PlayZeeK. # GFX Postat Februarie 9 Postat Februarie 9 MM Stoica a intervenit în scandalul dintre Cristiano Bergodi și Daniel Pancu , iar președintele FCSB este de părere că declarațiile făcute de Pancu sunt mai grave decât ieșirea nervoasă a antrenorului italian. Oficialul roș-albaștrilor a subliniat că este regretabil faptul că, din cauza acestui conflict, discuțiile despre fotbal au fost trecute în plan secund . „Este păcat că s-a vorbit atât de puțin despre joc în urma acestui scandal. Eu am lucrat cu Andrei Cordea și a fost mereu un băiat de mare bun-simț . I-am văzut și reacția de la meciul cu noi, după ce a marcat”, a transmis Stoica. Totodată, acesta a lăsat de înțeles că numărul mare de goluri înscrise în acest sezon ar fi putut influența reacțiile jucătorului . „Probabil faptul că a marcat de 11 ori în acest sezon l-a afectat. Noi mai spunem că l-a înnebunit succesul . A exagerat, iar adrenalina nu l-a ajutat , motiv pentru care va fi suspendat ”, a concluzionat Mihai Stoica. Sursa
Postări Recomandate