TheDude @ LCS Postat Februarie 11 Postat Februarie 11 Here You Can Tell Your Daily Routine in Your Life:- What you have done etc. 1 Post - Day
Rusu Radu Postat Februarie 12 Postat Februarie 12 DIMINEAȚĂ LA 03:30 – DISCIPLINA NU DOAR SUNĂ, SE EXECUTĂ Alarma a sunat la 03:30. Am mai stat câteva minute în pat, până la 03:55, încercând să negociez cu somnul. Evident, somnul a pierdut. Primul task al dimineții: activarea aparatului de cafea. Fără cafea nu există start de sistem. După ritualul sfânt al cafelei: baie, pregătire rapidă, echipare completă și deplasare strategică spre muncă. Fără dramă. Fără întârziere. După încheierea programului, am revenit acasă și am reluat motorul intern cu încă o cafea. Au urmat activitățile logistice: împachetarea hainelor, organizarea în dulap și încărcarea unei noi ture la spălat. Productivitate simplă, dar eficientă. Zi obișnuită. Ritm constant. Muncă, ordine, disciplină. În prezent sunt în fața calculatorului. Unele zile sunt simple. Dar din ele se construiește disciplina. 1 1
Rusu Radu Postat Februarie 20 Postat Februarie 20 DECURSUL ZILEI MELE Dimineața a început simplu și eficient: trezirea, ritualul sacru al cafelei și echiparea în uniforma de muncă – modul “productivitate ON”. O oprire rapidă la magazin pentru cele necesare, apoi direct spre muncă. Focus, task-uri, responsabilitate. Program dus la capăt ca la carte. După terminarea programului, escală la PECO împreună cu Ionuț. Achiziție strategică: un bax de 6 sticle de bere Heineken. Am stat la povești aproximativ 30 de minute, până la sosirea autobuzului lui. După ce gașca s-a “spart”, fiecare pe traseul propriu. Ajuns acasă: masă, duș, reset complet. În prezent, puțin timp petrecut la calculator — modul relaxare activat. Finalul e clar: somn. Mâine urmează o nouă zi de muncă. Altora le urez weekend frumos… eu sunt schimbul 2. Disciplină. Muncă. Pauze bine meritate. 1
Postări Recomandate