Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

1
1

Nume : canceru

Care este sugestia/propunerea dumneavoastră? : concurs  de posturi  (Topic/reply)in afară serverelor ca premiu sa se offere “Elite member “ 31 de zile (luna)  sau alt rank la alergerea fondatori/administrator ,)acest concurs sa fie attributebuite doar velor fără grade pe forum

Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea? :  va implica membri in activitatea forumului,cresterea activati in afară serverelor + apprecierea comunitate

ps: vroiamsa fac eu Concursul dar am aflat ca nu pot dona  rankul “premium 31 zile” luat la mystery box”

2

Nume :canceru

Care este sugestia/propunerea dumneavoastră? : crearea unui subforum  la  proiecte Leaguecs  a  ocategorie “Admin zone” cu tutorial come zi ,,discuti,blacklist playeri,etc un loc unde să se dune toți admini la un loc

Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea? : implicarea membrilor din servere in afară lor

Postat

Pare ok propunerea , ar fii ceva sa vedem activitate și din partea membrilor înafara activați după serverele afiliate .. 

Așa am putea vedea cât de mult vizitează și membri acest forum înafara nevoilor lor către anumite servere anume . 

Am putea vedea cine cu adevărat încă mai este activ și mai frecventează forumul . 

:pros:

• Ador 1
  • LCS PREMIUM
Postat

Asta nu e o propunere, ci un text greu de citit. Sunt prea multe greșeli și e totul confuz.Poate dacă editezi postarea, o să înțelegem și noi despre ce este vorba.

Contra. 🙆

• Mersi 1
Postat

Sunt contra pentru adăugarea unei categorii/sub categorii (prea mult) . Dar sunt pro pentru adăugarea unui premiu membrilor cu o activitate deosebită ! Cu siguranță se găsește măcar 1 care să l atragă această idee, tot e un +. Eu asta am înțeles pe grupul de staff ca voiai să spui . 

• Like 1
  • Ador 1
  • Fondator
Postat

Nu se intelege nimic din propunere . Cand mai faci o propunere , asigura-te ca textul este usor de inteles. In cazul in care folositi telefon sau alte mijloace ,apelati cu incredere la AI . Pana una alta , propunerea nu este inteleasa si automat respinsa. 

• Like 3
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate