Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

[1]. Nume: Alexander

[2]. Nick server: dEv.

[3]. Varsta: Am varsta de 19 ani.

[4]. LeveL: Level 17 

[5]. Ore jucate: https://www.gametracker.com/player/dEv./zm.leaguecs.ro:27015/

[6]. Ai citit regulamentul?: mtuchi.

[7]. De ce doresti admin?: Doresc sa devin administrator pentru simplul fapt ca la unele ore la care ma conectez nu este staff On și mulți jucători beneficiază de acest aspect. Un alt motiv ar fi să-mi sporesc activitatea pe server prin treburi de administrație.

Postat

Pro  , mai crește activitatea 

Postat

Contra. Ai facut cerere in campanie, ai primit admin si ti-ai batut joc de el. 

• Mor de râs 1
Postat
2 minutes ago, Eddwarddo said:

Contra. Ai facut cerere in campanie, ai primit admin si ti-ai batut joc de el. 

Eu am așteptat dupa acel test, am fost helper in teste câteva luni, remove am primit pentru ca nu am susținut testul.

Postat

Nu mie trebuie sa-mi dai explicatii. Eu ti-am spus ce am observat, adica activitate lipsa. Chiar si daca ai fi luat testul, cu activitatea pe care o ai, ai fi primit remove oricum. Uita-te in linkul de gametracker pe care tu l-ai pus aici si vei vedea ca in ultima luna ai activitate de sub o ora jucata in cateva zile, asa sporadic, cand ti-ai mai adus aminte. Doar in ultima saptamana ai ceva mai multa activitate, dar din punctul meu de vedere,  nu compenseaza. Sunt curios si in luna decembrie ce activitate ai (pt ca ai facut cererea de admin in campanie pe 5 decembrie), dar gametracker nu ma lasa sa vad decat activitatea din ultimele 30 de zile. 

Si din ce-mi aduc aminte, ti s-a adus la cunostinta pe discord ca trebuie sa dai testul. Pana la urma, daca iti doreai, intrebai si tu cand si cu cine trebuie sa il dai. Era responsabilitatea pe care tu ti-ai asumat-o, nu trebuie sa te ia nimeni de manuta sa te duca la test, nu suntem copii. 

DIn nou, contra. 

Postat

Contra, ur not active on the server. Next time make good activity. Good luck.

• Like 1
Postat

CONTRA din pacate ai activitatea in tandem cu cea din decembrie si ianuarie,cum a mentionat si eddwarddo ti s-a spus pe discord,ai fost mentionat pentru acel test si nu doar o data,

nu mi-ai raspuns,te-am lasat dor pentru ca nu sunt salbatic si inteleg ca oamenii au si probleme personale insa tie nu ti-a pasat macar sa faci o cerere de absenta!good luck revino peste

2 saptamani cu o noua cerere in care putem vedea o imbunatatire a activitatii!

• Like 1
Postat
35 minutes ago, zuky said:

CONTRA din pacate ai activitatea in tandem cu cea din decembrie si ianuarie,cum a mentionat si eddwarddo ti s-a spus pe discord,ai fost mentionat pentru acel test si nu doar o data,

nu mi-ai raspuns,te-am lasat dor pentru ca nu sunt salbatic si inteleg ca oamenii au si probleme personale insa tie nu ti-a pasat macar sa faci o cerere de absenta!good luck revino peste

2 saptamani cu o noua cerere in care putem vedea o imbunatatire a activitatii!

Trainerul pe care l-am primit nu prea as fi putut spune ca și-a facut treaba cum trebuie, multe chestii pe care le stiu sunt de la zennik sau de la voi cand intram pe VC, dar înțeleg și cel mai probabil revin in 2 săptămâni.

Postat (editat)
Acum 41 minute, d3vIL. a spus:

Trainerul pe care l-am primit nu prea as fi putut spune ca și-a facut treaba cum trebuie, multe chestii pe care le stiu sunt de la zennik sau de la voi cand intram pe VC, dar înțeleg și cel mai probabil revin in 2 săptămâni.

Nu e o scuza, nici eu nu am avut trainer, ca asa s-a intamplat, cel responsabil de mine a avut ceva probleme, dar am prins experienta stand pe server si pe discord cu baietii. Daca stateai pe server cu noi, acum puteai sa faci si cerere de upgrade, in loc sa vii cu alta cerere, sa ne dam enspe mii de explicatii, sa o lungim atata

Editat de Eddwarddo
Postat

Contra. Fix you'r activity and try again in 2 weeks :)

Postat

Astazi te-am vazut pe server si ai incalcat regulamentul de cel putin 2-3 ori in putinul timp cat ai stat pe server, ba chiar ai primit si sanctiuni (slay).

Citeste iar regulamentul, pentru ca evident, nu-l stii.

Contra.

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate