Administrator Nemesys. @ LCS Postat Februarie 16 Administrator Postat Februarie 16 Nume : Adaugarea a 2 jocuri noi Care este sugestia/propunerea dumneavoastră? : Adaugarea urmatoarelor jocuri World of Tanks si War Thunder ! Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea? : Aceste 2 jocuri sunt foarte jucate , 2 jocuri de strategie care consider ca va atrage multi membri , sunt jocuri create special pentru playeri care doresc sa joace in echipa ! 1 1
lyfe Postat Februarie 16 Postat Februarie 16 Am avut si inca avem foarte multi jucatori de WOT pe comunitate.
Fondator Ares Postat Februarie 16 Fondator Postat Februarie 16 Aș fi cu această propunere, dar majoritatea jucătorilor de WOT activi în comunitate, în afară de @LemoN care utilizează forumul, nu știu dacă mai sunt și alte persoane! Aici @LemoN poate să revină cu un reply, cunoaște mai bine subiectul! 1
Rusu Radu Postat Februarie 16 Postat Februarie 16 Personal, nu îmi plac jocurile. Dacă sunt jucători pe comunitate, sunt total de acord să existe o categorie pentru ei!
Administrator Dexter. @ GOV.RO Postat Februarie 16 Administrator Postat Februarie 16 Mi se pare că ne aruncăm pe zi ce trece într-un ținut nou și necunoscut, cel puțin pentru mine. Jocul este unul popular, doar că nu prin forumuri ci prin canale de vo-ip. Haideți să ne axăm pe ce am adăugat recent și anume Dota 2 și celelalte și mai vedem după cu restul. contra.
Administrator PinkyQueen @ LCS Postat Februarie 16 Administrator Postat Februarie 16 Pro, sunt multi jucatori de wot in comunitate mai ales
LemoN Postat Februarie 16 Postat Februarie 16 Salutare ! Parerea mea este o idee foarte buna dar am si Pro si Contra ! Vorbesc la capitolul World of Tanks ! Pro ! O idee foarte buna pentru noi tankisti si pentru comunitate, unde majoritatea se pot organiza pentru Detasamente , Lupte intre Clanuri , Strategi si multe sfaturi ajutatoare pentru jucatori vechi cat si pentru cei noi. Putem pune linkuri cu diverse videouri ajutatoare care pentru cei noi cat si pentru cei vechi ar ajuta foarte mult! Ar ajuta clanurile care sunt deja pe comunitate si pot atrage noi clanuri ! Contra ! Vorbesc strict despre clanul meu ! Marea majoritate a jucatorilor de WoT intra sa se joace sa se distreze, la mine in clan sunt persoane care habar nu au ca pe comunitate avem forum cu atat mai mult sa aiba cont ,plus unii dintre acestia debea au inteles cum sa foloseasca Team Speak 3 , ma refer la persoanele mai in varsta, in rest cei tineri pot intra daca au timp , dar nu garantez ca o vor face , de ce spun asta pentru ca majoritatea vor distractie si nu bataie de cap . E un joc dificil unde majoritatea vorbesc direct pe Ts3 pentru a organiza ceva . Personal pentru mine nu e o problema, o sa comunic alor mei si o sa iau legatura cu restul Detinatorilor de Clanuri ! Sper ca aceasta propunere sa ajute cat mai mult Noile Jocuri si Clanurile care sunt si urmeaza sa fie ! 1 1
canceru Postat Februarie 16 Postat Februarie 16 Momentan sunt contra,nu cred ca sunt multi jucatori in comunitate care sa participe acolo,pe viitor poate as vi pro
Administrator Nemesys. @ LCS Postat Februarie 16 Autor Administrator Postat Februarie 16 Ma voi ocupa maine de adaugarea celor 2 rubrici ! T/C 1
Postări Recomandate