5000 Postat August 19 Postat August 19 (editat) [1]. Nume:Patrick [2]. Nick server:5000 [3]. Varsta:19 [4]. LeveL:18 [5]. Ore jucate [Apasa aici]: https://www.gametracker.com/player/5000/zm.leaguecs.ro:27015 [6]. Ai citit regulamentul?:mtuchi [7]. De ce doresti admin?:Vreau sa ajut oamenii noi, dar si cei vechi cu raspunsuri la intrebarile lor, vreau sa le ofer oamenilor un gamemode placut de jucat si distractiv. Stiu ca probabil nu am activitatea necesara momentan si multi dintre voi nu m ati prea vazut pe server fiind activ si implicat dar am fost foarte mult plecat de acasa, dar acum ca am revenit am timp de jucat, de ajutat playerii si de orice ar mai fi nevoie, multumesc pentru atentia acordata! Editat August 20 de skaraotki
Mona Postat August 19 Postat August 19 Contra. You need to work on you'r activity and behavior. I see you breaking rules every now and then. Good luck
bursucX Postat August 20 Postat August 20 contra. Pui numai lasere lungi si lm+pb, iesi cu sacii plus nu juca niciun roman pe acel cont
Totny Blaze Postat August 20 Postat August 20 (editat) Contra, nu respecti regulile deși sunt clare și ți se spune ce ai greșit . Daca se schimba situația de acum mai departe o sa îmi schimb și eu votul ,succes. Editat August 20 de Totny Blaze
Postări Recomandate