• Like 4
  • UP 2
  • Fortzaaaa 1
  • Mor de râs 2
  • Dislike 1
Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

Nume : Răzvan @ LCS

Care este sugestia/propunerea dumneavoastră? : La categoria Sport, o modificare legata de "știri și discuții libere", sa se transforme Intr o categorie numita "știri" și acolo să aibă niste sub forumuri, de exemplu "știri fotbal", "știri handball", "știri tenis", etc...

Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea? : Activitate zic eu, post uri mai multe pe forum, eu cred că lumea va posta acolo ținând cont că sunt știri, și multa lume postează știri zilnic. 

P.S: Pot posta eu regulamentele daca se va accepta propunerea pentru a nu va da vouă o muncă in plus. 

• Fortzaaaa 1
  • Administrator Festiv
Postat

:pros:

Pentru că ar arăta totul mai organizat.

• Like 3
  • Administrator Festiv
Postat

Eu unul nu văd rostul sub-forumurilor de genul având în vedere ca în mare parte sunt doar știri despre fotbal și tenis mai mult, celelalte sporturi sunt foarte puține știri, eu cred ca este organizat și așa cu numele sportului.

:contra:

Postat (editat)

Eu zic ca nu are rost e de-ajuns sa scri doar fotbal,tenis,box,etc sunt prea multe caractere și uni nu folosesc pc|laptop și se încarcă mult titlu

contra

psimi cer scuze de reply dacă nu am voie

Editat de Canceru
Postat

:pros:

• Fondator de Sărbătoare
Postat

Salut. 

Avem categoria Sport Betting and Sports ( suna rau acuma cand am pronuntat de mai multe ori si cred ca trebuie modificata denumirea ) . 

In primul rand , ar trebui mutata si categoria asta la General Category ... nu ii vad locul acolo uitandu-ma mai bine acum. 

Parerea mea e ca trebuie modificata acea categorie  - creat subforum NEWS pe langa Betting si ce mai e pe acolo , actualizate regulamente separate pentru pariuri / stiri  si dat drumu la postari pe acea categorie de SPORTS .

Pentru a putea diferentia sportul e suficient sa pui un tag cu denumirea sportului . 

Nu are rost sa se mai creeze inca 5-10 subcategorii pentru sporturile respective. 

Contra. 

• UP 2
  • Administrator Festiv
Postat

Am modificat putin ideea propunerii . Am facut o categorie generala de stiri si am mutat acolo Stiri despre Sport, IT si Gaming. Acele sub-forumuri nu vor fi facute deorece topicurile vechi din 2019-2024 nu vor putea fi mutate si ar fi degeaba . (sunt arhivate cele vechi)

• Like 1
  • UP 1
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate