Sari la conținut

Postări Recomandate

• Administrator
Postat
🎤 INTERVIU LCS – Rusu Radu

Reporter – PinkyQueen:
Bună! Mulțumesc că ai acceptat invitația la interviu!

Moderator Forum – Rusu Radu:
Mulțumesc eu pentru invitație 🤍 Chiar apreciez inițiativa și timpul acordat. Pentru mine, astfel de interviuri nu sunt doar niște întrebări și răspunsuri, ci o ocazie sinceră de a spune cine sunt și ce simt legat de comunitate 🫶

Reporter – PinkyQueen:
Pentru cei care nu te cunosc încă, cum te-ai descrie tu ca persoană?

Sunt un om simplu, cu picioarele pe pământ 👣 Calm din fire, respectuos și atent la cei din jur. Îmi place să ascult mai mult decât să vorbesc, dar când o fac, o fac sincer. Nu caut perfecțiunea, ci echilibrul ⚖️ și încerc, pe cât pot, să fiu un sprijin real pentru cei din jur.

Reporter – PinkyQueen:
Ce lucru te face mereu să zâmbești, indiferent de zi?

Faptul că mă trezesc dimineața și pot spune „azi e o nouă zi” ☀️ Deschid ochii, respir și zâmbesc. Indiferent cât de grea a fost ziua de ieri, dimineața vine cu un restart. Și asta e un motiv suficient de bun să zâmbești 🙂

Reporter – PinkyQueen:
Există un principiu după care încerci să te ghidezi în viață?

Respectul și politețea 🙏 Așa am fost crescut și așa voi rămâne. Indiferent de context sau de persoană, un „sărut mâna” sau un salut spus din inimă spune multe despre un om. Cred că bunul simț nu se demodează niciodată 🕊️

Reporter – PinkyQueen:
Care a fost o lecție importantă pe care ai învățat-o în ultimii ani?

Am învățat că nu trebuie să explici tuturor cine ești. Faptele vorbesc singure 📌 Și mai ales, că liniștea sufletească valorează mai mult decât orice dreptate strigată prea tare. Uneori, cea mai mare victorie e să mergi mai departe în pace 🧠💙

Reporter – PinkyQueen:
Preferi să lucrezi în echipă sau pe cont propriu? De ce?

Știu să lucrez singur și o fac bine 💪, dar cred cu tărie că lucrurile mari se construiesc în echipă 🤝 Într-o echipă înveți, greșești, crești și ajungi mai departe decât ai ajunge vreodată singur.

Reporter – PinkyQueen:
Ce te enervează cel mai repede la oameni?

Țipetele și lipsa dialogului 🗣️❌ Sunt genul care preferă o discuție calmă, chiar și în contradictoriu. Tonul ridicat nu rezolvă nimic, doar strică punți. Comunicarea civilizată e cheia 🔑

Reporter – PinkyQueen:
Ce apreciere îți place cel mai mult să primești de la cei din jur?

Când cineva îmi spune că se poate baza pe mine 🤍 Sau că munca mea a ajutat cu adevărat. Nu caut laude mari, ci confirmarea că prezența mea a avut un impact pozitiv ✔️

Reporter – PinkyQueen:
Dacă ai avea o zi complet liberă doar pentru tine, cum ai petrece-o?

În fața calculatorului 💻, relaxat, fără grabă și fără presiune. Jocuri, muzică, poate o discuție bună cu cineva drag. Pentru mine, asta înseamnă liniște.

Reporter – PinkyQueen:
Ești mai mult „noapte” sau „dimineață”?

Prind uneori nopțile 🌙, dar dimineața rămâne preferata mea. Are un aer aparte, o liniște care parcă îți pune ordine în gânduri ☕

Reporter – PinkyQueen:
Ce lucru mic te poate scoate rapid dintr-o stare proastă?

O ciocolată 🍫😂 Fără glumă. De asta dulapul meu e mereu „asigurat”. Uneori, fericirea vine în porții mici.

Reporter – PinkyQueen:
Crezi că oamenii se pot schimba cu adevărat?

Da. Dar nu pentru oricine. Se schimbă pentru cineva sau pentru ceva care contează cu adevărat ❤️ Schimbarea reală vine din interior.

Reporter – PinkyQueen:
Trecem la partea virtuală, ești pregătit? 😄

Pregătit, totul are un răspuns 🫶
💻 LUMEA VIRTUALĂ

Reporter – PinkyQueen:
Cum ai descoperit comunitatea LeagueCS?

LeagueCS nu e ceva nou pentru mine 🎮 O cunosc de mult timp, din perioada în care jucam pe mai multe comunități de Counter-Strike. A fost mereu un nume prezent și respectat.

Reporter – PinkyQueen:
Ce te-a făcut să rămâi activ aici?

Oamenii 🤍 Prieteniile formate, discuțiile, sentimentul că faci parte din ceva. Comunitatea te ține, nu doar jocul.

Reporter – PinkyQueen:
Ce te-a determinat să te implici mai mult în comunitate?

Am primit încurajări și am realizat că pot ajuta mai mult 🙌 Îmi place să fiu implicat, să contribui și să las lucrurile mai bune decât le-am găsit.

Reporter – PinkyQueen:
Ce înseamnă pentru tine să faci parte din staff?

Responsabilitate ⚠️ Timp, implicare și seriozitate. Nu e un titlu, e un angajament față de comunitate.

Reporter – PinkyQueen:
Care este cea mai mare provocare pe care ai avut-o aici?

Rolul de moderator 👮‍♂️ Necesită răbdare, echilibru și decizii corecte, chiar și atunci când nu sunt populare.

Reporter – PinkyQueen:
Există un moment pe comunitate care ți-a rămas în minte?

Da 💙 Când o fostă colegă, @Luxie, mi-a trimis un mesaj privat în care mi-a apreciat munca și implicarea. A fost un moment simplu, dar extrem de motivant.

Reporter – PinkyQueen:
Ce mesaj ai pentru membrii LeagueCS? ❤️

Vă mulțumesc tuturor 🙏 Pentru susținere, respect și energie. Comunitatea sunteți voi. Aveți grijă unii de alții și continuați să construiți ceva frumos 💙
  • Like 1
  • Ador 2
Postat

Interviu foarte frumos, super tare, bravo tuturor, felicitări
10/10

• Like 1
  • Ador 2
Postat

Frumos interviu atat intrebarile cat si raspunsurile se putea mai bine ca rusul da din  casa,e cel mai bun la ascultat povesti

10/10

• Ador 2
  • Fondator
Postat

Un interviu frumos si interesant. 10/10 

• Ador 2
Postat

PRO , good interview 10/10

• Like 1
  • Ador 2
  • Administrator
Postat

Felicitări! Mă bucur când văd răspunsuri detaliate — asta arată că îți dai cu adevărat silința să transmiți ceva valoros, nu doar să bifezi formal niște întrebări.

10/10.

• Ador 2
  • 3 săptămâni mai târziu...
Postat

Vă mulțumesc pentru toate răspunsurile voastre

și mai ales pentru reacții.

Sper că v-a plăcut acest interviu.

Nu uita, feedback-ul tău ajută!

:topic_inchis:

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate