haunt vtm Postat August 23 Postat August 23 Nume reclamant: haunt vtm Nume admin reclamat: ZANIGIO Motiv: GAG aiurea, am spus un shut up, am luat gag pentru 10 minute + nu i-am zis lui Durata Ban (Daca este cazul): Dovada(video/poza/demo): https://limewire.com/d/C1cAf#pHMa5W257z DEMO
LCS PREMIUM SicraN Postat August 23 LCS PREMIUM Postat August 23 Vezi ca ai pus demo gresit, ca nu e de pe serverul nostru. Pe de alta parte , daca i-ai zis unui admin sa taca, nu te astepta sa te felicite. Arata-ne dovada ca nu lui i-ai zis asta sau arata-ne screenshot / demo cu conversatia ca sa aiba sens aceasta reclamatie (sa intelegem si noi ce s-a intamplat) si atunci voi edita raspunsul. Pana atunci, reclamatia este nefondata. 1
zuky Postat August 25 Postat August 25 Reclamatie nefondanta,demo de pe alt server...+ ca nu il vad eu pe zanigio ca si pacifist sa dea gag fara sa ii fi spus acel "shut up",reclamatiile pentru gag nu se iau in considerare decat atunci cand se face abuz,vino cu dovada cum a spus si Sicran mai sus si atunci se vor luam masurile conforme de catre un manager/co-manager! bafta
LCS PREMIUM Cizmă Bă @ Zm Postat Septembrie 3 LCS PREMIUM Postat Septembrie 3 Reclamatie nefondata, inactiva ! Zanigio +1 WARN pentru neglijenta. T/C 1
Postări Recomandate