• Like 4
  • UP 2
  • Fortzaaaa 1
  • Mor de râs 2
  • Dislike 1
Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

Nume : MisterDevil

Care este sugestia/propunerea dumneavoastră? :  Propun introducerea unor concursuri lunare dedicate tuturor membrilor forumului. Acestea ar putând să aibe teme cât mai variate, precum exemplele de mai jos:

• „Cel mai activ membru al lunii” (în funcție de implicare și activitate constantă)
  • „Cel mai bun topic al lunii” (un topic foarte apreciat sau care are multe informatii utile pentru membrii comunității)
  • „Cel mai util tutorial” 

La finalul fiecărei luni, câștigătorii ar fi anunțați într-un topic special, iar premiile ar putea include: titluri personalizate, badge-uri vizibile pe profil, recunoaștere publică pe forum printr-un topic , puncte pe forum, reputație sau chiar o lună rank-ul LCS PREMIUM, ș.a.m.d...

Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea? :  Un astfel de sistem ar aduce un plus de dinamism și competiție sănătoasă, motivând utilizatorii să fie mai implicați, să creeze conținut de calitate și să interacționeze mai mult între ei. În același timp, premiile vizibile pe profil și recunoașterea publică ar oferi satisfacția apartenenței în comunitatea LeagueCS unde efortul și contribuțiile sunt apreciate.

Concursurile lunare ar deveni un ”punct de atracție„ constant pentru membrii actuali și un motiv în plus pentru ca utilizatorii noi să rămână cât mai activi și implicați. Într-un final, comunitatea ar câștiga mai multă activitate, mai multă interacțiune și o atmosferă competitivă, dar prietenoasă, care să facă forumul mai atractiv și cu o interacțiune cât mai prezentă în majoritatea categoriilor.

• Like 3
  • Ador 1
  • Administrator Festiv
Postat

Destul de interesant, :pros:de la mine!

• Like 1
  • LCS Premium Snowflake ❄️
Postat

Eu am ceva de genul în profil dacă te uiți

hTOI74F.png

acuși e anu 😂

:pros: să apară un titlu lângă imaginea de profil pentru cel mai activ membru lunar !

Bine că a-ți propus acuma să lase @sh1nRa- și pe alți să facă activitate pe lângă cea pe care o face el :D 

• Mor de râs 2
Postat

I fully support this initiative, as it can strengthen the community spirit and make the forum more attractive to all users.

:pros:

• Fortzaaaa 1
  • Fondator de Sărbătoare
Postat

Salut.

Ideea in sine nu e rea , dar vin cu o serie de intrebari . 

Cine se va ocupa sa determine aceste "cel mai " in fiecare luna ? 

Pe ce criterii se vor baza alegerile ?  De ex , cine determina cel mai util  ? . 

Nu stiu daca se poate implementa asa ceva fara sa fie discutii. 

Personal , nu sunt de acord cu ea ... mi se pare putin cam nepotrivita pt 2025. 

Postat
Acum 53 minute, John @ Anormalii a spus:

Salut.

Ideea in sine nu e rea , dar vin cu o serie de intrebari . 

Cine se va ocupa sa determine aceste "cel mai " in fiecare luna ? 

Pe ce criterii se vor baza alegerile ?  De ex , cine determina cel mai util  ? . 

Nu stiu daca se poate implementa asa ceva fara sa fie discutii. 

Personal , nu sunt de acord cu ea ... mi se pare putin cam nepotrivita pt 2025. 

Salut,

Titlurile menționate sunt doar exemple — concursurile pot fi simplificate sau adaptate în funcție de organizatori. Alegerea câștigătorilor nu ar fi un proces dificil; putem forma o echipă dedicată pentru acest scop. Premiile și tipul de concurs vor fi stabilite împreună cu staff-ul sau fondatorii la momentul organizării.

Criteriile de selecție pot varia de la un concurs la altul și vor fi comunicate atunci când se lansează fiecare competiție.

Un topic util este ușor de identificat — iată, de exemplu, unul pe care eu îl consider relevant:

• Fortzaaaa 1
  • Administrator Festiv
Postat

Pro,ar aduce umpic de activitate,dar părerea mea e ca o sa fie probleme la organizare ,necesită timp activitățile de mai sus.

• LCS Premium Snowflake ❄️
Postat

Idea nu suna rau, insa intrebarile puse de John au relevanta. 

Avand in vedere raspunsul tau de deasupra, atata timp cat se v-a reusi in a forma acea echipa dedicata pentru acest lucru, merita incercat, vedem daca o sa functioneze, mai ales fara sa iste discordie. De evidentiat faptul ca, oricine o sa fie implicat in acest proiect va trebuie sa aloce forumului mai mult decat "o ora sau doua". 

Postat
Acum 23 ore, Luxie a spus:

Idea nu suna rau, insa intrebarile puse de John au relevanta. 

Avand in vedere raspunsul tau de deasupra, atata timp cat se v-a reusi in a forma acea echipa dedicata pentru acest lucru, merita incercat, vedem daca o sa functioneze, mai ales fara sa iste discordie. De evidentiat faptul ca, oricine o sa fie implicat in acest proiect va trebuie sa aloce forumului mai mult decat "o ora sau doua". 

Bună,

Într-adevăr este necesară o implicare mai activă în ceea ce privește organizarea unor concursuri de genul ăsta, dar, putem fi cât mai eficienți și să ne împărțim în 2 echipe care vor organiza  aceste concursuri prin rotație ( Prima lună, echipa A, a-2-a lună, echipa B, etc..). Astfel nu ar fi discuții de genul „ X se implică mai mult și Y mai puțin, ș.a.m.d” . Tematicile concursurilor pot fi stabilite din timp și putem alege diverse criterii de evaluare a acestora care să fie cât mai corecte pentru utilizatorii comunității, trebuie să fim cât mai transparenți și cât mai bine organizați .  Eu unul sunt dispus să mă implic activ în treaba asta, dacă vom veni cu piedici de genul „ Trebuie să  stăm mai mult de o oră pe forum” ; „ E greu să organizăm așa ceva” ; „ Nu am avea succes” , nu vom reuși să ne mai mobilizăm să aducem nimic nou sau nimic care să contribuie puțin la evoluția activității pe forum. Merită să încercăm și merită să vedem dacă ar avea succes sau nu, de pierdut nu vom avea ce să pierdem.  

• Administrator Festiv
Postat

Îmi cer scuze pentru răspunsul întârziat. Ideea nu sună rău, însă, așa cum au menționat și colegii mei mai sus, implică timp, organizare și resurse.

Propunerea rămâne în Pending.

Vom reveni cu un răspuns după ce vom discuta împreună și vom vedea ce soluție reușim să găsim.

• Like 1
  • Administrator Festiv
Postat

Propunerea e respinsă. Am discutat și cu colegii mei, iar momentan avem deja members shop, blackjack și urmează să se organizeze concursuri săptămânale cu mystery box, deci nu are rost să adăugăm și concursuri lunare.

• Ador 1
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate