XeNnON Postat August 31 Postat August 31 Nume : XeNnON Care este sugestia/propunerea dumneavoastră? : Lunar, un „Battle Pass” cu obiective pe forum prin care cine termina passu primeste diferite beneficii sau cine face misiunile din battle pass primeste anumite beneficii (cateva exemple le aveti aici ) puncte reps sau premium 1-2-3 sapt ( asta de preferat cand primii "x" membrii care termina tot battle passu) sau cadou avatar/semnatura/etc sau diferite insigne depinde de cat dureaza sa termini acea misiune si cat de grea este Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea? : e ceva nou si se va imbunatati activitatea pe forum , spre ex daca pui o misiune ( Fa 100 de postari in x numar de zile pt a castiga y lucru) 2 1
Global-Moderators PlayZeeK. # GFX Postat August 31 Global-Moderators Postat August 31 Merita incercat 2
Global-Moderators LeGeNd. @ LeagueCs Postat August 31 Global-Moderators Postat August 31 Este o idee bună și merită încercată 2
Administrator Vanthea Postat August 31 Administrator Postat August 31 Dacă vei prelua responsabilitatea de a organiza și de a monitoriza desfășurarea activităților, sunt pro și cred că inițiativa poate îmbunătăți considerabil forumul, însă rămâne de văzut în ce măsură membrii vor răspunde acestei inițiative. Pro. 2
LCS PREMIUM Alexvnder. Postat August 31 LCS PREMIUM Postat August 31 Acum 29 minute, Vanthea a spus: Dacă vei prelua responsabilitatea de a organiza și de a monitoriza desfășurarea activităților, sunt pro și cred că inițiativa poate îmbunătăți considerabil forumul, însă rămâne de văzut în ce măsură membrii vor răspunde acestei inițiative. Pro. Cred că se referă la un sistem de puncte + shop + battlepass ca să mai populeze forumul. E mai greu de implementat, dar hai să îți dau un mai chinuit, dar îl dau. Nu zic că ideea e rea, dar e greu de implementat. Dacă era doar shop + points, mergea, era mai simplu. 2
XeNnON Postat Septembrie 1 Autor Postat Septembrie 1 Acum 13 ore, Alexvnder. a spus: Cred că se referă la un sistem de puncte + shop + battlepass ca să mai populeze forumul. E mai greu de implementat, dar hai să îți dau un mai chinuit, dar îl dau. Nu zic că ideea e rea, dar e greu de implementat. Dacă era doar shop + points, mergea, era mai simplu. spui de shop+points ca e simplu dar aceasta propunere e facuta in asa fel incat sa fie mai diferita fata de x si y comunitati si ceva mai nou pentru a atrage si noi membrii e ok si cum ai spus tu cu puncte + shop +battlepass , dar eu ma gandeam intr un alt fel , dupa ce termini misiunea din battlepass sa ti dea direct beneficiu , iar daca termini o misiune legata de premium sau cadouri la design sau orice altceva care trb sa actioneze un staff, sa se de-a un mesaj in privat la x administrator si sa trimita poza cu premiul castigat ( aici ma refer la grad de premium sau orice altceva , puncte reps ) iar pe partea de design la un designer responsabil ca acesta sa transmita mai departe iar din toti sa decida unu care face cadoul 2
Administrator RĂDUCU Postat Septembrie 1 Administrator Postat Septembrie 1 Nu știu exact în ce măsură o să fie membrii interesați de acest lucru și să posteze, probabil în mare parte doar staff-ul o să activeze pe acest lucru că deja partică postările. Nu am un răspuns 100% sigur, sunt indecis oarecum. 3
Fondator Ares Postat Miercuri la 13:11 Fondator Postat Miercuri la 13:11 Vom discuta pe acest subiect in viitor, suna interesant, dar vom vedea, poate la urmatoarea sedinta, cand vom revenii cu toti ! 2
Postări Recomandate