămas singura comunitate în picioare care. Cum am mai și zis, cred că integritatea a făcut diferența.

🏁 FINAL

🎤 Reporter – PinkyQueen: Ce mesaj ai pentru membrii vechi care poate nu mai sunt activi?

🎮 Moderator – lyfe: Aș vrea să zic că sunt fericit pentru majoritatea din ei fiindcă cei tineri la sigur au început să-și creeze cariera și poate chiar să-și construiască o familie, ceea ce este foarte frumos. Sunt sigur că odată stabiliți, cei ce au trăit sentimente reale pe LeagueCS vor reveni la un schimb de vorbe la un moment dat.

🎤 Reporter – PinkyQueen: Dar pentru cei noi care abia descoperă comunitatea?

🎮 Moderator – lyfe: Trăiți momentul, socializați cât mai mult, să nu vă fie rușine să intrați pe un canal pe Teamspeak și să începeți o discuție. Toți suntem niște oameni în spatele unui monitor.

🎤 Reporter – PinkyQueen: Într-un cuvânt, LeagueCS pentru tine înseamnă…?

🎮 Moderator – lyfe: Creștere

Mulțumim pentru interviu! 💬

❤️ Comunitatea LeagueCS

• Like 1
  • Ador 5
  • Interesant 1
Postat

★ ION aka lyfe ★

Un interviu autentic, fără mască și fără texte trase de păr. Ion a răspuns direct, matur și asumat. Mi-a plăcut că nu a încercat să pară „perfect”, ci a spus lucrurilor pe nume. De la motivația legată de bani până la ideea că respectul se câștigă, nu se impune.

Se simte clar diferența dintre un membru nou și cineva care a trăit comunitatea pe bune. Pauza lui pentru muncă și dezvoltare personală arată priorități sănătoase, iar revenirea din dor spune tot despre atașamentul față de LeagueCS.

Mi-a plăcut mult și perspectiva despre integritate. Faptul că gradele se câștigă, nu se plătesc. Asta e fundație solidă pentru orice comunitate care vrea să reziste în timp.

Per total, un interviu echilibrat, matur și cu vibe real. Respect pentru deschidere și pentru mentalitatea de creștere. 💪

• Ador 2
Postat

Felicitari frumos interviu , imi place 10/10

• Ador 2
Postat

Ioane, frumoasă viață! Frumos interviu, te susținem pentru cerbul de aur, pardon #lyfeQuerry2030! 

• UP 1
  • Ador 1
  • Mor de râs 1
Postat

Felicitări , foarte frumos ♥️

• Ador 2
  • Administrator
Postat

Felicitări!

Răspunsuri asumate, întrebările serioase.

• Ador 1
  • 2 săptămâni mai târziu...
Postat

Vă mulțumesc pentru toate răspunsurile voastre

și mai ales pentru reacții.

Sper că v-a plăcut acest interviu.

Nu uita, feedback-ul tău ajută!

:topic_inchis:

• Ador 1
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate