eduard77 Postat Februarie 1 Postat Februarie 1 Numele d-vs: eduard IP server: 151.247.205.250:27075 DNS: fr.leaguecs.ro Tipul jocului (CS:GO, CS2, CS 1.6, SAMP): CS 1.6 Modul serverului: Este un Furien Classic cu un singur VIP, un joc frumos care nu o sa fie pay2win. (since 2014), tin sa mentionez ca sunt dispus sa investesc mult in publicitatea jocului, stiu ca multa lume tanjeste dupa un server classic in care nu trebuie neaparat sa donezi ca sa ajungi in top15. In urmatoarele 3-4 zile serverul o sa fie gata acum mai am de adaugat niste sound uri si sa mai fac niste modificari, de aceea am facut si cererea ca sa stiu cum o sa-l personalizez. Doresc sa fac ceva serios de aceea vreau sa am totul pregatit de la inceput(regulament, model cereri, etc.). Număr de sloturi: 32 Firmă găzduire: kgb hosting Deținători Principali (numele de pe forum): eduard77 Deținători Secundari (numele de pe forum): - Link Thegamestracker: - Adresa de contact (mail, facebook, steam): [email protected] Ce tip de server de voce folosești? (TS3, Discord): Discord De unde ai auzit de LEAGUECS ROMANIA? (Facebook, Google, Recomandat de ..)*: Cs 1.6 2
Administrator PinkyQueen @ LCS Postat Februarie 1 Administrator Postat Februarie 1 Cererea dumneavoastră a fost acceptată, DNS-ul va fi activat în cel mai scurt timp posibil, mai jos aveți o listă de pași pe care să-i urmați după acceptarea cererii. Creați un topic în categoria „Forum Management” ( click ), pentru crearea categoriilor dumneavoastră. Asigurați-vă că numele serverului este identic cu cel din cererea de DNS. Serverul dumneavoastră nu trebuie să conțină mai mult de 3 boți, în caz contrar serverul va fi exclus din comunitate. 2
Postări Recomandate