• Like 4
  • UP 2
  • Fortzaaaa 1
  • Mor de râs 2
  • Dislike 1
Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

Nume : aLpi

Care este sugestia/propunerea dumneavoastră? : Adaugara categoriei Minecraft in jocuri online

Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea? : crește traficul și interesul pentru forum, foarte multe persoane cauta resurse pentru servere privat sau chiar publice si cred ca forumu ar avea doar de castigat.

• Like 1
Postat

Din câte știu comunitatea ar accepta servere de Minecraft, ar fi util un Subforumuri cu  noutăți,etc

Aici

Pro

• Like 2
  • Administrator Festiv
Postat

:pros:

Chiar nu e o idee rea , mi-a explicat pe ts3 !

Da acceptam si servere de minecraft , momentan nu avem dar cand o sa vina cineva cu un server o sa fie bine primit !

Nu strica o categorie cu asemenea resurse

Daca o sa fie acceptata propunerea ma ocup eu personal de adaugare !

• Like 1
  • Ador 2
Postat
1 hour ago, Nemesys. @ LCS said:

:pros:

Chiar nu e o idee rea , mi-a explicat pe ts3 !

Da acceptam si servere de minecraft , momentan nu avem dar cand o sa vina cineva cu un server o sa fie bine primit !

Nu strica o categorie cu asemenea resurse

Daca o sa fie acceptata propunerea ma ocup eu personal de adaugare !

idem cu colegu !! 

• Like 3
Postat

:pros:cu condiția să existe implicare din partea staff-ului. Eventual pentru această categorie să propui și niște subcategorii ca Administratorii să știe ce să adauge. Toate bune!

• Like 1
  • Ador 1
  • Administrator Festiv
Postat
Acum 20 ore, aLpi a spus:

Nume : aLpi

Care este sugestia/propunerea dumneavoastră? : Adaugara categoriei Minecraft in jocuri online

Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea? : crește traficul și interesul pentru forum, foarte multe persoane cauta resurse pentru servere privat sau chiar publice si cred ca forumu ar avea doar de castigat.

:acceptat:

Lasă-mi te rog de ce sub-forumuri ai nevoie la categoria respectivă și le facem.

:locked:

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate