SC GEO PARTIZAN Postat 20 ore în urmă Postat 20 ore în urmă (editat) 1]. Nume: Geo [2]. Nick server:SC<>GEO<>PARTIZAN [3]. Varsta:25 [4]. LeveL:16 [5]. Ore jucate [Apasa aici]:https://www.gametracker.com/player/SC%3C%3EGEO%3C%3EPARTIZAN/zm.leaguecs.ro:27015/ [6]. Ai citit regulamentul?:mtuchi [7]. De ce doresti admin?:sa va ajut si sa apar sv Editat 2 ore în urmă de skaraotki
Totny Blaze Postat 19 ore în urmă Postat 19 ore în urmă Contra, activitate aproape inexistentă în ultimul timp. Revino peste 2-3 săptămâni cu alta cerere și fii mai activ între timp.
zuky Postat 19 ore în urmă Postat 19 ore în urmă CONTRA Din pacate ceea ce ti-am aratat aici este activitatea ta in ultima luna,ai 1 zi jucat,revino cu o noua cerere in urmatoarele 2 saptamani de cand ti se inchide aceasta cerere si fa o activitate cat de cat decenta pentru a putea primii ceea ce numim helper tester! Esti un player ok care respecta regulile si nu imi amitesc sa fi fost pedepsit (slay,ban,gag) vre o data,cum am repetat si mai sus vino cu o activitate decenta!
LCS PREMIUM SicraN Postat 19 ore în urmă LCS PREMIUM Postat 19 ore în urmă 5 minutes ago, zuky said: CONTRA Din pacate ceea ce ti-am aratat aici este activitatea ta in ultima luna,ai 1 zi jucat,revino cu o noua cerere in urmatoarele 2 saptamani de cand ti se inchide aceasta cerere si fa o activitate cat de cat decenta pentru a putea primii ceea ce numim helper tester! Esti un player ok care respecta regulile si nu imi amitesc sa fi fost pedepsit (slay,ban,gag) vre o data,cum am repetat si mai sus vino cu o activitate decenta! Contra..
skaraotki Postat 2 ore în urmă Postat 2 ore în urmă Respins Activitate foarte slaba Revino in 2 saptamani T/C
Postări Recomandate