TheDude @ LCS Postat Februarie 12 Postat Februarie 12 Nume : PUBG : Battlegrounds Care este sugestia/propunerea dumneavoastră? : Adăugarea unei secțiuni pentru jocul „PUBG” Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea? : Este un joc de supraviețuire foarte frumos și interesant, este un joc shooter (FPS / Tactic) cu grafică și moduri de joc de înaltă calitate etc. Oamenii sunt atât de interesați să joace acest joc, fiind un joc cu 1 miliard de utilizatori jucați și poate atrage mulți oameni. Este un joc legat de:- Fortnite Apex Legends Call of Duty: Warzone Free Fire PUBG Mobile H1Z1 Rules of Survival Super People Ring of Elysium 1
canceru Postat Februarie 12 Postat Februarie 12 Nu stiu ce sa zic as da pro dar sunt multe jocuri si putini care sa le unplem momentan sunt contra 1
M6FIA Postat Februarie 12 Postat Februarie 12 Acum 43 minute, canceru a spus: Nu stiu ce sa zic as da pro dar sunt multe jocuri si putini care sa le unplem momentan sun contra Idem ..momentan cred că este ok cum este . 1
Rusu Radu Postat Februarie 12 Postat Februarie 12 (RO) Personal, nu am rezonat niciodată cu jocul PUBG. Din acest motiv, poziția mea este CONTRA în ceea ce privește adăugarea acestui joc. (EN) Personally, I have never really connected with PUBG. For this reason, my position is clearly AGAINST adding this game. 1
Lavy Postat Februarie 12 Postat Februarie 12 Din cate am observat in ultimii ani a cam murit playerbase-ul PUBG-ului, nu stiu daca mai are rost
Administrator Nemesys. @ LCS Postat Februarie 12 Administrator Postat Februarie 12 pubg este adaugat , nu vad rostul
Administrator PinkyQueen @ LCS Postat Februarie 12 Administrator Postat Februarie 12 Prea multe jocuri unde va fi inactivitate. Concentrati-va pe cele actuale. & 1 1
Postări Recomandate