• Like 4
  • UP 2
  • Fortzaaaa 1
  • Mor de râs 2
  • Dislike 1
Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

Nume :canceru

Care este sugestia/propunerea dumneavoastră? : Adăugare subforum la categoria “Zona utilizatorii” a  Probleme  pe Forum

Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea? :  de exemplu dacă e eroare pe forum dacă nu merge o comandă ,dacă un user nou nu știe unde să facă o cerere  sau are nevoie de ajutor să facă o cerere de un an/admin server

Pe: am dat căutare și nu e propunerea

Postat

:contra:inutila nu vad rost-ul la un sub forum au administatorii si fondatorii Log-urile lor nu vad cu ce ar interesa un utilizator de rand acest sub forum

Postat

Your proposal is appreciated. Having a single dedicated area for questions and issues keeps the forum organized and makes it easier for new users to find solutions already discussed.

:pros:

• Like 1
Postat
Acum 15 minute, PlayZeeK. # GFX a spus:

:contra:inutila nu vad rost-ul la un sub forum au administatorii si fondatorii Log-urile lor nu vad cu ce ar interesa un utilizator de rand acest sub forum

Eu am propus un subforum care sa ajute userii care habar nu au de forum  ,in plus userii sa anunțe erori și altele care poate ajuta GM și moderatorii 

de exemplu eu am o eroare in care nu pot pune un link la un reply…daca puneam reply la topicul destinat administratorilor lua Warn,corect?

Postat

:contra: 

Propunerea în sine nu este rea, dar STAFF-ul  este prezent pe forum ca să ajute utilizatorii, nu pentru sancționarea acestora. Orice problemă/nelămurire ai ,atât tu cât și alți utilizatori, poate fi rezolvată cu noi în PM. Dacă este ceva urgent poți vedea în sectiunea din sidebar-ul( jos de tot unde se află și legenda gradelor) forumului cine este online ( ONLINE USERS) dintre membrii staff si poți lua legătura cu oricare dintre noi. Dacă persoana respectivă nu este dispusă să te ajute ( ceea ce e foarte puțin probabil) poți face o “RECLAMAȚIE STAFF” iar un superior ierarhic va lămuri situația cu persoana respectivă.

În concluzie , te încurajez atât pe tine cât și pe ceilalți utilizatori să apelați cu încredere la noi.

Postat

:contra:Din punctul meu de vedere, nu cred că este necesar un subforum separat pentru „Probleme pe Forum”. În prezent, astfel de situații pot fi raportate foarte bine în secțiunile deja existente sau direct către staff, iar crearea încă unui subforum ar duce doar la fragmentare și la mai multă dezordine.

Majoritatea utilizatorilor se descurcă deja cu sistemul actual, iar numărul de probleme raportate nu este atât de mare încât să justifice o categorie dedicată. Dacă pe viitor apar mai multe astfel de cazuri, putem lua din nou în considerare ideea, dar momentan nu văd rostul implementării.

• Administrator Festiv
Postat

Mulțumim pentru sugestie!

Momentan nu vedem un beneficiu suficient de mare pentru a crea un subforum dedicat problemelor legate de forum. Numărul de situații raportate este foarte redus, iar pentru cazurile rare în care apar erori, utilizatorii pot folosi deja secțiunile existente sau pot contacta direct echipa.

Dacă pe viitor volumul de rapoarte va crește, vom lua în considerare adăugarea unei categorii separate. Pentru moment însă, nu considerăm necesară crearea unei astfel de secțiuni.

:RESPINS::topic_inchis:

• Like 1
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate