aLpi Postat Decembrie 25, 2025 Postat Decembrie 25, 2025 Nume : aLpi Care este sugestia/propunerea dumneavoastră? : Adaugara categoriei Minecraft in jocuri online Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea? : crește traficul și interesul pentru forum, foarte multe persoane cauta resurse pentru servere privat sau chiar publice si cred ca forumu ar avea doar de castigat. 1
canceru Postat Decembrie 25, 2025 Postat Decembrie 25, 2025 Din câte știu comunitatea ar accepta servere de Minecraft, ar fi util un Subforumuri cu noutăți,etc Aici Pro 2
Administrator Nemesys. @ LCS Postat Decembrie 25, 2025 Administrator Postat Decembrie 25, 2025 Chiar nu e o idee rea , mi-a explicat pe ts3 ! Da acceptam si servere de minecraft , momentan nu avem dar cand o sa vina cineva cu un server o sa fie bine primit ! Nu strica o categorie cu asemenea resurse Daca o sa fie acceptata propunerea ma ocup eu personal de adaugare ! 1 2
TheDude @ LCS Postat Decembrie 25, 2025 Postat Decembrie 25, 2025 Related to my previous suggestion : D, Success ! 2
Nustyucsx Postat Decembrie 25, 2025 Postat Decembrie 25, 2025 1 hour ago, Nemesys. @ LCS said: Chiar nu e o idee rea , mi-a explicat pe ts3 ! Da acceptam si servere de minecraft , momentan nu avem dar cand o sa vina cineva cu un server o sa fie bine primit ! Nu strica o categorie cu asemenea resurse Daca o sa fie acceptata propunerea ma ocup eu personal de adaugare ! idem cu colegu !! 3
Alexvnder. Postat Decembrie 25, 2025 Postat Decembrie 25, 2025 cu condiția să existe implicare din partea staff-ului. Eventual pentru această categorie să propui și niște subcategorii ca Administratorii să știe ce să adauge. Toate bune! 1 1
RĂDUCU Postat Decembrie 26, 2025 Postat Decembrie 26, 2025 Acum 20 ore, aLpi a spus: Nume : aLpi Care este sugestia/propunerea dumneavoastră? : Adaugara categoriei Minecraft in jocuri online Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea? : crește traficul și interesul pentru forum, foarte multe persoane cauta resurse pentru servere privat sau chiar publice si cred ca forumu ar avea doar de castigat. Lasă-mi te rog de ce sub-forumuri ai nevoie la categoria respectivă și le facem.
Postări Recomandate