Slay_Zo Postat Ianuarie 15 Postat Ianuarie 15 [1]. Nume: Florin [2]. Nick server: Slay-Zo [3]. Varsta: 19 [4]. LeveL: 20 [5]. Ore jucate [Apasa aici]: https://www.gametracker.rs/player/51.89.15.97:27015/Slay-Zo/ [6]. Ai citit regulamentul?: mtuchi [7]. De ce doresti admin?: Doresc functia de Admin pentru a oferii sanctiuni jucatorilor ce incalca regulamentul, pentru ca ceilalti jucatori sa aiba o experienta cat mai placuta in timpul petrecut pe server
T0x1c Postat Ianuarie 15 Postat Ianuarie 15 Pro , baiat de treaba dar puteai să faci la campanie admine free 1
Youcef. Postat Ianuarie 15 Postat Ianuarie 15 It's good because you were a admin, so you know the rules , Good luck ! 1
zuky Postat Ianuarie 16 Postat Ianuarie 16 contra!din ce am observat eu esti prea distrat de absolut orice situatie prezentata pe server,dupa parerea mea nu te poti adapta seriozitatii,bafta! 1
SoLuTioNs Postat Ianuarie 17 Postat Ianuarie 17 Contra cu toate ca respecți cerințele, ai doar o săptămână de activitate, revino în două săptămâni cu o nouă cerere, baftă
Postări Recomandate