• Like 4
  • UP 2
  • Fortzaaaa 1
  • Mor de râs 2
  • Dislike 1
Sari la conținut

Postări Recomandate

• Administrator Festiv
Postat

Zvya-HOv-png-1714fd6ec6eb4d0a3f3eebbc958

Bine v-am găsit la un nou interviu în cadrul proiectului LEAGUECS!

În acest interviu suntem alături de @MisterDevil

Mulțumesc că ai acceptat invitația!

VIAȚA REALĂ

hand-mic-3582997-2991848.webp Reporter LCS ⇝ sh1nRa-: Cum te numești, câți ani ai și unde locuiești?

🗣 Moderator LCS MisterDevil: Numele meu este Darius, urmează să împlinesc 24 de ani pe 4 noiembrie și locuiesc în orașul Petroșani (Jud. Hunedoara)

hand-mic-3582997-2991848.webp Reporter LCS ⇝ sh1nRa-: Care e rutina ta zilnică?

🗣 Moderator LCS MisterDevil: Muncă, petrec timp cu familia și mă relaxez vizionând filme, citind cărți sau postând pe forum.

hand-mic-3582997-2991848.webp Reporter LCS ⇝ sh1nRa-: Ce îți place să faci în timpul liber?
🗣 Moderator LCS MisterDevil: Deobicei timp liber am foarte puțin, iar atunci când am, prefer să merg la băi, spa, să vizitez obiective turistice și să mă relaxez cât mai mult.

hand-mic-3582997-2991848.webp Reporter LCS ⇝ sh1nRa-: Ce lucru îți dorești cu adevărat, dar nu îți poți permite încă?

🗣 Moderator LCS MisterDevil: Din punct de vedere material nu mi-am setat un obiectiv anume, cam tot ce am avut nevoie am reușit să am. Momentan, singurul lucru pe care nu mi-l permit ar fi să am mai mult timp liber pentru a vizita cât mai multe țări.

hand-mic-3582997-2991848.webp Reporter LCS ⇝ sh1nRa-: Ce gen de muzică asculți? Dacă ai o melodie preferată, spune-ne și nouă, care este aceasta?

🗣 Moderator LCS MisterDevil: Trap, Rap, Rock. Am mai multe preferate.

hand-mic-3582997-2991848.webp Reporter LCS ⇝ sh1nRa-: Practici vreun sport? Dacă da, ce fel de sport?

🗣 Moderator LCS MisterDevil: Nu. Dar am practicat lupte libere 5 ani și Tenis de masă de performanță 4 ani.

hand-mic-3582997-2991848.webp Reporter LCS ⇝ sh1nRa-: Care este singurul lucru pe care ți-ai dori să îl schimbi la tine?

🗣 Moderator LCS MisterDevil: Să nu mai fiu atât de bun cu oamenii.

hand-mic-3582997-2991848.webp Reporter LCS ⇝ sh1nRa-: Crezi în destin?

🗣 Moderator LCS MisterDevil: Da.

hand-mic-3582997-2991848.webp Reporter LCS ⇝ sh1nRa-: Ce obiceiuri de om bătrân ai?

🗣 Moderator LCS MisterDevil: Probabil că cititul l-aș putea puncta în zona asta :)).

hand-mic-3582997-2991848.webp Reporter LCS ⇝ sh1nRa-: Unde te vezi peste 10 ani?

🗣 Moderator LCS MisterDevil: Prefer să nu visez cu ochii deschisi și să trăiesc prezentul.

MEDIUL VIRTUAL

hand-mic-3582997-2991848.webp Reporter LCS ⇝ sh1nRa-: Ce te-a făcut să-ți alegi acest nickname?

🗣 Moderator LCS MisterDevil: Este foarte vechi, de pe când avem 15 ani, nu mai știu sincer :)).

hand-mic-3582997-2991848.webp Reporter LCS ⇝ sh1nRa-: Ce jocuri preferi să joci?

🗣 Moderator LCS MisterDevil: League Of Legends, FiveM, CS 1.6 (rar).

hand-mic-3582997-2991848.webp Reporter LCS ⇝ sh1nRa-: Cum ai aflat de comunitatea LEAGUECS?

🗣 Moderator LCS MisterDevil: Știam de mult timp de existența acesteia și am vrut să vin cu fostul meu server de cs 1.6 aici.

hand-mic-3582997-2991848.webp Reporter LCS ⇝ sh1nRa-: Ai vreun server favorit din comunitate?

🗣 Moderator LCS MisterDevil: Nu am mai jucat cs de când am închis server-ul meu care era singurul pe care mă jucam.

hand-mic-3582997-2991848.webp Reporter LCS ⇝ sh1nRa-: Ce te-a făcut să vrei să activezi în staff-ul LEAGUECS?

🗣 Moderator LCS MisterDevil: În primul rând îmi place să fiu o persoană implicată, iar dorul de a mai activa ca și staff pe un forum m-a împins aici. În copilărie am activat pe câteva comunități renumite și am și deținut câteva. Leaguecs este o comunitate stabilă, puternică și plină de oameni frumoși, așa că merită să ne implicăm cât mai mult în menținerea acestei comunității și pe această cale îndemn și alți membrii să se alăture echipei noastre.

hand-mic-3582997-2991848.webp Reporter LCS ⇝ sh1nRa-: Ce părere ai despre comunitatea LEAGUECS & administrația acesteia?

🗣 Moderator LCS MisterDevil: E o comunitate cu renume, o comunitate puternică și interactivă. Administrația comunității este formată din oameni capabili, care știu să răspundă la nevoiile utilizatorilor și a staff-ului.

hand-mic-3582997-2991848.webp Reporter LCS ⇝ sh1nRa-: Care a fost prima ta impresie despre această comunitate, Staff și ce ne poți spune despre cum evoluează lucrurile?

🗣 Moderator LCS MisterDevil: Am avut și am în continuare o impresie bună, lucrurile evoluează în bine, forumul beneficiază de update-uri aproape constante ceea ce e un aspect promițător pentru membrii actuali cât si pentru viitorii membrii cum că această comunitate va fi în continuare de lungă durată. Despre staff nu pot spune decât lucruri bune, toți sunt ok, sunt implicați în măsura în care le permite timpul, sunt oameni faini cu toții.

hand-mic-3582997-2991848.webp Reporter LCS ⇝ sh1nRa-: Ai oameni în comunitate pe care îi poți numi prieteni?

🗣 Moderator LCS MisterDevil: Momentan nu pot spune neapărat că am prieteni pe comunitate, probabil cunoștinte.

hand-mic-3582997-2991848.webp Reporter LCS ⇝ sh1nRa-: Ce mesaj ai pentru membrii comunității LEAGUECS?

🗣 Moderator LCS MisterDevil: Rămâneți alături de noi, suntem o comunitate cu potențial mare, vă îndemn să veniți cât mai mulți alături de noi în staff pentru a forma o echipă cât mai  numeroasă. Vă respect pe toți, sper să ne întelegem cât mai bine.

hand-mic-3582997-2991848.webp Reporter LCS ⇝ sh1nRa-: Ce părere ai despre acest interviu?

🗣 Moderator LCS MisterDevil: E o idee super, chiar mi-a făcut plăcere.

Acesta a fost interviul sustinut de către @sh1nRa-& @MisterDevil

Mulțumim pentru timpul acordat. O notă de la 1 la 10.

• Like 8
  • Ador 1
  • LCS Premium Snowflake ❄️
Postat

Felicitari pentru interviu la amandoi, nota 10 👏

• Ador 1
  • Mersi 1
Postat

Mereu vad interviuri bine facute , incepusem si eu o "scoala" de reporteri , ordinea e numai buna !

:D

Succes tuturor in continuare !  

• Ador 1
  • Mersi 1
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate