• Like 4
  • UP 2
  • Fortzaaaa 1
  • Mor de râs 2
  • Dislike 1
Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

Nume : @Baby Gang (Răzvan) 

Care este sugestia/propunerea dumneavoastră? : Propun o categorie noua, dedicata serverelor de cs 1.6, pentru a ajuta noi, cu popularea lor în anumite site-uri. 

O categorie, sub serverele de cs 1.6 ce să conțină care un topic pentru fiecare server, un topic cu titlul server ului și anumite link uri de votare pentru a popula serverul. Eu unul cred că ar avea succes un așa fel de categorie, deoarece eu unul de exemplu daca aș vrea să votez un server trebuie mereu sa caut prin toate secțiunile unde este topicul respectiv pentru votare, așa cum acele topicuri doar un click și găsesc ce trebuie plus că eu cred că anumite persoane ar vota și pentru a ajuta serverele respective și pentru a face post-uri in plus, deoarece la fiecare vot persoana respectiva va scrie in topic "Votat" 

Plus așa poate ne-am ajuta cu toții între noi sa ne votam serverele, foarte ușor. 

Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea? : Ar ajuta serverele de cs 1.6.

+ Că dacă propunerea ar fi accepta mă pot ocupa eu de crearea tuturor topicurilor, doar categoria sa fie făcută. 

Edit: De-a lungul timpului au fost propuneri pentru adăugarea categorii noi pentru postare și "bate vântul" și acum, merita incercat, sa fie gen cum ar fi la "jocuri forumistice" lumea postează pentru topicuri așa lumea votează pentru post uri, membrul câștigă un post de exemplu și server-ul votat câștigă un vot. Un avantaj pentru toți. Părerea mea

Postat

Fiecare server are link de vot făcut de deținători , șase ia de la 0 voturile lor ar deruta playeri lor care vor să voteze cel mai bine ar fi să fie subforum redirecționat către linkul topicului lor totul făcut din acp

Postat
Acum 1 minut, canceru a spus:

Fiecare server are link de vot făcut de deținători , șase ia de la 0 voturile lor ar deruta playeri lor care vor să voteze cel mai bine ar fi să fie subforum redirecționat către linkul topicului lor totul făcut din acp

Voturile rămân aceleași pe site-ul de votare, că scrie in topic "Votat" în topicurile vechi, este egal cu 0 chestia aceea. Important sunt voturile după site. 

Postat

:contra:
Sunt de părere că fiecare utilizator știe exact ce caută .. nu este nevoie de evidențiere a serverelor ... 
Plus că cine ar juca pe serverul X , sigur ar căuta anumite detali pe categoria respectivă și ar da inevitabil peste un topic tip "AJUTA SERVERUL CU UN VOT ! " .

Concluzie : Nu cred că ar înbunătăți cu nimic partea de Counter Strike 1.6 față de ce este în momentul actual .

Edit : Îmi miroase și a post-hunt puțin :))) [Nu din partea ta , asta in caz că s-ar accepta "sugestia"  asta . ] 

• UP 1
Postat
Acum 3 ore, M6FIA a spus:

:contra:
Sunt de părere că fiecare utilizator știe exact ce caută .. nu este nevoie de evidențiere a serverelor ... 
Plus că cine ar juca pe serverul X , sigur ar căuta anumite detali pe categoria respectivă și ar da inevitabil peste un topic tip "AJUTA SERVERUL CU UN VOT ! " .

Concluzie : Nu cred că ar înbunătăți cu nimic partea de Counter Strike 1.6 față de ce este în momentul actual .

Edit : Îmi miroase și a post-hunt puțin :))) [Nu din partea ta , asta in caz că s-ar accepta "sugestia"  asta . ] 

idem cu ce sa zis aici, :contra: 

• LCS Premium Snowflake ❄️
Postat

:contra: v a fi inutil, doar o categorie in +. Cine vrea sa ajute un server sau mai multe prin vot poate intra pe sectiunea lui ( a serverului ) si vota acolo

• Fondator de Sărbătoare
Postat

Salut.

Apreciem faptul ca vii cu idei , nu este o idee rea insa nu as aplica-o din mai multe motive. 

1) Exista deja acele topicuri de votare , destul de vizibile ... cine are de votat un sv , se duce direct acolo . 

2) S-ar crea idee de favorizare prin pozitionarea link-urilor de votare . 

3) Ar iesi discutii si reclamatii de genu " VEzi ca x imi spameaza privatu sa dau vot acolo " ceea ce inseamna discutii inutile

Din aceste motive consider ca nu este oportuna aceasta categorie. 

Sa auzim numai de bine ! 

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate