Sari la conținut

Postări Recomandate

• Administrator
Postat

🌟 Bine ați venit la un nou interviu marca LeagueCS! 🌟

Astăzi îl avem alături de noi pe unul dintre oamenii importanți ai comunității 💎 Un membru dedicat, respectat și mereu implicat. Să începem! 🎤

🎤 INTERVIU LCS – Nemesys 🎤

Reporter – PinkyQueen: Bună! Mulțumesc că ai acceptat invitația la acest interviu! 🌸
Administrator Forum & Support TS3 – Nemesys: Mulțumesc pentru invitație!

Reporter – PinkyQueen: Pentru început, cum te-ai descrie pe scurt ca persoană?
Administrator Forum & Support TS3 – Nemesys: O persoană bună, care ajută pe toată lumea cu orice, în orice situație!

Reporter – PinkyQueen: Ce te motivează cel mai mult în viața de zi cu zi?
Administrator Forum & Support TS3 – Nemesys: În viața de zi cu zi sunt o persoană pusă pe glume și sunt motivat de zâmbetul oamenilor din jurul meu!

Reporter – PinkyQueen: Ești genul calm sau impulsiv când apar situații tensionate?
Administrator Forum & Support TS3 – Nemesys: Depinde de situația în care mă aflu, dar în general tratez totul cu calm și foarte calculat pentru a putea gestiona situația așa cum trebuie!

Reporter – PinkyQueen: Ce hobby-uri ai în afară de statul la PC?
Administrator Forum & Support TS3 – Nemesys: Nu cred că îi pot spune hobby, dar ador mereu să ies cu prietenii pe afară!

Reporter – PinkyQueen: Preferi munca în echipă sau independent?
Administrator Forum & Support TS3 – Nemesys: Munca în echipă, pentru că în echipă este mai mult haz și mai multă plăcere dacă ai echipa corespunzătoare!

Reporter – PinkyQueen: Ce calitate te-a ajutat cel mai mult să ajungi unde ești acum?
Administrator Forum & Support TS3 – Nemesys: Poate fi schimbarea pe care am făcut-o la mine să fiu bun și cald cu toată lumea și, indiferent de situație, să nu am regrete!

Reporter – PinkyQueen: Dar un defect la care încă lucrezi?
Administrator Forum & Support TS3 – Nemesys: Defectul meu ar fi că uneori sunt prea bun cu persoane care în trecut mi-au făcut rău!

Reporter – PinkyQueen: Dacă ai putea retrăi o zi din trecut, care ar fi aceea?
Administrator Forum & Support TS3 – Nemesys: Greu de spus, cred că ziua în care eram îndrăgostit peste cap!

Reporter – PinkyQueen: Cum arată pentru tine o zi perfectă de relaxare?
Administrator Forum & Support TS3 – Nemesys: Să stau la PC, să joc jocuri și să stau pe TeamSpeak 3 de vorbă cu toți!

Reporter – PinkyQueen: Acum trecem la partea legată de comunitate și gaming. Ești pregătit? 😎
Administrator Forum & Support TS3 – Nemesys: Cu siguranță!

🌐 LUMEA VIRTUALĂ – @Nemesys. @ LCS

Reporter – PinkyQueen: Cum ai descoperit comunitatea LeagueCS?
Administrator Forum & Support TS3 – Nemesys: Căutam pe net un server de mod clasic să mă joc și am dat de Nestle, iar de când am intrat pe Nestle am ajuns pe comunitatea aceasta!

Reporter – PinkyQueen: Ce te-a făcut să rămâi aici pe termen lung?
Administrator Forum & Support TS3 – Nemesys: În primul rând au fost @ Fondator, pe care îi respect de când am venit aici, prin simplul fapt că am văzut transparența din partea lor și pentru că aici nu este ca pe alte comunități să se ascundă anumite lucruri de membri și totul a fost făcut public pentru toți. Apoi staff-ul întreg, unde am văzut lucru de echipă și o bună armonie!

Reporter – PinkyQueen: Cum ai ajuns în staff și cum a fost începutul?
Administrator Forum & Support TS3 – Nemesys: Nu mai știu sigur cum am luat decizia să vin în staff acum aproape 4 ani. Am zis să fac o cerere pentru aderare la staff-ul LeagueCS, după am început ca toată lumea de jos, am învățat și îmi place ceea ce fac!

Reporter – PinkyQueen: Ce înseamnă pentru tine gradul de Administrator Forum?
Administrator Forum & Support TS3 – Nemesys: Pentru mine gradul de Administrator înseamnă că odată cu acest grad îmi asum răspunderea pentru tot ce se petrece pe această comunitate și încerc cât de bine pot să gestionez orice situație cât pot de bine și să iau deciziile corecte!

Reporter – PinkyQueen: Care este cea mai mare responsabilitate pe care o simți având acest grad?
Administrator Forum & Support TS3 – Nemesys: Atunci când îți place ceea ce faci nu simți aceste responsabilități, dar având în vedere că am acest grad responsabilitatea mea pe lângă tot ce fac pe acest forum este să mențin ordinea și disciplina atât între membrii staff-ului, cât și între toți membrii comunității și să îi ajut cu orice au nevoie!

Reporter – PinkyQueen: Ce diferență ai observat între comunitatea LeagueCS și altele?
Administrator Forum & Support TS3 – Nemesys: Diferența dintre LeagueCS și alte comunități este că aici nu există favorizări față de un anumit membru al staff-ului sau al unui membru de pe comunitate, totul se ia pe merit și se respectă fiecare membru de pe comunitate!

Reporter – PinkyQueen: Care este cel mai frumos moment trăit de tine aici?
Administrator Forum & Support TS3 – Nemesys: Cred că momentul când am putut să revin în acest staff minunat!

Reporter – PinkyQueen: Care a fost cea mai dificilă situație pe care a trebuit să o gestionezi ca membru staff?
Administrator Forum & Support TS3 – Nemesys: Nu am avut o situație dificilă până acum pe care să o gestionez, dar și când va apărea una o să dau tot ce e mai bun!

Reporter – PinkyQueen: Ce ai schimba la comunitate dacă ai avea putere totală pentru o zi?
Administrator Forum & Support TS3 – Nemesys: Sincer, nu aș schimba nimic, este perfectă așa cum e!

Reporter – PinkyQueen: Ce părere ai despre evoluția LeagueCS în ultimii ani?
Administrator Forum & Support TS3 – Nemesys: O evoluție foarte rapidă, datorită oamenilor capabili din această comunitate care au știut foarte bine cum să își facă treaba!

Reporter – PinkyQueen: Cât de importantă este echipa staff pentru tine?
Administrator Forum & Support TS3 – Nemesys: Să spunem că echipa staff, după atâta timp, mi-a devenit o a doua familie!

🎮 GAMING

Reporter – PinkyQueen: Ce jocuri joci cel mai des în prezent?
Administrator Forum & Support TS3 – Nemesys: Counter-Strike 1.6, Counter-Strike 2

Reporter – PinkyQueen: Ce joc ți-a marcat copilăria sau începuturile în gaming?
Administrator Forum & Support TS3 – Nemesys: Counter-Strike 1.6, acest joc m-a făcut să vin în lumea gamingului!

Reporter – PinkyQueen: Preferi jocurile competitive sau cele pentru relaxare?
Administrator Forum & Support TS3 – Nemesys: Le prefer pe amândouă, am jucat multe jocuri și competitive și relaxante!

Reporter – PinkyQueen: Ai avut vreodată un moment „epic” într-un joc pe care nu-l vei uita?
Administrator Forum & Support TS3 – Nemesys: Da, pe CS2 când am făcut ACE în prima rundă!

Reporter – PinkyQueen: Joci mai mult solo sau cu prietenii de pe comunitate?
Administrator Forum & Support TS3 – Nemesys: Joc și solo, dar joc CS2 și cu @X-Tream@^*$!!IoNuT!!$*^@Constantin, @Ares, @FritZ și mulți alții de pe comunitate!

Reporter – PinkyQueen: Ce joc ai recomanda oricui, indiferent de stil?
Administrator Forum & Support TS3 – Nemesys: CS2 aș recomanda, un joc de echipă unde nu trebuie să îți faci griji dacă știi să joci sau nu, cu timpul vei învăța!

Reporter – PinkyQueen: Cum vezi viitorul gamingului?
Administrator Forum & Support TS3 – Nemesys: Eu văd gamingul în viitor ca un loc unde oamenii să se poată relaxa după o zi grea și unde să poată întâlni oameni noi!

Reporter – PinkyQueen: În final, ce mesaj ai pentru membrii LeagueCS? ❤️
Administrator Forum & Support TS3 – Nemesys: Datorită vouă comunitatea aceasta este pe primul loc în România! Să fiți mai buni unii cu alții! Bunătatea nu costă nimic, fiți buni cu oamenii și veți avea de câștigat multe și în viața reală, dar și în viața virtuală! Eu am fost Nemesys! Mulțumesc pentru interviu!

✨ Acesta a fost interviul nostru de astăzi! Mulțumim pentru atenție și rămâneți aproape de comunitatea LeagueCS pentru mai multe interviuri 💙

• Like 4
  • UP 1
  • Ador 2
  • Fortzaaaa 1
Postat

Frumos interviu,felicitari 10/10

• Ador 2
  • Fondator
Postat

Nemesys ❤️ felicitări amândurora! 

• Ador 2
Postat

10 / 10 Felicitări amândurora 

• Ador 2
Postat

Foarte frumos , felicitări !!!! ❤️ 

• Ador 1
Postat

💬 Părere despre interviul cu Nemesys

📌 Verdict executiv: Interviul este clar, coerent și transmite exact ce trebuie – încredere, stabilitate și omenie. Nu încearcă să impresioneze artificial. Este genul de material care nu țipă după atenție, ci o câștigă natural.

🧠 Ce funcționează excelent:
• Nemesys apare ca un lider calm și calculat, fără măști sau exagerări.
• Valorile precum bunătatea, echipa și transparența sunt prezentate autentic.
• Parcursul său în staff este natural – de jos în sus – o poveste care motivează fără să pară regizată.

🎮 Zona de gaming:
Traseul CS 1.6 → CS2 este clasic și respectabil. Gamingul este prezentat ca un mijloc de conectare și relaxare, nu ca o competiție de ego. Momentul cu ACE-ul din prima rundă adaugă un strop de energie fără a deraia tonul.

❤️ Finalul interviului:
Mesajul către comunitate este matur, sincer și necesar. „Bunătatea nu costă nimic” este o frază simplă, dar puternică, care rămâne și dincolo de ecran.

🔍 Mic feedback constructiv:
• Unele răspunsuri ar putea fi dezvoltate cu exemple concrete pentru un impact și mai mare.

Concluzie:
Interviu matur, cald și bine structurat, care întărește imaginea LeagueCS și evidențiază un om cu coloană vertebrală.

Respect. 💙

• UP 1
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate