Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

Salutare, 
Poate unii dintre voi ma cunoasteti, sunt pad7rar, am detinut pgl.etc.ro / sau cred ca mai era ceva anormalii (nu mai tin minte) cert e ca toate serverele ce le-am detinut in perioada 2012-2018 au fost TOP10 Romania si acum m-am gandit sa revin pe o comunitate, doar ca singura mea problema este ca am cam uitat cum merg lucrurile...mai sunt jucatori romani, mai este activitate voice?

Mi-as dorii sa deschid un server ceva GO sau idk classic habar n-am doar ca in momentul de fata nu mai am habar ce si cum... sau daca se merita...

P.S - Caut si staff / fondatori si asa mai departe daca ar fi sa deschid.

Voi ce spuneti?

• Administrator
Postat

Bună @pad7rar, în momentul ăsta, am rămas cea mai activă comunitate. Dacă dorești să alegi o comunitate, LeagueCS este cea mai potrivită. Legat de server, o să fie greu, suntem în 2026, iar fără 10–15 oameni care să te ajute și să contribuie fiecare cu 10–20 de euro, nu prea ai cum să menții un server populat. Dacă ești singur, îți va fi foarte greu. Pe lângă asta, nici boost-urile nu mai sunt ce au fost odată, dacă nu ai măcar 3–4 boost-uri minim e greu. 

• Administrator
Postat

La nivel de activitate ca și comunități LEAGUECS ROMÂNIA, este singura care se menține mai bine decât toate.

În altă ordine de idei, ești bine-venit alături de noi cu orice server de tip CS 1.6, CS:GO, sau ce mai dorești tu, atâta timp cât respecți condițiile de afiliere. Cu privire la punctul tău de vedere, mai sunt jucători, iar aici, pe LeagueCS sunt singur că o să-ți formezi o echipă destul de rapid.

Succes.

Postat

Ce pret-uri mai au acum boost-urile lunare si ce site-uri recomandati?

Postat
Acum 11 minute, pad7rar a spus:

Ce pret-uri mai au acum boost-urile lunare si ce site-uri recomandati?

Oferta limitata

Postat

Multumesc frumos, acum tot ce mai ramane de vazut e sa caut o echipa cu care sa creez serverul... ca am si uitat ce si cum mai e... si 2 boost-uri macar sa mentina serverul 15+/32

Postat
Acum 33 minute, pad7rar a spus:

Multumesc frumos, acum tot ce mai ramane de vazut e sa caut o echipa cu care sa creez serverul... ca am si uitat ce si cum mai e... si 2 boost-uri macar sa mentina serverul 15+/32

Mai sunt oameni care vor sa iti deschida server   Click dai PM si discutati poate va uniti

Postat

Membru a reusit sa faca server

:tc:

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate