• Like 4
  • UP 2
  • Fortzaaaa 1
  • Mor de râs 2
  • Dislike 1
Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

17632066681177804182697291890012.png

Bine v-am gasit la un nou interviu in cadrul proiectului LEAGUECS!

Salut @Shadows Adi iti multumesc ca ai acceptat invitatia mea pentru acest interviu

Reporter LCS - Baby Gang: Cum te numești, câți ani ai și unde locuiești?

Scripter LCS - Shadow Adi: Hello, ma numesc Adrian, am 21 de ani și momentan sunt oarecum stabilit în București.

Reporter LCS - Baby Gang: Care este cel mai bun mod de a începe ziua?

Scripter LCS - Shadow Adi: Cel mai
bun mod de a începe ziua depinde de la persoană la persoană, însă, pentru mine, cel mai bun început de zi este alături de o cană cu ceai și muzică.

Reporter LCS - Baby Gang: Dacă ai putea face o singură regulă pe care toată lumea trebuie să o respecte, ce regulă ai face?

Scripter LCS - Shadow Adi: Dacă aș putea face o singură regulă care să fie respectată de toată lumea cred că ar fi ca în fiecare seară de vineri oamenii să participe la o activitate culturală.

Reporter LCS - Baby Gang: Care este cea mai mare și importantă schimbare pe care dorești să o faci în viața ta?

Scripter LCS - Shadow Adi: Cea mai mare și importantă schimbare pe care mi-o doresc în viața mea e să fiu independent.

Reporter LCS - Baby Gang: Ce abilitate ai vrea să stăpânești?

Scripter LCS - Shadow Adi: Nu am în minte o abilitate specifică pe care să vreau stăpânită.

Reporter LCS - Baby Gang: Aranjează următoarele în ordinea importanței lor în viața ta: fericirea, banii, dragostea, sănătatea, faima.

Scripter LCS - Shadow Adi: Fericirea, sănătatea, dragostea, banii, faima.

Reporter LCS - Baby Gang: Care ar fi modul tău ideal de a petrece weekend-ul?

Scripter LCS - Shadow Adi: Modul meu ideal de a-mi petrece weekend-ul este cititul și ascultarea melodiilor mele favorite în pat.

Reporter LCS - Baby Gang: Care este singurul lucru pe care ți-ai dori să îl schimbi la tine?

Scripter LCS - Shadow Adi: Nu am doar un singur lucru în listă, dar un lucru ar fi să pot învăța cum să-mi comunic clar punctele de vedere oamenilor.

Reporter LCS - Baby Gang: Care a fost cel mai fericit moment al vieții tale?

Scripter LCS - Shadow Adi: Nu pot împărtăși acest lucru pentru că este ceva personal, însă implică prăjiturele Măgura și o persoană specială =)).

Reporter LCS - Baby Gang: Ce lucru îți dorești cu adevărat, dar nu îți poți permite încă?

Scripter LCS - Shadow Adi: Un lucru pe care mi-l doresc dar încă nu mi-l pot permite încă este o chitară acustică =)).

Reporter LCS - Baby Gang: Crezi în destin?

Scripter LCS - Shadow Adi: Personal nu cred în destin pentru că sunt prea multe alegeri pe care le consider în momentul în care fac o decizie, deci nu poate fi ceva predestinat dacă am luat în considerare și alte alegeri.

Reporter LCS - Baby Gang: Care e lucrul pe care oamenii îl învață prea târziu?

Scripter LCS - Shadow Adi: Un lucru pe care eu consider că oamenii îl învață prea târziu este greutatea cuvintelor.

Reporter LCS - Baby Gang: Ce nu știe lumea despre orașul tău?

Scripter LCS - Shadow Adi: Sincer, nu am idee =))). Poate că nu toată ceramica este făcută local, ci importată.

Reporter LCS - Baby Gang: Care a fost cea mai mișto vârstă de până acum din viața ta, și de ce?

Scripter LCS - Shadow Adi: Cea mai tare vârstă din viața mea de până acum a fost 17 ani, nu aveam atâtea griji, eram cât se poate de fericit în acele momente și totul parcă se mișca altfel (d.p.d.v al timpului), nici prea rapid, nici prea lent.

Reporter LCS - Baby Gang: De la ce vârstă crezi că e ok să preferi să stai în casă decât să mergi la o petrecere?

Scripter LCS - Shadow Adi: Nu consider că există o limită de vârstă pentru astfel de activități. Fiecare face alegerea care consideră că îl face fericit. Eu nu sunt genul petrecăreț, dar câteodată mă las purtat de moment și ajung să îmi placă.

Reporter LCS - Baby Gang: Care crezi că fuge mai repede dintre un leu și un săgetător?

Scripter LCS - Shadow Adi: Chiar nu am idee, nu sunt genul de persoană atât de pasionată de zodiac încât să pot judeca oamenii după zodia în care s-au născut.

Reporter LCS - Baby Gang: Dacă ai avea 10 minute să înveți un copil ceva ce l-ai învăța?

Scripter LCS - Shadow Adi: Dacă aș avea 10 minute să învăț un copil, l-aș învăța importanța legii a 3-a a lui Newton (orice acțiune are și o reacțiune).

Reporter LCS - Baby Gang: Un lucru pe care nu îl știe nimeni despre tine?

Scripter LCS - Shadow Adi: E un lucru personal pe care nu îl știe nimeni cu un motiv și vreau să rămână astfel =)).

Reporter LCS - Baby Gang: Unde te vezi peste 10 ani?

Scripter LCS - Shadow Adi: Peste 10 ani mă văd așezat la o mică căsuță, undeva în pădure, sau undeva mai retras de zgomotul urban.

Reporter LCS - Baby Gang: Ce te-a făcut să-ți alegi acest nume?

Scripter LCS - Shadow Adi: Eram copil pe atunci, suna mișto. Am rămas cunoscut cu acest nume, deci nu l-am mai schimbat =))).
Reporter LCS - Baby Gang: Ai mai avut alte porecle sau nume?

Scripter LCS - Shadow Adi: Nope.

Reporter LCS - Baby Gang: Cu ce membru/membri de pe comunitatea LEAGUECS ți-ai dorit să te vezi și în realitate?

Scripter LCS - Shadow Adi: Nu am preferințe la persoane, îmi place că fiecare e unic în sensul său. Cu oricine s-ar ivi posibilitatea.

Reporter LCS - Baby Gang: Poți enumera 5 membri din STAFF ce îți sunt prieteni? Și să ne spui, de ce i-ai ales pe aceștia?

Scripter LCS - Shadow Adi: Pot enumera cam 3: X-tream, Jeko, Lexxu. Am mai avut interacțiuni cu unele persoane, dar nu la un nivel atât de profund. X-tream e omul care m-a racolat acum câțiva ani buni =)). Jeko și Lexxu sunt persoanele pe care le-am întâlnit pe vremea când aveam serverul de CS 1.6 pe leaguecs =)).

Reporter LCS - Baby Gang: Ce părere ai despre comunitatea LEAGUECS & administrația acesteia?

Scripter LCS - Shadow Adi: Părerea mea despre LEAGUECS și administrația acesteia este una cât se poate de pozitivă.

Reporter LCS - Baby Gang: Care a fost prima ta impresie despre această comunitate, Staff și ce ne poți spune despre cum evoluează lucrurile?

Scripter LCS - Shadow Adi: Prima mea impresie despre comunitate a fost una plăcută. Totul era la locul lui, mai mult sau mai puțin. Oamenii erau dornici de a dezvolta ceva de lungă durată. De-alungul a 6 ani am văzut multe proiecte eșuând, altele care au dat roade, dar apreciez faptul că oamenii care se ocupă aici nu se lasă indiferent de rezultat și continuă mai departe.

Reporter LCS - Baby Gang: Ai oameni în comunitate pe care îi poți numi prieteni?

Scripter LCS - Shadow Adi: X-tream, Jeko, Lexxu, Zaky, Nero, Hallen. Dacă mai sunt, am uitat din cauză lipsei de somn, sorry =))).

Reporter LCS - Baby Gang: Ai vreun server favorit din comunitate?

Scripter LCS - Shadow Adi: Nu mai am timp de jocuri în general, deci o să zic nu.

Reporter LCS - Baby Gang: Ce mesaj ai pentru membrii comunității LeagueCS?

Scripter LCS - Shadow Adi: Pentru cei noi aici, să știți că ați nimerit într-o casă în plină dezvoltare și desfășurare, iar toți cei implicați în comunitate doresc să fie gazde cât mai bune posibil.
Pentru cei vechi, felicitări pentru implicare și nopțile nedormite când ștergea X-tream baza de date și nu avea backup la îndemână =)).

Reporter LCS - Baby Gang: Cum crezi că va arăta LeagueCS în următorii 3 ani?

Scripter LCS - Shadow Adi: Sincer, aici nu pot să mă pronunț pentru că oamenii din conducere mă surprind chiar și pe mine câteodată, dar am încredere că oricum va arăta, va fi pe placul majorității.
  • Like 1
  • Ador 3
  • Fondator de Sărbătoare
Postat

Felicitari amandurora! Ma bucur ca @Shadows Adi inca ma considera prieten dupa ce i-am mancat nervii cu comunitatea asta ❤️ :D 

• Like 4
Postat

Mature insight into Shadow Adi as both a person and a community member. His answers reflect balance, humility, and genuine appreciation for the LeagueCS project.

• Like 3
  • Ador 1
  • LCS Premium Snowflake ❄️
Postat

Felicitari amandurora, un interviu fabulos.

Adi next time cand ramai blocat in Constanta poti sa ma suni te rog :)))

• Ador 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate