• Like 4
  • UP 2
  • Fortzaaaa 1
  • Mor de râs 2
  • Dislike 1
Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

17632066681177804182697291890012.png

Bine v-am gasit la un nou interviu in cadrul proiectului LEAGUECS!

Salut @Dss Bobo iti multumesc ca ai acceptat invitatia mea pentru acest interviu

Reporter LCS - Răzvan:

Cum te numești, câți ani ai și unde locuiești?

Asistența Tehnică LCS - Dss Bobo: Victor Andrei, doar ce am împlinit 31 de ani și locuiesc în Larnaca, Cipru. De origine sunt din Sfântu Gheorghe.

Care este cel mai bun mod de a începe ziua?

Asistența Tehnică LCS - Dss Bobo: Cu siguranță cu o cafea și un ceai negru, urmat de un cardio sănătos.

Dacă ai putea face o singură regulă pe care toată lumea trebuie să o respecte, ce regulă ai face?

Asistența Tehnică LCS - Dss Bobo: Să nu mai fumeze vape :))

Care este cea mai mare și importantă schimbare pe care dorești să o faci în viața ta?

Asistența Tehnică LCS - Dss Bobo: Nu cred că aș vrea să schimb ceva în viață, totul e perfect, dar poate aș schimba puțin stilul de viață (fără cluburi etc.).

Ce abilitate ai vrea să stăpânești?

Asistența Tehnică LCS - Dss Bobo: Să scriu cu ambele mâini în același timp (m-ar ajuta la muncă :D).

Aranjează următoarele în ordinea importanței lor în viața ta: fericirea, banii, dragostea, sănătatea, faima.

Asistența Tehnică LCS - Dss Bobo: Sănătate, dragoste, fericire, bani, faima.

Care ar fi modul tău ideal de a petrece weekend-ul?

Asistența Tehnică LCS - Dss Bobo: Acasă cu familia sau excursie cu familia.

Care este singurul lucru pe care ți-ai dori să îl schimbi la tine?

Asistența Tehnică LCS - Dss Bobo: Cred că obsesia de a bea cafea și fumatul.

Care a fost cel mai fericit moment al vieții tale?

Asistența Tehnică LCS - Dss Bobo: 10.07.2020, când s-a născut cea mai frumoasă ființă de pe planetă, fata mea ❤️

Ce lucru îți dorești cu adevărat, dar nu îți poți permite încă?

Asistența Tehnică LCS - Dss Bobo: Mi-aș dori să achit creditul la casă cât mai repede, în rest am exact ce-mi trebuie.

Crezi în destin?

Asistența Tehnică LCS - Dss Bobo: Nu. Destinul ți-l faci singur.

Care e lucrul pe care oamenii îl învață prea târziu?

Asistența Tehnică LCS - Dss Bobo: Respectul și cinstea.

Ce nu știe lumea despre orașul tău?

Asistența Tehnică LCS - Dss Bobo: Că este foarte curat și 80% din cetățeni sunt de origine maghiară.

Care a fost cea mai mișto vârstă de până acum din viața ta, și de ce?

Asistența Tehnică LCS - Dss Bobo: Între 18-22 de ani, mi s-au părut extraordinari cei 4 ani, fără griji, fără stres, multă distracție, gagici :D :))

De la ce vârstă crezi că e ok să preferi să stai în casă decât să mergi la o petrecere?

Asistența Tehnică LCS - Dss Bobo: Cred că undeva după 45 ani.

Care crezi că fuge mai repede dintre un leu și un săgetător?

Asistența Tehnică LCS - Dss Bobo: Eu fiind săgetător, cred că fugim mai repede decât săgeata :))

Dacă ai avea 10 minute să înveți un copil ceva, ce l-ai învăța?

Asistența Tehnică LCS - Dss Bobo: Banii se câștigă greu.

Un lucru pe care nu îl știe nimeni despre tine?

Asistența Tehnică LCS - Dss Bobo: Am fost alcoolic.

Unde te vezi peste 10 ani?

Asistența Tehnică LCS - Dss Bobo: Cred că tot în Cipru, făcând aceleași chestii.

Ce te-a făcut să-ți alegi acest nume?

Asistența Tehnică LCS - Dss Bobo: Numele vine după firma de pungi a părinților mei.

Ai mai avut alte porecle sau nume?

Asistența Tehnică LCS - Dss Bobo: Nu.

Cu ce membru/membri de pe comunitatea LEAGUECS ți-ai dori să te vezi în realitate?

Asistența Tehnică LCS - Dss Bobo: Cu siguranță aș vrea să ne întâlnim cu toți la o bere.

Poți enumera 5 membri din STAFF ce îți sunt prieteni? Și să ne spui de ce i-ai ales pe aceștia?

Asistența Tehnică LCS - Dss Bobo: Deocamdată mă știu doar cu @John @ Anormalii, fiind deținătorul serverului pe care l-am avut eu cu ani în urmă, dar cu siguranță aș vrea să fiu mai apropiat și cu restul.

Cum ai aflat de comunitatea LEAGUECS?

Asistența Tehnică LCS - Dss Bobo: Am aflat de ea în 2021 prin Counter Strike 1.6.

Ce părere ai despre comunitatea LEAGUECS & administrația acesteia?

Asistența Tehnică LCS - Dss Bobo: Nu am ce comenta, forumul merge extraordinar, activitate 100%, TS3 la fel.

Care a fost prima ta impresie despre această comunitate, Staff și ce ne poți spune despre cum evoluează lucrurile?

Asistența Tehnică LCS - Dss Bobo: Nu am avut o impresie anume, mi-a plăcut de la început, faptul că am fost acceptat în administrația TS3 m-a făcut să apreciez și mai mult și sper să continui și să am o activitate cât mai bună, cât timp îmi permite timpul, și să fiu apreciat, la rândul meu, să apreciez.

Ai oameni în comunitate pe care îi poți numi prieteni?

Asistența Tehnică LCS - Dss Bobo: Prieteni e mult, deocamdată pot spune că suntem amici virtuali.

Ai vreun server favorit din comunitate?

Asistența Tehnică LCS - Dss Bobo: Clar, Anormalii.leaguecs.ro

Ce mesaj ai pentru membrii comunității LeagueCS?

Asistența Tehnică LCS - Dss Bobo: Să rămâneți la fel de activi și pozitivi, înțelegători, la fel de primitori 

Cum crezi că va arăta LeagueCS în următorii 3 ani?

Asistența Tehnică LCS - Dss Bobo: La fel de bine, sper cu cât mai mulți membri și cât mai multă activitate!

Acesta a fost interviul sustinut de catre @Răzvan @ LCS & @Dss Bobo

Multumim pentru timpul acordat, o nota de la 1 la 10

• Like 3
  • UP 1
  • Fortzaaaa 1
  • Administrator Festiv
Postat

Nota 10, un interviu bine punctat.

Felicitări amândurora. (La mulțani cu întârziere😁)

• Ador 1
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate