Sari la conținut

Postări Recomandate

• Administrator
Postat

Nume : Apex Legends si Paladins

Care este sugestia/propunerea dumneavoastră? : Sunt 2 jocuri Apex Legends un joc competitive pe rankuri , si Paladins un joc la fel competitive pe rank-uri !

Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea? : Ar aduce mai multi membri pe comunitate , jocurile sunt foarte jucate au acelas still ca in cs2 doar ca au animatii mult mai complexe si sunt jocuri foarte atractive , graficile le au dupa League of Legends in mare parte , parerea mea zic ca merita o sansa aceste 2 jocuri !

Astept parerile voastre !

• Administrator
Postat

Sunt de acord, am jucat Paladins e cât de cât interesant.

Cum vezi lucrurile prin adăugarea acestor jocuri? Detaliază-mi puțin.

Postat

:pros:
Sunt întru totul de acord cu ideea ta,
Pare foarte interesant și da, poate crea schimbări mari în comunitate.

• Like 1
  • Fondator
Postat

:pros:din partea mea, singura conditie: sa avem activitate !!!

• Like 2
Postat

Merita sa incercam,pro

• Administrator
Postat
Acum 8 ore, Dexter. @ GOV.RO a spus:

Sunt de acord, am jucat Paladins e cât de cât interesant.

Cum vezi lucrurile prin adăugarea acestor jocuri? Detaliază-mi puțin.

Scopul jocurilor este pentru aducerea de membri noi care doresc sa afle multe detalii despre jocuri cum ar fi skin-uri , stiri , povestile campionilor din joc , modul de joc , tutoriale de joc !

Adica ajutarea tuturor membrilor si vechi in acest joc cat si celor noi care doresc sa inceapa aceste jocuri dar nu au idee cum sa joace asa ca prin mici tutoriale le putem arata cum se joaca si cum trebuie jucat acest joc !

Jocurile au mai multe tipuri de a juca neutru , impulsiv , rabdator !

Aceste jocuri sunt aparute de mult timp in lumea gamingului dar am vazut ca nici o comunitate nu le da importanta din simplul fapt ca nu li se pare interesant dar eu am jucat aceste jocuri in trecut si chiar am fost captivat de ele !

• Like 1
Postat

De Apex Legends sunt PRO nu ma pot pronunta.

De Paladins, daca scopul e aducerea de noi membri, de ce nu s-ar adauga overwatch 2 sau Marvel Rivals (competitori directi pentru Paladins) avand in vedere ca aceste jocuri au mai multi jucatori la activ.

Sunt de acord Paladins e un joc minunat am avut peste 800 de ore in el , totusi e cam outdated iar player base-u ar fi mai greu de targetat.

• Like 1
  • Fortzaaaa 1
  • Fondator
Postat

Atata timp cat aceste jocuri aduc un beneficiu comunitatii  din partea mea ai un DA :) . 

Postat

:pros:

Merită încercat, sunt niște jocuri frumoase și jucate în același timp de multă lume . ✊

• Administrator
Postat

Un :pros: si de la mine, atata timp cat putem mari activitatea in ceea ce priveste categoriile mentionate pentru jocurile acestea,  cu siguranta vom putea mari si numarul de cititori/vizitatori/membrii.  O idee de succes ar fi sa targetam cat mai multe jocuri pe care sa poti creea si servere proprii ( Metin/Minecraft, etc.. orice tip de jocuri) acestea ne-ar ajuta sa ne extindem cat mai mult si ne-am face numele mai cunoscut in cat mai multe ”sectoare„ de gaming. 

• Ador 1
  • Administrator
Postat

Maine o sa adaug cele 2 categorii !

T/C

• Like 1
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate