• Like 4
  • UP 1
  • Mor de râs 1
  • Dislike 1
Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

Nume : cLau.x996

Care este sugestia/propunerea dumneavoastră? : o categorie de stiri generale care includ stiri politice,stiri virale despre ce se intampla in tara si in afara tarii,stiri meteo..gen un buletin de stiri al comunitatii,stiri sportive si existe dar avand in vedere dorinta mea de activitate mai mare as vrea si o asemenea categorie unde as putea sa postez in plus si sa o moderez de asemenea eu.

Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea? : nu stiu daca va ajuta comunitatea cu ceva,dar poate sunt unii membrii care ar vrea sa stie ce se intampla in tara noastra sau stie cum e vremea :) 

• Like 5
Postat

Thank you for your suggestion. The categories you mentioned (general news, politics, sports, etc.) are already present in the General section. However, the idea of a section dedicated specifically to weather is new and interesting

• Like 1
  • LCS PREMIUM
Postat

:contra:A mai fost și nu s-a ocupat mai nimeni de ea + știrile generale le vezi pe orice site de știri.

• Like 1
  • Global-Moderators
Postat

Nu stiu cati vor fi interesati de stiri de genul , multi se axeasa sa vada ce e nou in it / gaming / sport !

:contra:si de la mine !

• Like 1
  • Administrator
Postat

Ideea este bună, a mai fost implementată în trecut și nu a prezentat succesul la care ne-am fi așteptat, drept urmare a fost înlăturată! 

#contra.

• Like 1
  • Administrator
Postat

Salut @cLau.x996

Am avut în trecut o astfel de categorie și din păcate nu a reușit să aducă activitatea dorită, postările fiind mai mult de informare, fără interacțiune reală între utilizatori. În prezent, încercăm să ne concentrăm pe crearea de secțiuni și conținut care să genereze discuții și implicare activă, nu doar postări informative.

Apreciem înițiativa ta și dorința de a modera o astfel de secțiune, însă dorim să ne focusăm pe discuțiile dintre membrii.

:RESPINS::locked:

• Like 2
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate