Administrator Acesta este un post popular. PinkyQueen @ LCS Postat Decembrie 15, 2025 Administrator Acesta este un post popular. Postat Decembrie 15, 2025 RO Miss & Mister Winter 2025 – LeagueCS România Salutare, comunitate LeagueCS! Ca în fiecare an, LeagueCS România vă pregătește un concurs special de iarnă, dedicat domnișoarelor, domnilor și tuturor membrilor care vor să se facă remarcați! Iarna înseamnă zăpadă, cadouri, magie și momente frumoase, așa că dăm startul concursului Miss & Mister Winter 2025! Premii puse la bătaie: Locul 1 – 10€ Miss & 10€ Mister + Mystery Box + Badge Miss & Mister Winter 2025 Locul 2 – Mystery Box + 500 puncte reputație + 500 puncte Rank + 2500 puncte pe shop Locul 3 – 200 puncte reputație + 200 puncte Rank + 1000 puncte pe shop Cum te poți înscrie: Trebuie să ai cont pe LeagueCS.ro și să lași un comentariu la acest topic care să conțină: • Numele în viața reală (doar prenumele) • Vârsta • Județul (opțional și orașul) • Un singur link cu poza ta Poza trebuie încărcată pe Imgur.com sau PostImages.org și să respecte următoarele condiții: • Să ți se vadă fața clar • Să fie o poză cu tematică de iarnă • Să conțină textul: „Miss & Mister Winter 2025 by LeagueCS România” • Dacă textul este scris pe o foaie/carton (fără editare), primești +10 voturi bonus! Pentru verificare, în caz de suspiciuni, se poate solicita un profil de Facebook / Instagram (în privat). Data limită de înscriere: 5 ianuarie 2026 (inclusiv) Câștigătorii vor fi cei care strâng cele mai multe reacții la comentariu său. Mult succes tuturor participanților! Să câștige cei mai frumoși și populari membri ai comunității LeagueCS! @ Fondator de Sărbătoare, @ Administrator Festiv, @ Global Mod de Iarnă, @ Moderator de Crăciun, @ Junior Elf, @Manager de Sărbători, @ Designer de Sărbători, @ Îngerașe de zăpadă, @LCS Premium Snowflake , @ Scripteri de Magie, @ Spirite Ajutătoare TS3, @ Tehnic de Sărbători TS3, @Members, @Addicted Members, @Elite Members Spoiler EN Miss & Mister Winter 2025 – LeagueCS Romania Hello, LeagueCS community! As every year, LeagueCS Romania is preparing a special winter contest, dedicated to ladies, gentlemen, and all members who want to stand out! Winter means snow, gifts, magic, and beautiful moments, so we officially launch the Miss & Mister Winter 2025 contest! Prizes up for grabs: 1st Place – €10 Miss & €10 Mister + Mystery Box + Miss & Mister Winter 2025 Badge 2nd Place – Mystery Box + 500 Reputation Points + 500 Rank Points + 2500 Shop Points 3rd Place – 200 Reputation Points + 200 Rank Points + 1000 Shop Points How to enter: You must have an account on LeagueCS.ro and leave a comment on this topic containing: • Real name (first name only) • Age • County (city optional) • One single link with your photo The photo must be uploaded on Imgur.com or PostImages.org and must meet the following conditions: • Your face must be clearly visible • The photo must have a winter theme • It must contain the text: “Miss & Mister Winter 2025 by LeagueCS Romania” • If the text is handwritten on a sheet/cardboard (no editing), you receive +10 bonus votes! For verification purposes, in case of suspicion, a Facebook / Instagram profile may be requested (in private). Registration deadline: January 5, 2026 (inclusive) The winners will be those who gather the most reactions on their comment. Good luck to all participants! May the most beautiful and popular members of the LeagueCS community win! 17 1 8
Baby Gang Postat Decembrie 15, 2025 Postat Decembrie 15, 2025 Numele în viața reală (doar prenumele) Răzvan Oprea • Vârsta 23 ani. • Județul (opțional și orașul): Buzău • Un singur link cu poza ta 4 6 3 1
laurian Postat Decembrie 16, 2025 Postat Decembrie 16, 2025 (editat) Numele în viața reală (doar prenumele) antebrat bine lucrat laurian • Vârsta22 • Județul (opțional și orașul) bistrita nasaud • Un singur link cu poza ta : Editat Decembrie 17, 2025 de laurian 3 1 5 2
Acesta este un post popular. FritZ Postat Decembrie 19, 2025 Acesta este un post popular. Postat Decembrie 19, 2025 - Alexandru - 24 - Piatra-Neamt alta poza nu am *telefon nou* 5 1 11 3 1
Astaroth. Postat Decembrie 20, 2025 Postat Decembrie 20, 2025 (editat) Miss & Mister Winter 2025 LeagueCS Editat Decembrie 20, 2025 de -Astaroth- 10 3 2 1
Fondator xxhevvoxx♔ Postat Decembrie 20, 2025 Fondator Postat Decembrie 20, 2025 Cu nebunia asta prin Turcia, nu am una în tematică de iarnă, dar merge și așa Bonus: și de la spate. 6 4 2 1
Rusu Radu Postat Decembrie 20, 2025 Postat Decembrie 20, 2025 Rusu Radu - Octavian 25 ANI NÜRNBERG/GERMANIA SÂNNICOLAU MARE/TIMIȘ https://i.postimg.cc/BbDGVVM7/Whats-App-Image-2025-12-20-at-16-35-13.jpg 7 2
Administrator PinkyQueen @ LCS Postat Decembrie 21, 2025 Autor Administrator Postat Decembrie 21, 2025 Nu avem si @ Îngerașe de zăpadă care vor sa participe la concurs? Haideti cat inca este timp 6 1 3
Lavy Postat Decembrie 23, 2025 Postat Decembrie 23, 2025 • Numele în viața reală (doar prenumele): Lavinia • Vârsta: 23 • Județul (opțional și orașul): Cluj • Un singur link cu poza ta: https://imgur.com/7zYM4UT 5 7
z y n n Postat Decembrie 27, 2025 Postat Decembrie 27, 2025 Numele în viața reală (doar prenumele) Valentin • Vârsta 23 • Județul (opțional și orașul) Jud Suceava Ors Vicov de Sus • Un singur link cu poza ta 2
Administrator PinkyQueen @ LCS Postat Ianuarie 6 Autor Administrator Postat Ianuarie 6 Vă mulțumesc pentru implicare, eleganță și energia frumoasă pe care ați adus-o acestui concurs Mâine, 7 ianuarie 2026, se vor afla câștigătorii titlurilor Miss & Mister 2025 Mult succes tuturor și să câștige cei care au reușit să impresioneze prin stil, atitudine și originalitate 1 2
Administrator PinkyQueen @ LCS Postat Ianuarie 7 Autor Administrator Postat Ianuarie 7 (editat) MISS & MISTER 2025 – REZULTATE FINALE Evenimentul Miss & Mister 2025 s-a încheiat! Mulțumim tuturor pentru participare și voturi! ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ & LOCUL 1 – @Lavy [Miss] & @Rusu Radu [Mister] 2025 10€ Miss • 10€ Mister • Mystery Box III ( 2000-3000 puncte ) • Badge Miss & Mister Winter 2025 ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ LOCUL 2 - @CATAHYPE Mystery Box II ( 500–650 puncte ) • 500 puncte reputație • 500 puncte Rank • 2500 puncte Shop ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ LOCUL 3 - @Astaroth @LeagueCS 200 puncte reputație • 200 puncte Rank • 1000 puncte Shop ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ FELICITĂRI CÂȘTIGĂTORILOR! Premiile vor fi acordate în cel mai scurt timp! Rămâneți aproape pentru următoarele evenimente leaguecs! Editat Ianuarie 8 de PinkyQueen @ LCS Modificat de catre mine, topul. 1 2 3 1 1
Administrator PinkyQueen @ LCS Postat Ianuarie 8 Autor Administrator Postat Ianuarie 8 Actualizare rezultate Miss Mister Winter 2025 Bună , Revin cu un update legat de Miss Mister Winter 2025. După ce mi s-a atras atenția, am verificat din nou voturile și mi-am dat seama că am omis aplicarea unei reguli scrise, pentru care îmi cer scuze Este vorba despre regula: Dacă textul este scris pe o foaie/carton (fără editare), se acordă +10 voturi bonus Astfel, Rusu Radu a primit cele 10 puncte bonus, lucru care a dus la modificarea locului 1. Restul clasamentului rămâne neschimbat. Topul final este următorul: LOCUL 1 – @Lavy [Miss] & @Rusu Radu [Mister] 2025 10€ Miss • 10€ Mister • Mystery Box III (2000–3000 puncte) • Badge Miss & Mister Winter 2025 ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ LOCUL 2 – @CATAHYPE Mystery Box II (500–650 puncte) • 500 puncte reputație • 500 puncte Rank • 2500 puncte Shop ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ LOCUL 3 – @Astaroth @LeagueCS 200 puncte reputație • 200 puncte Rank • 1000 puncte Shop @Lavy & @Rusu Radu , Am nevoie să-mi lăsați în privat datele unde vă pot vira cei 10€ de fiecare De preferat IBAN-ul, dacă este posibil. Mulțumesc pentru înțelegere 3
Postări Recomandate