• Like 4
  • UP 2
  • Fortzaaaa 1
  • Mor de râs 2
  • Dislike 1
Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

Gigi Becali a vorbit deschis despre interesul pentru Denis Drăguș. Patronul FCSB îl dorește pe atacant și a dezvăluit ce salariu i-ar putea oferi dacă revine în SuperLiga.

4879b1b5-0d62-48b4-86dd-2c701010a070.jpeg

România a cedat în deplasare cu Bosnia, scor 3-1 pentru gazde. Echilibrul partidei s-a rupt în minutul 67, când Denis Drăguș a văzut, la scorul de 1-1, direct cartonașul roșu după un fault agresiv. În ciuda acestui lucru, Gigi Becali vrea să dea lovitura și să îl repatrieze pe atacant.

Denis Drăguș la FCSB?! Gigi Becali vrea să dea lovitura pe piața transferurilor

Trebuia făcută naționala pe scheletul FCSB-ului?) Nu neapărat… Ce, Drăguș e al FCSB-ului? Drăguș, după părerea mea, e atacant de bandă, acolo îmi place foarte mult de el.

(n.r. – Nu înțeleg de ce nu l-ați luat) Nu pot să îl iau! L-aș lua în trei secunde dacă aș putea, doar că nu poți să îl iei”

Salariu de un milion de euro pentru Drăguș la FCSB

Moderatorul Horia Ivanovici a dezvăluit care este situația lui Drăguș în Turcia: „Știți că eu vă dau vești tare. Drăguș nu doar că e total nefericit de unde joacă, ne-a povestit Șumi mai devreme, din șase salarii nu și-a luat băiatul aproape niciun ban. A luat doar jumătate de salariu din șase, e supărat Drăguș”.

Dacă vine la FCSB, Drăguș poate să câștige, cu tot cu primele din cupele europene, un milion de euro. Îi fac lui Drăguș asta. Lui așa o să îi fac! Dacă vrei să ți paradesc (n.r. – pe Rapid). Dacă nu vrea să vină, atunci nu are rost să discutăm…”

3,5 milioane de euro este cota lui Denis Drăguș

7 partide a adunat atacantul în acest sezon la Eyupsor

SURSA

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate