cLau.x996 Postat August 28 Postat August 28 FCSB - Aberdeen se joacă în această seară, de la 21:30, în returul play-off-ului Europa League, LIVE pe PRO TV și VOYO. Prima manșă a duelului s-a încheiat cu o remiză, scor 2-2, astfel că echipa calificată în faza principală a competiției se va decide pe Arena Națională. În cazul în care nu va trece de Aberdeen, FCSB va evolua în grupa unică din Conference League. Cum au reacționat scoțienii după ce au văzut replica dată de Jimmy Thelin lui Gigi Becali La conferința de presă premergătoare jocului, Jimmy Thelin, antrenorul lui Aberdeen, a fost chestionat cu privire la declarațiile făcute de Gigi Becali înaintea meciului de pe Arena Națională. Becali s-a arătat convins de faptul că echipa sa va reuși să se impună în duelul cu Aberdeen. Întrebat despre aroganța manifestată de Gigi Becali, Thelin a transmis că echipa sa va încerca să dea replica pe teren: ”Nu am nimic de spus despre asta. Nu am citit și nu am auzit declarațiile respective. Patronul de la FCSB are încredere în echipa lui, la fel cum și noi credem în noi, în jucătorii noștri”. Citeste tot aici
Postări Recomandate