canceru Postat Noiembrie 16, 2025 Postat Noiembrie 16, 2025 (editat) Nume:canceru Numele celui dragoslczreclamat?: [email protected] De ce faci această reclamație?:am luat avertisment la jocuri forumiste nu e spam reply dat ,poate am greșit nu am dezosat pagina un nr dar până să dai avertisment acolo e cale lunga daca dați și acolo avertisment direct fără a înștiința sau atenționa prin om userul se duce în jos activitatea pe forum ps prima regulă a moderării pe forum e sa ajuți utilizatorii ,să le arăți unde a greșit,să-i ajuți să se integreze nu să-i arzi Dovezi: sunt pe tel dovezi e în lista Mod Editat Noiembrie 16, 2025 de Canceru 1
dragojj @ LGCS.RO Postat Noiembrie 16, 2025 Postat Noiembrie 16, 2025 Da inteleg ca esti nou dar asta nu iti da dreptate , tu ca membru ar trebui sa stii regulamentul Recunosc ca a fost greseala mea ca nu ti-am spus prima data si a fost un avertisment fara puncte Imi recunosc greșeala 1
Administrator Nemesys. @ LCS Postat Noiembrie 16, 2025 Administrator Postat Noiembrie 16, 2025 Avertizmentul ti-a fost revocat ! Ne cerem scuze pentru inconvenientul aparut ! Pe viitor o sa fim mai atenti ! T/C 2 1
Postări Recomandate