canceru Postat Noiembrie 22, 2025 Postat Noiembrie 22, 2025 Nume : canceru Care este sugestia/propunerea dumneavoastră? : propun adăugarea butonul “acasă” în josul pagini( modificare în acp) Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea? :uni folosesc și altceva în afară de pc ex: de exemplu eu folosesc doar tel ca să ajung în susul pagigini folosesc profilul
Kalasikovkakashi Postat Noiembrie 22, 2025 Postat Noiembrie 22, 2025 De la mine ai și nu ar fi rău ce spui tu dar acum vom vedea ce vor spune colegii mei 1
Baby Gang Postat Noiembrie 22, 2025 Postat Noiembrie 22, 2025 Salutare, eu folosesc doar telefonul pentru navigarea pe forum, cu "versiunea desktop" al browser-ului poți apasă pe "butonul home". Nu vad de ce ar fi adăugat acest buton. ]https://imgur.com/a/yeEx1VV 2
Nustyucsx Postat Noiembrie 22, 2025 Postat Noiembrie 22, 2025 9 minutes ago, Kalasikovkakashi said: De la mine ai și nu ar fi rău ce spui tu dar acum vom vedea ce vor spune colegii mei idem cu colegu ! 1
Administrator Nemesys. @ LCS Postat Noiembrie 22, 2025 Administrator Postat Noiembrie 22, 2025 Nu vad cu ce ar ajuta acel buton in plus ! 1
FHISKER Postat Noiembrie 22, 2025 Postat Noiembrie 22, 2025 For me personally, I don’t really need this feature, but I think other users might find it useful.It’s a small change, but it can bring a good quality-of-life improvement for mobile users. 1
RĂDUCU Postat Noiembrie 30, 2025 Postat Noiembrie 30, 2025 Salut! Mulțumim pentru propunere. Din păcate, nu considerăm necesară adăugarea unui buton „Acasă” în partea de jos a paginii, deoarece navigarea actuală este deja simplă și optimizată pentru mobil. Momentan nu vedem un beneficiu clar pentru comunitate, dar apreciem ideea și implicarea ta. 1
Postări Recomandate