KaRbOn Postat Martie 1, 2020 Postat Martie 1, 2020 Nume : cosmin Vârstă : 19 De ce dorești să aplici pentru acest grad? : pentru a ajuta forumul Ce sectiune dorești spre moderare? : oriunde este nevoie Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? : activitate mare Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : posturi si activitate Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat? da Ești conștient că poti fi suspendat din functie la prima abatere de la regulament? : da Alte precizări : nu Poti intra pe teamspeak la ședinte? : da
OriGinaL - LCS Postat Martie 1, 2020 Postat Martie 1, 2020 Iti dau o sansa sa vad ce faci, Te poti gandi ce categorie vrei sau va decide un Fondator. NU prea team vazut activ dar sper sa faci si activitate si posturi, Mult Succes. Ai un PRO.
LCS PREMIUM Livia Postat Martie 1, 2020 LCS PREMIUM Postat Martie 1, 2020 As spune contra, deoarece nu ai activitate si cererea e facuta ''la misto''. La fel cum am precizat la ceilalti. Dar te stiu de pe cs si acolo iti faci treaba bine, deci as merge pe incredere. , dar apuca te de treaba
BoGdY Postat Martie 1, 2020 Postat Martie 1, 2020 Să fie și din partea mea un pro chiar dacă nu sunt in staff încă o sa revin si eu curând acasă și o sa ma apuc de treaba din nou va pup !
PoSeDaTuL Postat Martie 1, 2020 Postat Martie 1, 2020 1 hour ago, Liviaa said: As spune contra, deoarece nu ai activitate si cererea e facuta ''la misto''. La fel cum am precizat la ceilalti. Dar te stiu de pe cs si acolo iti faci treaba bine, deci as merge pe incredere. , dar apuca te de treaba De acord cu puștoaica,
KaRbOn Postat Martie 1, 2020 Autor Postat Martie 1, 2020 multumesc pentru raspunsuri o sa incerc sa fiu cat mai activ
LCS PREMIUM snK Postat Martie 1, 2020 LCS PREMIUM Postat Martie 1, 2020 Din partea mea ai un pentru incurajare, sa te apuci de treaba. Te rog sa nu mai faci double-post, asteapta raspunsul unui fondator. Acum 3 ore, BoGdY a spus: Să fie și din partea mea un pro chiar dacă nu sunt in staff încă o sa revin si eu curând acasă și o sa ma apuc de treaba din nou va pup ! O sa primesti un avertisment, deoarece nu ai grad si nu iti poti da cu parerea la o cerere staff, data viitoare o sa primesti warn.
manDarikees. Postat Martie 1, 2020 Postat Martie 1, 2020 , dar apuca-te de treaba! Acum 20 ore, snK a spus: Din partea mea ai un pentru incurajare, sa te apuci de treaba. Te rog sa nu mai faci double-post, asteapta raspunsul unui fondator. O sa primesti un avertisment, deoarece nu ai grad si nu iti poti da cu parerea la o cerere staff, data viitoare o sa primesti warn. am...? daca nu cunosti situatia,nu te baga..pentru ca teoretic bogdy inca are grad...el a venit pe ts si a discutat cu Nervoasa,a cerut gradul scos pentru o perioada scurta de timp,pentru a nu-l tine ocupat degeaba..pentru ca posturi nu va mai putea face..dar a specificat ca va mai intra de pe telefon cand poate
LCS PREMIUM NeRvOaSa Postat Martie 2, 2020 LCS PREMIUM Postat Martie 2, 2020 Respins . Ai un regulament care trebuie respectat . Nu l`am facut sa fie inca un post in plus . Activitate si incerca sa iei in serios situatia .
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.