JAGUARzzz Postat Noiembrie 5, 2025 Postat Noiembrie 5, 2025 ★ Nume Real:Mihai ★ Nickname:JAGUAR~zzZ ★ Vârstă ():24 ★ STEAM (ON/OFF):ON ★ WARGOD TEST (nu e obligatoriu):Daca o sa fie nevoie, o sa fac cu cea mai mare placere! ★ Sunteti constient ca trebuie sa fiti mereu pe teamspeak3 cand jucati pe server/?:Sigur ca da, Chiar e o placere, mai o poveste cu baietii! ★ Sunteți conștient că dacă faceti probleme serverului puteti pierde gradul?: Da! ★ Cate ore aveti pe server / De cate zile jucati?:Ma joc de cateva zile da tot am schimbat nickname-u! Dar o sa fiu activ macar in fiecare zi cate putin !
TheAssassin Postat Noiembrie 5, 2025 Postat Noiembrie 5, 2025 Pro,trebuie sa stai TS tot timpul (cat timp joci ) !
FHISKER Postat Noiembrie 5, 2025 Postat Noiembrie 5, 2025 The player is new on the server. He still needs at least 15 hours of playtime or a minimum of 3 days of activity to be considered fully active. for now and welcome to nestle.leaguecs.ro
raLem Postat Noiembrie 6, 2025 Postat Noiembrie 6, 2025 La prima intrare am pus demo pe tine pt ca mai multi ziceau ca ai WH. Nu mi s-a parut mare lucru suspect, dar o sa fim atenti... Asteptam test WG. Pana la proba contrarie: PRO!
.Mitza. Postat Noiembrie 6, 2025 Postat Noiembrie 6, 2025 TRIMITE-MI MESAJ IN PRIVAT CU STEAMID-UL TAU NU ESTE PERMIS SA ITI SCHIMBI NICK-UL . SPUNE-MI CU CE NICKNAME VEI JUCA DE ACUM IN COLO PREZENTA PE TEAMSPEAK ESTE OBLIGATORIE
Postări Recomandate