PoSeDaTuL Postat Ianuarie 29 Postat Ianuarie 29 Numele tau : PoSeDaTuL Varsta : 27 De ce vrei să participi la acest interviu? : Având în vedere că eu am început acest proiect pe această comunitate acum câțiva ani buni... Mi aș dori să fiu și eu intervievat Ce subiecte ai vrea să abordăm? : Putem vorbi ce doriți voi, am multe de discutat și de împărtășit. Știe @X-Tream și @H. Alexandru OG Numele reporterului dorit: Vreau un reporter cu cele mai bune întrebări Alte precizari : Ca și precizări mi ar face o deosebită plăcere să îl susținem direct pe ts3 prin mesaje. O treabă bine făcută trebuie gândită, NU doar aruncate niște întrebări. 3 2 1 1
Rusu Radu Postat Ianuarie 30 Postat Ianuarie 30 Salut @PoSeDaTuLfacem un interviu pe TS. În prezent am o cerere de absență, când revin îți mai dau un tag . Dacă dorește alt coleg nu-i cu supărare 2 1
PoSeDaTuL Postat Ianuarie 30 Autor Postat Ianuarie 30 (editat) 4 hours ago, Rusu Radu said: Salut @PoSeDaTuLfacem un interviu pe TS. În prezent am o cerere de absență, când revin îți mai dau un tag . Dacă dorește alt coleg nu-i cu supărare Atâta timp cât întrebările sunt spontane, nici un fel de problemă, te aștept cu mare drag ! Editat Ianuarie 30 de PoSeDaTuL 2 1
PoSeDaTuL Postat Ianuarie 31 Autor Postat Ianuarie 31 On 29/01/2026 at 12:09, PoSeDaTuL said: Numele reporterului dorit: Vreau un reporter cu cele mai bune întrebări Voiam să spun aici, că aștept cele mai bune întrebări. Cu siguranță fiecare dintre reporteri este bun în felul lui @Rusu Radu @PinkyQueen @ LCS/ @sh1nRa-/ @1st_Psycho 1
Administrator PinkyQueen @ LCS Postat Ianuarie 31 Administrator Postat Ianuarie 31 Bună @PoSeDaTuL, am văzut interviurile tale din trecut (nu știam că tu ai deschis acest proiect), dar noi ne străduim să dezvoltăm proiectul în continuare cât mai frumos. Legat de interviu, colegul meu, @Rusu Radu îți va adresa întrebările, are unele noi și chiar originale. Dacă dorești, ne-ar face plăcere să revii pe forum, fie în staff, fie ca membru activ. Îți doresc o zi frumoasă în continuare! 2 1
PoSeDaTuL Postat Ianuarie 31 Autor Postat Ianuarie 31 1 hour ago, PinkyQueen @ LCS said: Bună @PoSeDaTuL, am văzut interviurile tale din trecut (nu știam că tu ai deschis acest proiect), dar noi ne străduim să dezvoltăm proiectul în continuare cât mai frumos. Legat de interviu, colegul meu, @Rusu Radu îți va adresa întrebările, are unele noi și chiar originale. Dacă dorești, ne-ar face plăcere să revii pe forum, fie în staff, fie ca membru activ. Îți doresc o zi frumoasă în continuare! Ești tare scumpă, însă i-aș face zile negre lui @X-Tream Mulți ani m-a suportat.. cum spunea el, când aveam împreună server, dracu e zero pe lângă mine.. Deci numele mi l-am ales superbisim .. Nu-mi doresc să văd că moare de inimă mai repede de vreme :)). Am încredere în voi că faceți o treabă excelentă Îți doresc un weekend și o următoare săptămână superbă @PinkyQueen @ LCS, alături de cei din staff 1 1 2
Administrator Dexter. @ GOV.RO Postat Februarie 1 Administrator Postat Februarie 1 La 31.01.2026 la 20:32, PoSeDaTuL a spus: Ești tare scumpă, însă i-aș face zile negre lui @X-Tream Mulți ani m-a suportat.. cum spunea el, când aveam împreună server, dracu e zero pe lângă mine.. Deci numele mi l-am ales superbisim .. Nu-mi doresc să văd că moare de inimă mai repede de vreme :)). Am încredere în voi că faceți o treabă excelentă Îți doresc un weekend și o următoare săptămână superbă @PinkyQueen @ LCS, alături de cei din staff Ai putea să te re-întorci, nu cred că ți-ar sta rău printre vechea gardă 1
PoSeDaTuL Postat Februarie 1 Autor Postat Februarie 1 (editat) 2 hours ago, Dexter. @ GOV.RO said: Ai putea să te re-întorci, nu cred că ți-ar sta rău printre vechea gardă Te pup dragul meu Dexter, dar legendele se mai retrag și ele Nu mai am atâta timp cât mi-aș dori Editat Februarie 1 de PoSeDaTuL
Administrator Dexter. @ GOV.RO Postat Februarie 3 Administrator Postat Februarie 3 Pentru a evita discuțiile off-topic, o să închid subiectul urmând ca în decursul termenului stabilit, colegul meu @Rusu Radusă proceseze interviul și să-l publice. Pentru orice alte informații suplimentare, te rog să-l contactezi!
Administrator PinkyQueen @ LCS Postat Februarie 7 Administrator Postat Februarie 7 @PoSeDaTuL - îți pot lua și eu interviu, dar eu îți dau mesaj pe forum :)) în schimb, îl aranjez frumos înainte să-l public. Uite model aici —> Dacă vrei așa, spune-mi, dacă nu… când revine @Rusu Radu din absența o să faceți împreună interviul pe ts3 îmi lași mesaj în privat dacă dorești. 1
Rusu Radu Postat Februarie 18 Postat Februarie 18 Un interviu a fost trimis pe data de 11 Februarie către @PoSeDaTuL ! 2 1
Postări Recomandate