Sari la conținut

Postări Recomandate

• Administrator
Postat

Salutare,

Am o idee și sunt curios de părerea voastră, mai ales a celor care încă joacă CS 1.6

Mă gândesc să deschid un server Arena 1v1, bine gândit și făcut ca lumea:
– hărți echilibrate
– sistem de rank / stats
– dueluri rapide, skill-based
– fără lag, fără prostii

Credeți că s-ar juca lumea pe un astfel de server în ziua de azi?
Ați intra din când în când pentru dueluri 1v1?
Ce v-ar face să rămâneți pe un astfel de server?

Orice părere contează 🙏 Mersi!

• Like 1
Postat

Mai bine ar trebui 5 vs5 pentru competiti ,sar putea juca si intre servere din comunitate cu premii cred ca ar vi un succes

nu se merita 1vs 1 

• Administrator
Postat
Acum 11 minute, canceru a spus:

Mai bine ar trebui 5 vs5 pentru competiti ,sar putea juca si intre servere din comunitate cu premii cred ca ar vi un succes

5v5 aparține de mix-area ceea ce pe mine nu mă interesează.

Eu am nevoie de păreri stricte pe ce am avut în cap eu.

Postat

Vreau să adaug o sugestie la propunerea voastră. Cred că acest server ar trebui să rămână sub responsabilitatea LeagueCS. De exemplu, similar cu tombola, LeagueCS ar putea organiza în fiecare săptămână o competiție între servere. Doar managerii de server ar putea vota în topicul vostru, iar câștigătorul ar putea fi ales folosind random.org, în funcție de numerele selectate de manageri. După aceea, am putea organiza evenimentul. Nu știu dacă este realizabil sau nu, dar este doar o idee.

• Like 2
  • Administrator
Postat

Eu unul sunt de acord, dar nu știu încă impactul real pe care l-ar putea avea server-ul în cadrul comunității și al jucătorilor..

Ăsta este motivul pentru care v-am cerut părerea.

• Like 1
Postat

Având în vedere că la moment observ ca sunt foarte mulți jucători activi pe teamspeak la servere, aș propune să se discute cu aceștia direct și de luat un feedback.

Personal, sunt de părerea ca readucerea unui server MIX 5v5 ar fi mai misto. 

• UP 1
  • Mersi 1
Postat
La 08.02.2026 la 23:13, lyfe a spus:

Având în vedere că la moment observ ca sunt foarte mulți jucători activi pe teamspeak la servere, aș propune să se discute cu aceștia direct și de luat un feedback.

Personal, sunt de părerea ca readucerea unui server MIX 5v5 ar fi mai misto. 

Idem ! 

• Administrator
Postat

O să îmi fac săptămâna ce vine puțin timp și o să iau feedback-ul direct de pe teamspeak3.

Mulțumesc frumos!

Subiect închis!

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate