H. Alexandru OG Postat Ianuarie 8 Postat Ianuarie 8 Prenume » Alexandru Vârsta » - Locația » SUCEAVA Ocupație » GFX / TATUATOR . Hobby-uri și pasiuni » - Modalitate de contact » attiboy83 - insta De unde ai auzit de LEAGUECS.RO? » Stiu de multi ani de ea, aparent observ ca am un cont mai vechi, poate o sa ma ajute cineva din staff sa vad despre ce i vorba O poză cu tine (opţional) » Acordă o notă comunității » 10 Alte detalii » Va salut pe toti cu respect, unii poate ma recunosc, nu am mai activat de mai bine de 5 ani pe comunitati, dar m-as bucura mult sa revin si sa imi intalnesc din nou fosti prieteni. 3
Fondator xxhevvoxx♔ Postat Ianuarie 8 Fondator Postat Ianuarie 8 E plăcut să văd nume cunoscute după atâția ani. Bine ai revenit bro 1 1
Rusu Radu Postat Ianuarie 9 Postat Ianuarie 9 Salut Alexandru , bine ai venit pe LEAGUECS ! #EDIT : @H. Alexandru OG La 08.01.2026 la 19:33, H. Alexandru OG a spus: De unde ai auzit de LEAGUECS.RO? » Stiu de multi ani de ea, aparent observ ca am un cont mai vechi, poate o sa ma ajute cineva din staff sa vad despre ce i vorba Pe serverul de discord , primești suport mai rapid sau intr-un mesaj privat unui ADMINISTRATOR ! 1
Postări Recomandate