GabrielAg Postat Martie 15, 2020 Postat Martie 15, 2020 Prenume » Gabriel Vârsta » 17 Locația » Constanta Ocupație » Barman Hobby-uri și pasiuni » cs.16 Modalitate de contact » Steam : 666doLLars / Facebook Gabriel Ag De unde ai auzit de LEAGUECS.RO? » Am venit ieri seara pe un anumit server cu fratele @Marius D. O poză cu tine (opţional) » Acordă o notă comunității » M-am gandit, pe o scara de 1/10 comunitatea are 4. ii inactiva mai ales pe partea de designeri Alte detalii » Sper sa ne intelegem bine O:)
LCS PREMIUM snK Postat Martie 15, 2020 LCS PREMIUM Postat Martie 15, 2020 Ca sa nu fac double-post, am dat un reply aici, deoarece acum am citit mai bine prezentarea ta, si comentariul dat de @NeRvOaSa. Cum a intrebat si Nervoasa, ce ti se pare tie inactiv la aceasta comunitate, din cate poti vedea pe forum la fiecare topic deschis pentru ajutor,sau pentru o cerere ceva, dau un exemplu, sa nu exagerez dar in 10-20 de minute, deja se primeste un raspuns de la unul dintre responsabili. Iti respect parerea, cum ai zis si tu nu toti pot da nota 10, dar "4" pentru ce? Pe mine ma deranjeaza ca nu stiti sa apreciati munca unor oameni, care stau uneori poate si 24h pe forum ca sa dezvoltam si mai mult aceasta comunitate.
LCS PREMIUM NeRvOaSa Postat Martie 16, 2020 LCS PREMIUM Postat Martie 16, 2020 @666doLLars bun venit . Ce intelegi tu prin cuvantul "inactiv" ? De unde apareti nu va inteleg .
GabrielAg Postat Martie 16, 2020 Autor Postat Martie 16, 2020 La 16.03.2020 la 15:17, NeRvOaSa a spus: @666doLLars bun venit . Ce intelegi tu prin cuvantul "inactiv" ? De unde apareti nu va inteleg . Inactivitate Inactivitate, substantiv femininSinonime: abulie, apatie, fixitate, imobilitate, inacțiune, indolenţă, inerție, lenevie, letargie, lipsă de activitate, marasm, neactivitate, neacțiune, nelucrare, pasivitate, stagnație, ședere, șomaj, torpoare, trândăvie, (popular) nemișcare, (rar) pasivism, (regional) zăcășeală. Si totusi e dreptul meu sa mi exprim parerea,te asteptai ca toata lumea sa dea nota 10 sau ? Ma asteptam macar sa nu cauti pe google . In fine , subiect inchis . Bun venit
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.