Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat (editat)

[1]. Nume: Petrica

[2]. Nick server: FaceToFace

[3]. Varsta: 25

[4]. LeveL: 16

[5]. Ore jucate [Apasa aici]: 104 ore https://www.gametracker.com/player/FaceToFace/zm.leaguecs.ro:27015/

[6]. Ai citit regulamentul?: DA !

[7]. De ce doresti admin?: Am avut propriul server la 22 de ani , stiu cum merge treaba cu adminul am cunostinte in (AMX + cat de cat in FTP ca a trecut ceva timp de cand n-am mai lucrat in el ) , la ce ore intru eu pe server e greu sa fie un admin on si se mai incalca regulile , adica se vede si ora la care fac cererea. Activitate am zilnica cel putin intre 3-4 ore pe zi si pe noapte de la 02:00 la 05:00.

Va multumesc !

Editat de skaraotki
Postat

Contra, Nu ai citit regulile și uneori le încalci. Mult noroc.

• Like 1
Postat

CONTRA regulile le-au citit ceilalti admini nu tu,revino peste 2 saptamani cu o noua cerere si cu temele facute!bafta

Postat

contra.png, Nu ai citit regulile

Good luck !!!

• Like 1
Postat
Acum 9 ore, Leoxxx a spus:

Contra, Nu ai citit regulile și uneori le încalci. Mult noroc.

Nu stiu cine iti spunea sa le dai slay acelor playeri care puneau saci la mod si tu dormeai pe sv si te strigam non stop sau lm+saci sau pb escape . nu i problema. noroc cu SOLUTION ca era activ si isi facea treaba de admin.

Postat (editat)
10 minutes ago, FaceToFace78 said:

Nu stiu cine iti spunea sa le dai slay acelor playeri care puneau saci la mod si tu dormeai pe sv si te strigam non stop sau lm+saci sau pb escape . nu i problema. noroc cu SOLUTION ca era activ si isi facea treaba de admin.

Am spus că nu respecți regulile, frate. Și în al doilea rând, îmi cunosc meseria mai bine. Data viitoare corectează-ți greșeala și aplică din nou. Și nu da vina pe administratori dacă dau contraoferte. Mult succes.

Editat de Leoxxx
  • Like 1
Postat (editat)
Acum 44 minute, FaceToFace78 a spus:

Nu te contrazice cu noi. Scopul postarii este cerere de admin, nu de reclamatie. Daca ai ceva de reclamat in legatura cu vreun membru al staffului, ai sectiune separata, dedicata.

In acelasi timp, incearca sa intelegi diferenta dintre o decizie argumentata in legatura CU TINE si un conflict pe server. Noi, membrii staffului, avem OBLIGATIA de a veni cu argumente atunci cand dam un pro/contra la o cerere de admin/upgrade. Altfel, parerea acelui admin se considera ca nefondata. OBLIGATIA NOASTRA e sa venim cu aceste decizii argumentate, din ce am observat noi ca staff, in general, din activitatea si comportamentul oamenilor pe server. Scopul nu e sa ne certam aici, ci sa fim profesionisti si sa construim mai departe profesionisti care sa aiba grija de server. 

Stai mai mult pe forum, citeste ce s-a mai intamplat in trecut ca sa ai de unde invata. Stai mai mult pe server si fii atent si la ceilalti, la chat, nu doar la gameplay si AP-uri. Si eu zic ca in decurs de 2-3 saptamani, iti vei forma un ochi critic. 

Nu mai suntem copii, nu suntem mahalagii, nu suntem aici sa ne certam. Facem cum trebuie sau nu facem deloc.

Depinde doar de tine.

Editat de Eddwarddo
Postat

Contra 

Încearcă să citești regulamentul atent cap coadă și mai încearcă iar în 2 săptămâni 

Postat

Contra. Fix you'r activity, read the rules and try again in 2 weeks :)

Postat

Nu te-am prins pe server, deci nu-mi pot da cu parerea legat de comportament si despre cum percepi si te raportezi la regulament, insa pot spune ca activitatea ta este destul de slaba.

Contra.

Postat

contra

nu ai citit regulamentul (se vede dupa raspunsul tau : DA !) mareste si activitatea

in rest pe server toate bune

• Like 1
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate