• Like 4
  • UP 1
  • Mor de râs 1
  • Dislike 1
Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat (editat)

1]. Nume: Geo 

[2]. Nick server:SC<>GEO<>PARTIZAN

[3]. Varsta:25

[4]. LeveL:16

[5]. Ore jucate [Apasa aici]:https://www.gametracker.com/player/SC%3C%3EGEO%3C%3EPARTIZAN/zm.leaguecs.ro:27015/

[6]. Ai citit regulamentul?:mtuchi

[7]. De ce doresti admin?:sa va ajut si sa apar sv 

Editat de skaraotki
Postat

Contra, activitate aproape inexistentă în ultimul timp. Revino peste 2-3 săptămâni cu alta cerere și fii mai activ între timp.

Postat

CONTRA

player_score.php?nameb64=U0M8PkdFTzw%2BU

Din pacate ceea ce ti-am aratat aici este activitatea ta in ultima luna,ai 1 zi jucat,revino cu o noua cerere in urmatoarele 2 saptamani de cand ti se inchide aceasta cerere si 

fa o activitate cat de cat decenta pentru a putea primii ceea ce numim helper tester!

Esti un player ok care respecta regulile si nu imi amitesc sa fi fost pedepsit (slay,ban,gag) vre o data,cum am repetat si mai sus vino cu o activitate decenta!

• LCS PREMIUM
Postat
5 minutes ago, zuky said:

CONTRA

player_score.php?nameb64=U0M8PkdFTzw%2BU

Din pacate ceea ce ti-am aratat aici este activitatea ta in ultima luna,ai 1 zi jucat,revino cu o noua cerere in urmatoarele 2 saptamani de cand ti se inchide aceasta cerere si 

fa o activitate cat de cat decenta pentru a putea primii ceea ce numim helper tester!

Esti un player ok care respecta regulile si nu imi amitesc sa fi fost pedepsit (slay,ban,gag) vre o data,cum am repetat si mai sus vino cu o activitate decenta!

Contra..

• skaraotki a schimbat titlul în [ZM]Cerere Admin SC<>GEO<>PARTIZAN
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate