eDom Postat Decembrie 27, 2025 Postat Decembrie 27, 2025 Anul 2025 se apropie de final și m-am gândit să facem ceva diferit Hai să strângem aici cele mai frumoase fotografii din concediile voastre din 2025 — fie că a fost o vacanță mare, un city break, un drum spontan sau chiar o escapadă de weekend. Poate fi mare sau mică, la mare, la munte, în afară sau aproape de casă. Important e să fie un loc sau un moment care v-a plăcut cu adevărat și care vă aduce o amintire bună când vă uitați la poză. Postează: una sau mai multe fotografii (opțional) câteva cuvinte despre loc: unde a fost, ce ți-a plăcut cel mai mult Ideea este să vedem: ce destinații au fost cele mai apreciate în 2025 ce locuri ne-au impresionat și poate să ne inspirăm unii pe alții pentru concediile viitoare Nu este concurs, nu există „cea mai bună poză” — doar o recapitulare frumoasă a anului, făcută de comunitate. Aștept cu interes să văd unde v-a purtat 2025 1
eDom Postat Decembrie 27, 2025 Autor Postat Decembrie 27, 2025 Încep eu Am fost de curând la Zugspitze și am fost fascinat de spectacolul naturii și de peisajele văzute de la cel mai înalt punct din Bavaria. Priveliștea de sus este impresionantă și cu siguranță a fost una dintre cele mai frumoase experiențe din 2025 pentru mine. 1 3
eDom Postat Iulie 4 Autor Postat Iulie 4 am fost weekendul trecut pe Mont Blanc unde a avut loc un moment unic pentru mine și planurile mele de viitor am cerut-o în căsătorie pe prietena mea, răspunsul a fost Da a fost frumos și am avut parte de vreme extraordinară chiar dacă sunt aerul e mai tare și oxigenul e mai putin am reușit să ajungem cu picioarele noastre până la 3842m altitudine Fantastic! va las câteva poze, mi-ar plăcea să văd și alte poveste ale oamenilor din comunitate, pe viitor în acest topic 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum