Sarmala Postat August 13 Postat August 13 (editat) Nume :Smar2Ala Care este sugestia/propunerea dumneavoastră? :Propun sa se implementeze un sistem de watcheri,nu ca celalalt,fiecare server care doreste sa aiba cate 1 watcher eu fiind liderul proiectului care se va ocupa integral de recrutare si antrenarea watcheriilor,repet nu va fii ca celalalt pentru ca acela era proiect de demo watcher,acesta va fi de verificari in calculator deoarece multe servere au fost de acord,sa se adauge pe ts3 un tag de "Watcher" Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea? : cum am zis si mai sus multe servere au nevoie incluzand "Anormalii,Nestle,Probabil campionii deoarece a venit intr-o seara rusnacu sa ceara un watcher si nu exista,cei de la aka nu vor watcher dar au zis ca sunt de acord cu ideea,daca este nevoie voi vorbi si cu detinatori celorlalte servere cum ar fii cs,ak47,titanii" ideea mea este ca multe servere vor watcheri lor cu care se inteleg mai bine,pentru verificarea playerilor sau a adminilor in cazuri extreme,sau cand se recruteaza admini in loc sa se ceara wg sa se faca o verificare ceva,va rog sa imi luati propunerea in calcul,multumesc anticipat domnilor si doamnelor! Editat August 13 de Scubi titlu
Fondator John @ Anormalii Postat August 13 Fondator Postat August 13 Salutare. Personal , nu sunt de acord cu aceasta propunere din mai multe motive. In primul rand , modul de exprimare lasa de dorit . Cand propui o idee , daca aceasta nu are un impact vizual , nu prezinta interes . Citind propunerea ta , mai mult am presupus ce vrei sa faci decat am inteles ce vrei sa faci . In al doilea rand , treaba cu watcherul este o poveste mult mai complexa . Consider ca asa cum ai propus " fiecare server care doreste , sa aiba un watcher este o idee total gresita .. In primul rand , un watcher trebuie sa demonstreze prin actiunile sale ca merita acest titlu . Eu ca fondator al unui server nu pot avea incredere in capacitatea de verificare a unui watcher venit de pe un alt server . Ca si completare , nu inteleg ideea " Multe servere prefera sa aibe watcherii lor" ... Pai watcheru trebuie sa fie profesionist , obiectiv si de o calitate mult superioara staffului respectiv nu ? Ca de aia e watcher si nu e un simplu admin . Trebuie sa stiu ce poate acel om . Trebuie sa am exemple clare prin care acel posibil watcher a facut cateva zeci de verificari , in care a obtinut diverse rezultate . Toata lumea s-a obisnuit , da-mi gradul ca dupa ma ocup eu . Nu , in cazul de fata trebuie procedat invers . Vrei sa devii un coordonator de proiect ? Demonstreaza prima data ca stii tu sa faci verificari. Daca cineva apeleaza la tine ca si posibil watcher , este optiunea lui . Nu ai nevoie de titlu de watcher LeagueCS ca sa poti face o verificare , daca te solicita careva. In al 3-lea rand , consider ca doar cineva care a avut server ani de zile , a coordonat echipe in diverse moduri / proiecte si a avut succes in acest sens poate fi capabil sa faca ceea ce ai propus tu . In al 4-lea rand , istoricul tau in cadrul comunitatii LeagueCS nu te mai recomanda ca "viitor watcher" sau ca membru / coordonator al vreunui proiect in cadrul LeagueCS . Sfatul meu pentru tine ? Invata sa faci verificari calumea , fii transparent , calculat , informat . Incepe sa faci verificari , posteaza pe diverse canale , etc ... si ulterior poate vei face parte si dintr-o comunitate in care vei coordona oameni . Momentan esti prea crud pt asa ceva din punctul meu de vedere. Spor sa aveti !
Fondator Ares Postat August 13 Fondator Postat August 13 Acum 5 ore, John @ Anormalii a spus: Salutare. Personal , nu sunt de acord cu aceasta propunere din mai multe motive. In primul rand , modul de exprimare lasa de dorit . Cand propui o idee , daca aceasta nu are un impact vizual , nu prezinta interes . Citind propunerea ta , mai mult am presupus ce vrei sa faci decat am inteles ce vrei sa faci . In al doilea rand , treaba cu watcherul este o poveste mult mai complexa . Consider ca asa cum ai propus " fiecare server care doreste , sa aiba un watcher este o idee total gresita .. In primul rand , un watcher trebuie sa demonstreze prin actiunile sale ca merita acest titlu . Eu ca fondator al unui server nu pot avea incredere in capacitatea de verificare a unui watcher venit de pe un alt server . Ca si completare , nu inteleg ideea " Multe servere prefera sa aibe watcherii lor" ... Pai watcheru trebuie sa fie profesionist , obiectiv si de o calitate mult superioara staffului respectiv nu ? Ca de aia e watcher si nu e un simplu admin . Trebuie sa stiu ce poate acel om . Trebuie sa am exemple clare prin care acel posibil watcher a facut cateva zeci de verificari , in care a obtinut diverse rezultate . Toata lumea s-a obisnuit , da-mi gradul ca dupa ma ocup eu . Nu , in cazul de fata trebuie procedat invers . Vrei sa devii un coordonator de proiect ? Demonstreaza prima data ca stii tu sa faci verificari. Daca cineva apeleaza la tine ca si posibil watcher , este optiunea lui . Nu ai nevoie de titlu de watcher LeagueCS ca sa poti face o verificare , daca te solicita careva. In al 3-lea rand , consider ca doar cineva care a avut server ani de zile , a coordonat echipe in diverse moduri / proiecte si a avut succes in acest sens poate fi capabil sa faca ceea ce ai propus tu . In al 4-lea rand , istoricul tau in cadrul comunitatii LeagueCS nu te mai recomanda ca "viitor watcher" sau ca membru / coordonator al vreunui proiect in cadrul LeagueCS . Sfatul meu pentru tine ? Invata sa faci verificari calumea , fii transparent , calculat , informat . Incepe sa faci verificari , posteaza pe diverse canale , etc ... si ulterior poate vei face parte si dintr-o comunitate in care vei coordona oameni . Momentan esti prea crud pt asa ceva din punctul meu de vedere. Spor sa aveti ! In short:
Postări Recomandate