• Like 2
  • UP 1
  • Mor de râs 1
  • Dislike 1
Sari la conținut

Propunere Reorganizare Sectiuni

Livia

Postări Recomandate

• LCS PREMIUM
Postat
  • Nume : Livia
  • Care este sugestia/propunerea dumneavoastră? : Lucrand la regulamentele de la categoria web,it & gaming, am ajuns la sectiunea ''Jocuri Online'' si am observat ca sunt facute sub-forumuri fara rost si multe unde nu sunt postari deloc. De exemplu la sectiunea ''Conan Exiles'' care are 6 sub-forumuri este o singura postare ( propun stergerea acesteia, deoarece chiar nu vad rostul sa fie acolo daca chiar nu se posteaza absolut deloc ); sectiunea Dota, la fel.. Are 4 sub-forumuri si 3 postari ( propun din nou sa fie stearsa ). La sectiunea de L.O.L sunt cateva posturi ( doar vreo 2-3 ), as propune sa se stearga si aceasta, dar ramane la latitudinea voastra. Puteti sa va uitati daca nu ati inteles exact ce vreau sa zic. 
  • Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea? : Putina reorganizare. O spun din nou: chiar nu vad rostul sa stea acele sectiuni acolo daca este 0 activitate in ele. In locul lor putem adauga alte sectiuni, unde poate s-ar posta mai mult sau si daca le stergem doar nu e o problema.

Inca o mica observatie: nu am nimic impotriva daca cineva vrea sa se ocupe de categorii si sa faca ce este de facut la ele ( sa nu ma intelegeti gresit ). Doar ca daca zicem ca facem ceva, haideti sa facem.. Nu mai are rost sa zicem ca ne ocupam si de fapt nu facem nimic...

Postat

:PRO:oricum nu sunt jucatori de lol pe comunitate care sa joace LOL sau de exilas

Postat

Pro sa de scoata cele doua secțiuni  sa se bage  PUBG si FORINTE ca sunt jocuri online cu un nr mare de jucători și la noi în comunitate plus ca se poate poate tutoriale skins etc etc la acele doua categorii sucess eu am sa ma ocup de cele doua dar cand o sa revin si eu in tara ! Va pup pe toti 

• LCS PREMIUM
Postat

Acele sectiuni vor fi scoase dar nu sterse . Totul va fi mutat in arhiva , in cazul in care o sa avem doritori de a se ocupa de acele sectiuni . 

Cand revii @BoGdY o sa facem celelalte 2 . 

Topic inchis . 

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate