Sari la conținut

Postări Recomandate

• Administrator
Postat

✨ Bine ați venit la interviu ✨

INTERVIU LCS – Moderator Forum Alex06

Reporter – PinkyQueen: Bună, Alex! Mulțumesc că ai acceptat invitația mea la acest interviu 🤗
Moderator Forum Alex06 @ LCS: Bună Mădălina, și eu îți mulțumesc frumos pentru invitație! 😊

Reporter – PinkyQueen: Pentru început, spune-ne câteva lucruri despre tine: cum te numești, câți ani ai și de unde ești?
Moderator Forum Alex06 @ LCS: Numele meu este Alexandru, am 26 de ani, sunt din Prahova Filipeștii de Pădure.

Reporter – PinkyQueen: Care este lucrul mărunt care îți face ziua mai bună?
Moderator Forum Alex06 @ LCS: Că încă sunt părinții mei în viață!

Reporter – PinkyQueen: Dacă ai putea învăța pe loc o abilitate nouă, care ar fi aceea?
Moderator Forum Alex06 @ LCS: Să transform oamenii răi în oameni buni.

Reporter – PinkyQueen: Ești genul care planifică totul sau mergi pe „vedem noi”?
Moderator Forum Alex06 @ LCS: Am învățat că dacă planifici ceva pentru viitor (din timp) să nu iasă așa cum îți dorești tu, am pățit când trebuia să plec în concediu cu familia, iar în ziua când trebuia să plecăm, un membru din familie nu mai putea să meargă din cauza că îi se făcuse rău.

Reporter – PinkyQueen: Ce te motivează cel mai mult atunci când treci printr-o perioadă grea?
Moderator Forum Alex06 @ LCS: Gândul că orice perioadă grea este temporară și pot să ies mai puternic din ea.

Reporter – PinkyQueen: Spune-ne o calitate de care ești mândru și un defect la care încă lucrezi.
Moderator Forum Alex06 @ LCS: Cel mai mare defect al meu este "negativitatea", încerc din tot sufletul meu să scap de acest defect, iar ca și calitare (răbdare cu oamenii noi în Staff, ajutându-i, oferindu-le suportul necesar).

Reporter – PinkyQueen: Care ar fi vacanța ta de vis, fără limită de buget? 🌍
Moderator Forum Alex06 @ LCS: Greu de ales, sunt o grămadă de locații unde aș dorii să plec!

Reporter – PinkyQueen: Ce alegi și de ce: liniște totală sau agitație și distracție?
Moderator Forum Alex06 @ LCS: Liniște totală, clar! De ce? Pentru că îmi place mai mult liniștea decât agitația, nu îmi place să fiu agitat, mai ales și cu distracție.

Reporter – PinkyQueen: Cum arată pentru tine o zi perfectă de weekend?
Moderator Forum Alex06 @ LCS: Cafeluță de dimineață, luând masa cu familia mea, după ies puțin pe afară, intru pe calculator, mâncat seara (cina cu ai mei), și cam atât!

Reporter – PinkyQueen: Acum trecem la partea virtuală 😊 Ești pregătit?
Moderator Forum Alex06 @ LCS: Da, sunt foarte pregătit.

💻 LUMEA VIRTUALĂ – @Alex06 @ LCS

Reporter – PinkyQueen: Cum ai ajuns prima dată pe comunitatea LeagueCS?
Moderator Forum Alex06 @ LCS: Păi am ajuns pe LeagueCS datorită ție, tu m-ai făcut să vin aici, ceea ce țin să îți mulțumesc pentru asta!

Reporter – PinkyQueen: Ce te-a făcut să rămâi aici în toți acești ani?
Moderator Forum Alex06 @ LCS: În general oamenii, deoarece nu prea mai găsești astfel de oameni pe alte comunități!

Reporter – PinkyQueen: Care a fost momentul tău preferat trăit pe comunitate?
Moderator Forum Alex06 @ LCS: Când am primit upgrade (Administrator) de la @Ares de ziua lui de naștere. Nu mă așteptam, sincer.

Reporter – PinkyQueen: Ce înseamnă pentru tine rolul de Moderator Forum?
Moderator Forum Alex06 @ LCS: Activitate, implicare, posturi, cei care nu îndeplinesc regulamentul folosind butonul "Report" iar Global Moderatorii vor rezolva, etc.

Reporter – PinkyQueen: Care este cel mai greu lucru când vine vorba de moderare?
Moderator Forum Alex06 @ LCS: Cel mai greu mi-a fost la început când trebuia să fac reclamă la propriile mele topic-uri, în rest, mi-a fost totul ușor deoarece am moderat și pe alte comunități destul de vechi (2013-2016).

Reporter – PinkyQueen: Dar cel mai satisfăcător?
Moderator Forum Alex06 @ LCS: Să fac posturi, îmi place să postez (nu o fac zilnic), dar și când postez, nu mă mai opresc.

Reporter – PinkyQueen: Ce joc joci cel mai des în perioada asta?
Moderator Forum Alex06 @ LCS: În momentul de față World of Warcraft.

Reporter – PinkyQueen: Cu ce membru din comunitate ai face echipă oricând, fără să stai pe gânduri?
Moderator Forum Alex06 @ LCS: Cu tine, @Ares și alte persoane care au fost deja în Staff (în momentul de față nu îmi aduc aminte numele lor).

Reporter – PinkyQueen: Ce schimbare ai vrea să vezi pe comunitate în viitor?
Moderator Forum Alex06 @ LCS: Momentan este în regulă, nu doresc o schimbare.

Reporter – PinkyQueen: Cum reacționezi când cineva îți critică munca de staff?
Moderator Forum Alex06 @ LCS: Încerc să nu îl bag în seamă sau nu îi dau importanță așa multă.

Reporter – PinkyQueen: Într-un cuvânt, LeagueCS pentru tine este…?
Moderator Forum Alex06 @ LCS: Familie!

Reporter – PinkyQueen: Ce mesaj ai pentru membrii comunității?
Moderator Forum Alex06 @ LCS: Multă sănătate, mulțumim că sunteți alături pe cea mai tare comunitate LeagueCS, vă salut cu mare drag și tot respectul oferit de mine către voi!

Reporter – PinkyQueen: Mulțumesc mult pentru timpul acordat! Îți dorim mult succes în continuare pe LCS 😊
Moderator Forum Alex06 @ LCS: Mulțumesc frumos pentru interviu și sper că celorlalți le-au plăcut acest interviu.

💙 Final de interviu 💙

Mulțumim că ați fost alături de noi! Rămâneți aproape de LeagueCS pentru mai multe interviuri și surprize ✨

• Like 4
  • Ador 2
  • Fondator
Postat

Bravo copkii mei, frumos interviu, frumos structurat, chiar impresionant !

• Like 1
  • Dislike 1
  • Ador 1
  • Fortzaaaa 1
Postat

Bun interviu, l-am tradus personal în engleză și este extraordinar.
Felicitari, 10/10 

• Ador 1
  • Mersi 1
  • Administrator
Postat

Îmi plac întrebările, pe partea de răspunsuri mă așteptam la puțină detaliere.

Felicitări.

• Like 1
  • Ador 1
  • Trist 1
Postat

Felicitari,frumos interviu și raspunsuri 

• Ador 1
  • Mersi 1
Postat

Felicitări ♥️

Foarte frumos structurat interviul ..unele răspunsuri cam seci , dar merge 😂

• Ador 1
  • Trist 1
  • Fondator
Postat
Acum 4 ore, PinkyQueen @ LCS a spus:

Reporter – PinkyQueen: Cu ce membru din comunitate ai face echipă oricând, fără să stai pe gânduri?
Moderator Forum Alex06 @ LCS: Cu tine, @Ares și alte persoane care au fost deja în Staff (în momentul de față nu îmi aduc aminte numele lor).

Vrăjeală, n-ai vrut să-mi dai tag, spune așa 😂

Glumesc, evident. Interviul este foarte reușit, întrebările sunt bine alese. Poate pe viitor ați putea implementa și alte întrebări cu sau despre comunitate, astfel încât să putem primi feedback de la membri sau să strângem idei noi pentru viitor.

În rest, felicitări amândurora. Un interviu frumos!

• Like 1
  • Ador 2
  • Administrator
Postat

Felicitari la amandoi ! Nota 10 !

• Ador 1
  • Mersi 1
Postat

💬 

Interviul cu @Alex06 @ LCS este unul calm, sincer și extrem de uman. Nu încearcă să impresioneze prin funcție, ci prin valori: familie, liniște și respect.

Răspunsurile sunt simple, dar autentice, iar unele momente emoționale reușesc să creeze o conexiune reală cu cititorul.

Deși anumite răspunsuri ar fi putut fi mai dezvoltate, tocmai această naturalețe oferă interviului un aer curat și sincer.

⭐ Verdict: un interviu liniștit, sincer și plin de respect ⭐

• Mersi 1
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate