canceru Postat Februarie 5 Postat Februarie 5 Nume: canceru Care este sugestia/propunerea dumneavoastră? Propun adăugarea unei secțiuni în „Zona utilizatorilor”, sub forma unui subforum intitulat „Zonă de ajutor”. Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea? În ultima vreme, numărul de utilizatori noi a crescut considerabil, iar mulți dintre aceștia nu știu cum să deschidă un topic corect. Sau unde sa faca topic .Prin crearea acestei zone, utilizatorii vor putea fi îndrumați corespunzător și vor primi notificările necesare pentru a ai ajuta unde sa faca topic si cum Cu toții am fost la început. Ne amintim prima oară când am intrat pe un forum și nu știam unde să facem o cerere de unban sau de admin. Când un utilizator postează în secțiunea 'Ai nevoie de ajutor', el caută, în esență, o mână întinsă, nu un lacăt pe topic. Ar trebui să îi ghidăm și să îi ajutăm, nu să le închidem topicul cu un răspuns sec. Să nu uităm regula de aur a unei comunități sănătoase: un membru ajutat astăzi este un membru câștigat pe termen lung. Dacă ne facem timp să îl îndrumăm către secțiunea corectă, acel jucător va rămâne alături de noi. Dacă îi respingem din start pentru o simplă greșeală de orientare, îi trimitem direct către altă comunitate. Haideți să alegem să fim mentori, nu doar cenzori. O comunitate unită se construiește prin susținere, nu prin sancțiuni inutile." 2 1
Administrator Nemesys. @ LCS Postat Februarie 5 Administrator Postat Februarie 5 Orice utilizator in general da mesaj in privat unui Administrator sau Global Moderator unde i se explica tot ! Nu vad de ce sa adaugam un nou sub-forum ! CONTRA ! 1 1
canceru Postat Februarie 5 Autor Postat Februarie 5 Acum 3 minute, Nemesys. @ LCS a spus: Orice utilizator in general da mesaj in privat unui Administrator sau Global Moderator unde i se explica tot ! Nu vad de ce sa adaugam un nou sub-forum ! CONTRA ! Mam referit ca daca un utilizator nu stie unde sa faca cererea gen Topic vede zona de ajutor iar topicul e mutat unde trebuie
TheDude @ LCS Postat Februarie 5 Postat Februarie 5 Sunt întru totul de acord cu sugestia lui Canceru. canceru are dreptate, sunt atât de mulți membri noi care nu știu cum să posteze subiecte și unde să posteze. așadar ar fi util dacă am crea o zonă de chat Help Zone pentru noii membri 1 1
M6FIA Postat Februarie 5 Postat Februarie 5 Acum 2 ore, Nemesys. @ LCS a spus: Orice utilizator in general da mesaj in privat unui Administrator sau Global Moderator unde i se explica tot ! Nu vad de ce sa adaugam un nou sub-forum ! CONTRA ! Idem colegul
LCS PREMIUM Vanthea Postat Februarie 5 LCS PREMIUM Postat Februarie 5 Nu prea își are rostul această propunere. De obicei, cei care postează greșit sunt cei care fac cereri de unban la reclamații staff sau în topicul altui server. Atunci când se întâmplă acest lucru, un moderator sau un administrator îi îndrumă către topicul sau secțiunea corespunzătoare. Contra
Fondator John @ Anormalii Postat Februarie 5 Fondator Postat Februarie 5 Nu isi are rostul o astfel de propunere pentru ca exista multe canale de comunicare : mesaj privat , teamspeak , discordul comunitatii . Contra.
FHISKER Postat Februarie 5 Postat Februarie 5 3 hours ago, Nemesys. @ LCS said: Orice utilizator in general da mesaj in privat unui Administrator sau Global Moderator unde i se explica tot ! Nu vad de ce sa adaugam un nou sub-forum ! CONTRA ! Idem colegul 1
Fondator xxhevvoxx♔ Postat Februarie 5 Fondator Postat Februarie 5 Salut, @canceru Nu o să resping această propunere, dar nici nu o să o accept momentan. O să încerc să creez un tutorial pentru cei care se înregistrează noi pe comunitate, prin care să fie ghidați pas cu pas (simplu și rapid, doar pentru crearea unui topic). Eventual, putem face și un quick tutorial video, pe care să îl adăugăm în meniul de „Înregistrare pe forum”. În momentul de față, consider că avem un staff decent, care poate îndruma userii „pierduți”, dar, așa cum am menționat mai sus, voi păstra această propunere pentru viitorul apropiat, să vedem dacă pot realiza ceva bine pus la punct. Mulțumim totuși pentru propunere, este o idee bună. 3 1
Postări Recomandate