PoSeDaTuL Postat Martie 5, 2020 Postat Martie 5, 2020 Salutare Tinerilor ! Bine v-am găsit ! Astăzi îl avem invitat pe @Alberto PoSeDaTuL: Salutare Tinere și bine te-am găsit ! Nebunu Alberto: Salutare, bine v-am gasit PoSeDaTuL: Care este numele tau, câti ani ai si de unde esti? Nebunu Alberto: Ma numesc Alberto, am 17 ani si locuiesc in orasul meu natal,Targoviste. PoSeDaTuL: Te-ai gândit ce dorești să faci după terminarea Liceului? Nebunu Alberto: Da, ce fac si in momentul actual adica sunt programator. PoSeDaTuL: Care sunt pasiunile tale? Nebunu Alberto: Pasiunile mele sunt: programarea, artele martiale si rap-ul. PoSeDaTuL: Ai făcut sport? Ce fel de sport? Si de ce acel SPort? Nebunu Alberto: Am facut si inca fac, arte martiale, am preferat acest sport deoarece este frumos sa mergi in competitii sa prinzi experienta,dar mai mult pentru auto-aparare PoSeDaTuL: Care este mâncarea ta preferata? Nebunu Alberto: Nu am o mancare preferata, mananc aproape orice PoSeDaTuL: Spune-mi 2 calități și 2 defecte Nebunu Alberto: Calitatiile mele sunt: perspicacitatea si vointa Iar 2 defecte ar fi:vorbesc mult,ma enervez repede PoSeDaTuL: Cum te-ai descrie in cateva cuvinte? Nebunu Alberto: urat,neastamparat,nr 1 pe cs PoSeDaTuL: Cum decurge o zi din viata ta? Nebunu Alberto: Scoala,munca,antrenament,acasa. Asa sunt majoritatea zilelor mele in cursul saptamanii. PoSeDaTuL: Cum te răsfeți? in vacanță? Nebunu Alberto: Merg in vacante in tari exotice,Si petrec timpul alaturi de familia mea PoSeDaTuL: Ce genuri de filme îti face placere sa le vizionezi? Nebunu Alberto: Prefer filmele +18 si cele de actiune brutala Acum o să incepem cu cateva intrebari legate de forumul nostru LeagueCs PoSeDaTuL: De ce ai ales comunitatea aceasta? Nebunu Alberto: Deoarece sunt servere foarte bune de cs 1.6 si oameni foarte seriosi PoSeDaTuL: Ce parere ai despre administratia comunitatii? Nebunu Alberto: Pai o parere aparent ok deoarece majoritatea sunt copii de 13-14-15 ani PoSeDaTuL: Poti enumera 3 membrii din STAFF/ Server ce iti sunt ”prieteni” (amici)? Si sa ne spui, de ce i-ai ales pe acestia? Nebunu Alberto: Aleksss, -[DDD]BELEAUA, IULIANNNN PoSeDaTuL: Ce trebuie schimbat comunitatii? Atat Forumul cat si TS-ului? Nebunu Alberto: Pai totul este perfect inafara de staff adica sa fie un minim de 16 ani. PoSeDaTuL: Ce mesaj ai pentru membrii comunitatii Leaguecs? Nebunu Alberto: Va salut si va pup pe toti, sa nu va f....ti in cur PoSeDaTuL: Ce părere ai despre acest interviu? Nebunu Alberto: Intrebari serioase, respect pentru reporterul meu. PoSeDaTuL: Mulțumesc pentru timpul acordat ! O Seară bună ! Nebunu Alberto: Seara frumoasa multumesc si eu Acesta a fost interviul PoSeDaTuL -Nebunu Alberto Ce nota acordati acestui interviu? Daca ti-a placut Interviul , Nu uita sa lasi un "Like" PS: Dacă dorești un interviu, Nu ezita să mă cauți pe FORUM sau TS.
LCS PREMIUM snK Postat Martie 5, 2020 LCS PREMIUM Postat Martie 5, 2020 Foarte frumos, sa iti depui cv-ul la pro tv posedatule :))
LCS PREMIUM Livia Postat Martie 6, 2020 LCS PREMIUM Postat Martie 6, 2020 O treaba buna ca de obicei Posedatul. PS: Nu mai pune limbajele astea vulgare si fara rost. Mai avem si copii aici si nu cred ca e ok.
PoSeDaTuL Postat Martie 7, 2020 Autor Postat Martie 7, 2020 22 hours ago, Liviaa said: O treaba buna ca de obicei Posedatul. PS: Nu mai pune limbajele astea vulgare si fara rost. Mai avem si copii aici si nu cred ca e ok. Acuma văd, uitasem de ele Greșeala mea @Liviaa
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.